Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патрол, Тойота ЛК и 4Рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Патрол, Тойота ЛК и 4Рънър

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    Всички изброени ще ти свършат работа за това, което си посочил. При всички положения гледай не толкова годините и километрите, а реалното състояние на конкретните машини.

Двигател 2.8 за дълъг Патрул иде малко слабичък.
    Може да си прав, изглежда доста обемист пък и е в най-високия ценови клас от изброените. Пък стария преди 98 ми е иде малко спартански, не на мен а на фамилията. Има невероятно запазени 4runner 94 -95 с 3.0тд те и по-леки ми се виждат а и с доста сериозен просвет за фабричен 4х4, само дет са парт тайм...

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
      Хора защо забодохте в парт-фул таим и двете имат предимства и недостатъци (карал съм по 2 и от двата вида), Аз лично предпочитам фултаим защото се кара по лесно и не изисква намеса от водача в :критична" ситуация на нормален път (заледено, мокро...), парт таим-а пък може би харчи по-малко и е по прост като устроиство (може би по-надежден?).
      Когато взех "новата" 80-ятка, имаше алтернатива Патрул, но именно фул таима (е и двигателя) ме спечелиха за Тойотата
      Успех с избора
      Дано е успешен. Аз пък четох че фултайма е по -надежден, но по-скъп за изработка.. Как ми се ще една 80-ка кат твойта..

Коментар

Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнение
        Дано е успешен. Аз пък четох че фултайма е по -надежден, но по-скъп за изработка.. Как ми се ще една 80-ка кат твойта..
        Ми едната се продава

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          Ми едната се продава
          Ти ще ми удереш кожата за нея. А кат сам подхванал темата да те попитам дали има 80-ка с 4.2ТД над 163кс, че гледам някаде дават различна мощност на тоя двг?

Коментар

Ти ще ми удереш кожата за нея. А кат сам подхванал темата да те попитам дали има 80-ка с 4.2ТД над 163кс, че гледам някаде дават различна мощност на тоя двг?
            Конете са 160, 167 и 170, като последните са за 24-клапановите.

Коментар

offtopic:

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
              ...в Англия се продават много добри патроли 4.2 дизел на добри пари. Това е един не много мощен (125к.с.) двигател, за сметка на това с умопомрачаващ въртящ момент...
              Мотора е повече от култов. Карам 2 дни такъв и не мога да повярвам за какво става дума. Няма значение на коя скорост съм, няма значение нищо.. Просто къркори там на едни 1200-1500 оборота и това е.

Относно мощността - с правилни турбина и интеркулер идва на 192к.с., тоест горе-долу колкото или повече от ТЛК 80 4.2тд с интеркулер.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                offtopic:

Мотора е повече от култов. Карам 2 дни такъв и не мога да повярвам за какво става дума. Няма значение на коя скорост съм, няма значение нищо.. Просто къркори там на едни 1200-1500 оборота и това е.

Относно мощността - с правилни турбина и интеркулер идва на 192к.с., тоест горе-долу колкото или повече от ТЛК 80 4.2тд с интеркулер.
                Убеден съм че е невероятен мотор, но както казах този модел преди 98, идва малко спартански за семейна. Ако беше за лично ползване съм съгласен, мен ми допадат по-ръбати и по спартански, пък и така по-лесно ще го изкарам offroad

Коментар

Ти ще ми удереш кожата за нея. ...
                  Много зависи от кожата ти Но машината си заслужава

Коментар

offtopic:

..... Карам 2 дни такъв и не мога да повярвам за какво става дума. .......
                    Я пък ти! Защо не казваш!
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                      Всички изброени ще ти свършат работа за това, което си посочил. При всички положения гледай не толкова годините и километрите, а реалното състояние на конкретните машини.

Двигател 2.8 за дълъг Патрул иде малко слабичък.
                      Колега-а иначе като надежден двигател?Аз преди да го купя 2.8 разпивах и уж бил по-добър от 3.0-то нали?

Коментар

Конете са 160, 167 и 170, като последните са за 24-клапановите.
                        Тенкс Яро.Ще гледам за някоя 160 тогава,че акциз не искам

Коментар

Първоначално публикуван от kiril georgiev Преглед на мнение
                          Колега-а иначе като надежден двигател?Аз преди да го купя 2.8 разпивах и уж бил по-добър от 3.0-то нали?
                          Аз четох доста мнения на закупили такъв и имал склонност да попрегрява По-добри са отзивите за тоя стария 2.8

Коментар

Първоначално публикуван от kiril georgiev Преглед на мнение
                            ...Аз преди да го купя 2.8 разпивах и уж бил по-добър от 3.0-то нали?
                            да бе , най-добре 3.3ТД 85 година - много са били надеждни, ама преди 15-20 години...

Ауди Куатро не е единствената кола 4х4, субару има доста и ценово са по-добре...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              да бе , най-добре 3.3ТД 85 година - много са били надеждни, ама преди 15-20 години...

Ауди Куатро не е единствената кола 4х4, субару има доста и ценово са по-добре...
                              Е-аз говоря за по-нова година-и от 2.8 и 3.0 куб.

Коментар

Вземи един джип с фултайм.
                                Покарай го на сняг.
                                После му блокирай междиния диф
                                и въпросът кога завива и кога не ще получи отговор.
                                Стар виц.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X