Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патрол, Тойота ЛК и 4Рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Патрол, Тойота ЛК и 4Рънър

не знам за каква динамика говориме - аз съм ТЛК73 направо станах смешен веднъж на пътя за Шилигарника /Банско/... На лед + 4 пръста пресен сняг отгоре всякакви Ауди куатро и др ме правеха разноглед...
    Най-отговорно заявявам, че 2т джип със 100-ина кс няма и не може да има "динамика"

Много ще ми е интересно да дойда да вида това място /улица със сняг/, където Витара не се справя, а гореизброените три са без проблеми... Всичко е въпрос на гуми!
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
      не знам за каква динамика говориме - аз съм ТЛК73 направо станах смешен веднъж на пътя за Шилигарника /Банско/... На лед + 4 пръста пресен сняг отгоре всякакви Ауди куатро и др ме правеха разноглед...
      Най-отговорно заявявам, че 2т джип със 100-ина кс няма и не може да има "динамика"

Много ще ми е интересно да дойда да вида това място /улица със сняг/, където Витара не се справя, а гореизброените три са без проблеми... Всичко е въпрос на гуми!
      Така е и аз имам виждания с куатрото,но пък съм превземал баири със сняг,дупки и тем подобни дето не се виждат от горе-а на приятел4ето с 6-та му стана ло6о от удъри в колата(отдоло),отказа се и седя да се кефи какво правим ние(2 Патрола и 1 Нива).Така,4е..........трябва6е да влезне6 в 6анеца и да ги покани6 там тези с Аудитата-вси4ко в кръга на майтапа де....

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        Ако на тия стръмни 500м има и чат-пат някой завой ще ти бъде по-трудно с джип с парт тайм.
        До колкото знам само 80ката е фул тайм.
        !!!!! - Що бе ?
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Ако наистина си готов да караш в България автомобил с десен волан, тогава мога само да ти спомена, че в Англия се продават много добри патроли 4.2 дизел на добри пари. Това е един не много мощен (125к.с.) двигател, за сметка на това с умопомрачаващ въртящ момент и с доста нисък разход (по-малко от литър/100 над 2.8 тд). И едва ли е наравено нещо по-дуракоустойчиво.
          Technical Rescue Direct - life lies in courage
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            .....Защото с парттайма на сняг и лед просто не иска да завива.
            Брех какви неща не съм знаел !(сигурно от не знание при мен си завива )
            Май взехте да се шегувате
            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
            0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от kiril georgiev Преглед на мнение
              Така е и аз имам виждания с куатрото,но пък съм превземал баири със сняг,дупки и тем подобни дето не се виждат от горе-а....
              ако минава по 3-4 пъти на ден от там /както е написал колегата/, все ще е научил дупките

за парите, за които ще вземе 95-цата или другите два джипа, спокойно може да се вземе един 5-6 годишен паркетник - хем ще качва баира без проблем, хем няма да се шашка от дупките по улиците... А и аудитата малко по-трудно ще го правят за резил

хард джиповете имат смисъл ако поне от време на време се карат офроуд - а не за едните 500м 3-4 пъти в годината /колко пъти вали и натрупва сняг/?
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                Май взехте да се шегувате
                Ми що са ви тия дифове, вземете изхвърлете и предния и задния също - още повече ще завива.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                  ако минава по 3-4 пъти на ден от там /както е написал колегата/, все ще е научил дупките

за парите, за които ще вземе 95-цата или другите два джипа, спокойно може да се вземе един 5-6 годишен паркетник - хем ще качва баира без проблем, хем няма да се шашка от дупките по улиците... А и аудитата малко по-трудно ще го правят за резил

хард джиповете имат смисъл ако поне от време на време се карат офроуд - а не за едните 500м 3-4 пъти в годината /колко пъти вали и натрупва сняг/?
                  Аз пък си мисля,че човека няма да миряса с тия 500 метра-като се метне на джипа няма да гледа само това нанагорнище.............а с Аудито съм сигурен,че винаги ще си мисли"какво ли щеше да е ако сега имах джип"-та щом мисли за тези 3 варианта-явно,че иска джип-по добре му кажете кой джип да гледа-в смисъл от трите де

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение

Мммм, направо и мен ме хвърли в чуденка какви джипки карам. Ще взема да водя и детевоза и Патрула на преглед да не би случайно да са станали full-time без да разбера. Щото това, че не можели да завиват, нещо не съм го забелязал.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз пък си мисля,че човека няма да миряса с тия 500 метра-като се метне на джипа няма да гледа само това нанагорнище.............а с Аудито съм сигурен,че винаги ще си мисли"какво ли щеше да е ако сега имах джип"-та щом мисли за тези 3 варианта-явно,че иска джип-по добре му кажете кой джип да гледа
                      ами и аз мисля че поне като ще давам тези пари поне да не е паркетник. Тея с quattro нека се смеят, важно е кои се смее последен А почти съм сигурен че ще го изкарам и извън тея "проблемни 500м" така че не ми се гледат паркети и ауди.

Коментар

Абе аз го разбирам Димата к'во иска да каже, ама да попитам и ако може някой теоретично да обясни:
                        При завой скоростта на въртене на предните колела еднаква ли е с тази на задните (става въпрос за средна скорост на ляво и дясно колело)?
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнение
                          ами и аз мисля че поне като ще давам тези пари поне да не е паркетник. Тея с quattro нека се смеят, важно е кои се смее последен А почти съм сигурен че ще го изкарам и извън тея "проблемни 500м" така че не ми се гледат паркети и ауди.
                          Тоя моя човек с 6-та(те даже са две 6-ци-куатро и двете) иска да си взима джип-ти се сети защо..........Без да обиждам Ауди

Коментар

Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнение
                            ами и аз мисля че поне като ще давам тези пари поне да не е паркетник.

Всички изброени ще ти свършат работа за това, което си посочил. При всички положения гледай не толкова годините и километрите, а реалното състояние на конкретните машини.

Двигател 2.8 за дълъг Патрул иде малко слабичък.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Тоя моя човек с 6-та(те даже са две 6-ци-куатро и двете) иска да си взима джип-ти се сети защо..........Без да обиждам Ауди
                              Сещам се, и аз мислех първо quattro, но съседа ме разубеди. Каза че без просвет става след 10 м на снегорин и там си остава. Quattroto е жестока машина, особенно по старите, но няма да ми върши работа, пък и не искам да експериментирам. Пък що се отнася до "без динамика" то и 3-те гореспоменати са над 130кс, какво да кажа за много други не по-леки които са под 100кс?Аз няма да се съзтезавам, мина ми мерака за бързи коли

Коментар

Хора защо забодохте в парт-фул таим и двете имат предимства и недостатъци (карал съм по 2 и от двата вида), Аз лично предпочитам фултаим защото се кара по лесно и не изисква намеса от водача в :критична" ситуация на нормален път (заледено, мокро...), парт таим-а пък може би харчи по-малко и е по прост като устроиство (може би по-надежден?).
                                Когато взех "новата" 80-ятка, имаше алтернатива Патрул, но именно фул таима (е и двигателя) ме спечелиха за Тойотата
                                Успех с избора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X