Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патрол, Тойота ЛК и 4Рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Патрол, Тойота ЛК и 4Рънър

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Вземи един джип с фултайм.
    Покарай го на сняг.
    После му блокирай междиния диф
    и въпросът кога завива и кога не ще получи отговор.
    Стар виц.
    Не е ли все тая ако взема един парттайм и му включа двойното? Много ме съмнява да не ще да завива, пък и говорим да завие с 20км/ч

Коментар

Вземи един джип с фултайм.
      Покарай го на сняг.
      После му блокирай междиния диф
      и въпросът кога завива и кога не ще получи отговор.
      Стар виц.
      Ти не разбираш. Щот караш фултайм със слаб двигател. Виж Чавдо с могъщия Патрол и парттайма отдавна ги е усетил тея неща
      А иначе аз с Вранглера оперирам с двата лоста на всеки завой който искам да взема що-годе бързо и с газ.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнение
        Не е ли все тая ако взема един парттайм и му включа двойното? Много ме съмнява да не ще да завива, пък и говорим да завие с 20км/ч
        Със 20км/ч завиват каруците.
        Автомобилите завиват със 100.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Ти не разбираш. Щот караш фултайм със слаб двигател. Виж Чавдо с могъщия Патрол и парттайма отдавна ги е усетил тея неща
          А иначе аз с Вранглера оперирам с двата лоста на всеки завой който искам да взема що-годе бързо и с газ.
          Няма никакво значение аз какво карам.
          В конкретния случай имах в предвид ЛандКрузер 80.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение

Между другото, един от джиповете с парт-тайм, за които колегата пита, е с точно такъв двигател като "могъщия Патрол" ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Видях аз. Лично мнение, не искам да засегна никого, обаче тоя двигател стига джипа да се придвижва. Толкова. И аз харесвам Патролите, навремето само това ме спря да не си купя такъв, и да ти кажа не съжалявам че не го направих. Нямаше да мога да издържа да се предвижвам по този начин. Но то си е до водач, на някои това им е достатъчно, пък и разхода им е по-важен от вървенето така че са доволни. Пак казвам въпрос на лично виждане.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Със 20км/ч завиват каруците.
                Автомобилите завиват със 100.
                Много бързи тея каруци ще дойдат. Имах предвид конкретно завоя преди къщата ми,които и Петер Солберг няма да вземе с повече от 30км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                  Конете са 160, 167 и 170, като последните са за 24-клапановите.
                  Yaro от коя година почват 24-клапановите?

Коментар

Yaro от коя година почват 24-клапановите?
                    Мисля 1996г.

Коментар

Мисля 1996г.
                      Значи до 96 4.2тд ще са все 160кс. Сподели впечатление от твоята 80-ка

Коментар

Значи до 96 4.2тд ще са все 160кс. Сподели впечатление от твоята 80-ка
                        Има 160 и 167к.с. 160к.с. ги водят вероятно заради акциз от една страна а и казват, че е със съответни настройки на помпата за по-некачествено гориво.

Аз 4.2тд карах твърде за кратко, но какво да кажа - прекрасен автомобил (за мен). Напрактика не се сещам за някакви недостатъци на този джип, освен може би ръчните скоростни кутии и спирачките донякъде и то най-вече като цени на части и ремонт.

Ако мога да си позволя бюджета за такава кола и трябва да избирам между нея и който и да е 5-7 годишен екземпляр на Тойота или други няма и да се замисля.

Коментар

Има 160 и 167к.с. 160к.с. ги водят вероятно заради акциз от една страна а и казват, че е със съответни настройки на помпата за по-некачествено гориво.

Аз 4.2тд карах твърде за кратко, но какво да кажа - прекрасен автомобил (за мен). Напрактика не се сещам за някакви недостатъци на този джип, освен може би ръчните скоростни кутии и спирачките донякъде и то най-вече като цени на части и ремонт.

Ако мога да си позволя бюджета за такава кола и трябва да избирам между нея и който и да е 5-7 годишен екземпляр на Тойота или други няма и да се замисля.

Kеф - цена няма
                          Улавям се че напоследък не излизам извън пътя много, много това е много лошо

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                            Kеф - цена няма
                            Улавям се че напоследък не излизам извън пътя много, много това е много лошо
                            Че защо, не е ли точно 80-ката за извън пътя? Алекс а как би се държал сега в снега един 4рънър с парттайм без междинен диф? С него поне по-ще се престарша да го изкарвам офроуд

Коментар

Че защо, не е ли точно 80-ката за извън пътя? Алекс а как би се държал сега в снега един 4рънър с парттайм без междинен диф? С него поне по-ще се престарша да го изкарвам офроуд
                              Не знам за 4рънера, не съм карал, но 80-ятката си е Идеалната компромисна машина и извън пътя и на него се държи блестящо
                              А аз рядко излизам по-съвсем други причини

Коментар

80-ката си става за навсякъде. Е, с малки изключения, предвид габаритите й ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X