Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тест за проходимост на Трактор и "Джип"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тест за проходимост на Трактор и "Джип"

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Мисълта ми е че ако смятате да вкарвате трактор в рио граде аку,
    първо помислете как ще го вадите от там.
    Ето нещо ново прочетох че това другото наименование ако съм взимал авторски права за него по една стотинка от всички които го употребяват да съм станал милионер
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

[quote=TRAPERA;260589]"Тракорчето" е на разположение,не е 90 к.с. а 135-но
      -разкажи малко повече за това тракторче, че като гледам маи си събаря дръвчета с диаметър ф100мм-без проблеми
      boko
      Jeeep---KIA
      https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Ето нещо ново прочетох че това другото наименование ако съм взимал авторски права за него по една стотинка от всички които го употребяват да съм станал милионер
        Абе ти няма ли да си лягаш вече.
        Днес на където и да се обърна все тебе виждам.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
          Урал-а дизелов ли е?Изкарвай ги и двата и пробвай
          Безинов е Урала. Ако ще ги вадим трябва да се съберем голяма тълпа за да има шоу. Сам ще е скука.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение
            -разкажи малко повече за това тракторче, че като гледам маи си събаря дръвчета с диаметър ф100мм-без проблеми
            Какво да разкажа-трактор универсал(или по технически трелевочен)за дърводобив-горски трактор-около 130-135 коня,две лебедки-една основна и една помощна,около 60 сантиметра(може и малко повече да е)най ниска точка от земята до дифа,много бавен и доста тежък.Дървета събаря да-но зависи от дърветата,предимно се ползва за изтегляне,дърпане на трупи и изкореняване на пънове.
            Общо взето това е

Коментар

Ето тоя май ще свърши работа:
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Ето тоя май ще свърши работа:
                Да не е рактивен че се е отлепил от земята такаНещо ме съмнява да отлепи и задните гуми
                За какво ще свърши работа

Коментар

Аз пък с коня с каруцата от къде минах.... ама коня не се плаши, даже гази в дълбокото.
                  Ама и това джипаджиите са опасна секта- ако голфаджиите им е мерак на кой колко въри голфа, то тук нещата не се изчерпват- премериха се силите на джиповете ама не е интересно, трябва да се види и джип с/у нещо голямо- трактор. Ако пък случайно или не джипа победи, то в следващото съревнование ще участва и БТР
                  http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                  Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Не ви е добре , ама никак...

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                      Имам на разположение Урал и Камаз 6х6 нови на по 500км. Измислете каква идиотия да сътворим с тях
                      Трактора на Трапера е в Тетевен, можем ли на 16 декември да закараме и Камаза там и да правим теста? Аз се наемам с организацията. Соти, Асен даде ли ти джипа?
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                        Трактора на Трапера е в Тетевен, можем ли на 16 декември да закараме и Камаза там и да правим теста? Аз се наемам с организацията. Соти, Асен даде ли ти джипа?
                        Аз съм за, ако Дима иска мога за теста да му услужа с моите Кобри
                        Май ще стане КУПОН , а?
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Да караме камионите до Тетевен???
                          И кой ще ги кара до там?
                          Кой ще им налива горивата?
                          Който иска тестове да идва с трактора тука!

Коментар

Да се разкарват камиони до Тетевен или Трактор до София не мисля че е правилно поради причината че Камионите както каза Адаш-а трябва и гориво да им се сипе и то доста-а а и кой ще ги кара,за Трактор-а(и той не гори малко) няма как да иде до София-защото ще пътува два дни и аз не се наемам да го карам на шосето защото ще ми вземат и кръщелното не само книжката катаджийте(няма номера и нищо друго за движение по път).
                            Остава да направим теста когато е удобно и възможно и за Соти и за мен.Всъщност това няма и да е тест точно-а по скоро един сейр-както много хора казаха и аз съм съгласен с някой-и двете машини имат предимства на някой места и недостатъци на други

Коментар

То не пречи в Тетевен да тествате трактор с джип, а в София джип с камион, ама трактор с камион е интересно
                              На Камаза Роито или ще му се види до колене или.....лошо
                              sigpic УАЗ-452

Коментар

И двата камиона са с перфектни документи и не е проблем да ходят навсякъде. Трябват само доброволци да ги карат и такива които да наливат горивата. Урала е на газ, харчи 40-70 на 100км Камаза не знам, ама и той не се шегува

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X