Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тест за проходимост на Трактор и "Джип"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тест за проходимост на Трактор и "Джип"

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение

аз мисля че никои джип няма шанс срещу този на къвто идае терен:
    нали говорим за4х4
    Този Трактор е добър но е бързоходенИ има проблем с голям страничен наклон ако не са разтеглени осите и регулирани(нали си виждал че стават по широки и дори се слагат по две гуми отзад и отпред).Докато треловъчните(така наречените Универсали) са много по бавни,по широки и са съчленени(чупещи се в средата)оттам по голяма маневреност и устойчивост

Коментар

ааа уплашихте ме - тогава идвам с тоз, ама щему махна греблото чедане кажете чеси проправям път:
      Прикачени файлове
      boko
      Jeeep---KIA
      https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

ааа уплашихте ме - тогава идвам с тоз, ама щему махна греблото чедане кажете чеси проправям път:
        аз мога да предложа тоя.ама на страничен наклон има лошия навик да се обръща.
        Прикачени файлове

Коментар

Тоя го знам. Ама него срещу АТV трябва да го тестваш
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

В София няма ли трактори, и да тестваме в Риото,сериозно
            sigpic УАЗ-452

Коментар

Добра идея
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                Много пъти съм виждал пълноприводни камиони как се свличат от огромната си маса и невъзможността за засилка на места на които джип минава на заден мост и цялата газ
                Трапер не искам да те обида, но от моите наблюдения при преодоляване на баири трактора изобщо не може да го съпоставяме с джип
                Сетих се за Гниляне......е много ми е интересно на тамошните наклони как ще се качи трактор ,фадрома или каквото там
                И аз съм виждал,че и съм карал даже пълноприводни камиони-например Урал(и други) натоварен и на места вижда зор та се налага заобикаляне но проблеми няма.
                Това че джипа минава на места с засилка само на заден мост-какво доказва-ч е трактора няма да мине на бавните ли
                От твоите наблюдения казваш-от твоите наблюдения или от твоята практика-защото са две различни нещаВъобще хубаво е да се дават оценки най вече при практика а не при наблюдения-защото от страни е много лесно.
                Не се обиждам разбира се за нищо-всеки изказва мнение.
                Аз се сещам пък за много места откъдето ще мина пеша и по никакъв друг начин с нищо-и какво доказва това?
                Това че имало някъде си както казваш в Гниляне наклон по който няма да се качи фадрома или трактор-какво доказва-същото че и в половин метър кал в ораното в нивата няма да мръднеш повече от метър с джипа ако ще не целата газ ми квото и да даваш-пък трактора си движи и дори не боксува.
                Та всяко според предназначението сиНа мен ми беше идеята основно да направим с quadra теста и да видим как минава с джипа-пък аз с трактор не могаИ дали джипа минава и там където пък трактора минава

Коментар

TRAPERA-ти какъв трактор имаш чене разбрах, да знам за кои да викам
                  boko
                  Jeeep---KIA
                  https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

При мен трактора закъсва все на едно въже разтояние.
                    За това вече трябва ли ми помощ гледам да е от джип.
                    Щото трактор трудно се вади дори от гражданска защита.

Мисълта ми е че ако смятате да вкарвате трактор в рио граде аку,
                    първо помислете как ще го вадите от там.

Коментар

• До: Тест за проходимост на Трактор и "Джип"

TRAPERA-ти какъв трактор имаш чене разбрах, да знам за кои да викам
                      Аз мой Трактор собствен нямам-но имам на разположение почти по всяко време Трактори(универсали два броя-дву и три осен,верижен и обикновен-доста техника предимно за дърводобив)за евентуален тест-по назад в темата съм качил снимка

Коментар

Имам на разположение Урал и Камаз 6х6 нови на по 500км. Измислете каква идиотия да сътворим с тях
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ама, защо се сърдиш(за Трапера),изобщо не успорвам проходимостта на трактора в кал,коловози, говоря за дълги и стръмни баири.
                          А за другото никога не говоря свободни съчинения, и то в този Форум
                          Карал съм молотовка Ифа W50с широките гуми, трактор само верижен, но пак казвам това е мнението ми, изградено на базата на наблюдение
                          sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                            Имам на разположение Урал и Камаз 6х6 нови на по 500км. Измислете каква идиотия да сътворим с тях
                            Както казват хората,акъл ни не пречи
                            sigpic УАЗ-452

Коментар

то затова на бодлива крава господ рога не дава.
                              ама на тебе

Коментар

Урал-а дизелов ли е?Изкарвай ги и двата и пробвай

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                                Ама, защо се сърдиш(за Трапера),изобщо не успорвам проходимостта на трактора в кал,коловози, говоря за дълги и стръмни баири.
                                А за другото никога не говоря свободни съчинения, и то в този Форум
                                Карал съм молотовка Ифа W50с широките гуми, трактор само верижен, но пак казвам това е мнението ми, изградено на базата на наблюдение
                                Абе не се сърдя бре.Аз също не говоря свободни съчинения и почти не пиша по теми за неща които не съм пробвал или виждал лично и от които хабер си нямам.
                                Относително е за баирите кое ще ги качи и дали ще ги качиИма и такива баири които само верижна машина ще изкачи.

П.П. Кажи нещо за Ифа-та-става дума за военната Ифа 4х4 нали?
                                Как се държи на по голям страничен наклон празна естественноЧувал съм че се обръщали и не са устойчиви-колко е вярно не знам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X