Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тест за проходимост на Трактор и "Джип"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тест за проходимост на Трактор и "Джип"

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Добре де, като разбираш толкова, ЗАЩО ТОВА СТАВА??? Аре питам те съвсем човешки, отговори ми аргументирано, без да повтаряш същите глупости милион пъти. Въпроста не е кое за какво служи и кое колко е рентабилно. МНОГО ПРОСТ ВЪПРОС ЗАЩО????
    Или и това не го разбирате?
    Куадра-не ме разбирай погрешно-мога да споря за Трактори и Камиони с който и да е и да му докажа на практика че съм прав за някой неща(може и да греша за някой-но са много малко).Просто имам практика с такива машини и знам какво може да се очаква и да се получи и какво могат машините в работните си режими.както виждаш не се обаждам по теми които не знам и не разбирам-например Американски и Японски джипкиПросто приеми че има и хора с практика на такава техника които знаят нещо все пак и те.Не винаги си прав и теорията много често се разминава на практика.
    Много хора дават мение за Камиони и Трактори-ама ако ги кача на един Трактор или на Джуган-а не могат да го подкарат-не се отнася за теб това-не разбирай грешно думите ми

До: Вездеходы Атака и Аркуда

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
    Куадра-не ме разбирай погрешно-мога да споря за Трактори и Камиони с който и да е и да му докажа на практика че съм прав за някой неща(може и да греша за някой-но са много малко).Просто имам практика с такива машини и знам какво може да се очаква и да се получи и какво могат машините в работните си режими.както виждаш не се обаждам по теми които не знам и не разбирам-например Американски и Японски джипкиПросто приеми че има и хора с практика на такава техника които знаят нещо все пак и те.Не винаги си прав и теорията много често се разминава на практика.
    Много хора дават мение за Камиони и Трактори-ама ако ги кача на един Трактор или на Джуган-а не могат да го подкарат-не се отнася за теб това-не разбирай грешно думите ми
    Добре де човек, защо все пак това става? Аз ще ти кажа защо искам точния отговор на този толкова прост въпрос, защото от него можеш да си извадиш изводи защо тяговъоръжеността на един автомобил е толкова важна. И много от хората занимаващи се с офроъд професионално или пък запалени фенове на хард разходките са стигнали до същите изводи без да са чели теории, само на база наблюдения. Пусни си в търсачката Формула Офроъд и виж за какви машини става въпрос. Вървят само благодарение на двигателя си. Ако беше по теорията на Стефан щяха да могат да преодоляват 1/10 от препятствията които иначе минават. Нали сега за проходимост и всъдеходи си говорим все пак...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Ако беше по теорията на Стефан щяха да могат да преодоляват 1/10 от препятствията които иначе минават. Нали сега за проходимост и всъдеходи си говорим все пак...
      Ето че пак се смесват състезания и офроуд с работни машини.Понеже подхвана проходимоста-твърдиш ли че един Джип с голяма тяговъоръженост е по проходим от колесен Трактор без тяговъоръженост с да кажем около 85-90 коня двигателГотов ли си да направим проба по трасе каквото кажеш-без катерения по скали
      Също държа Джипа да бъде управляван от теб-логично аз ще управлявам Трактор-а

Коментар

Ето че пак се смесват състезания и офроуд с работни машини.Понеже подхвана проходимоста-твърдиш ли че един Джип с голяма тяговъоръженост е по проходим от колесен Трактор без тяговъоръженост с да кажем около 85-90 коня двигателГотов ли си да направим проба по трасе каквото кажеш-без катерения по скали
        Също държа Джипа да бъде управляван от теб-логично аз ще управлявам Трактор-а
        Ако Димата се откаже(в което се съмнявам),аз с удоволствие ще приема облога.Проблема е,че не се сещам за подходящ джип наоколо,който да ми бъде преотстъпен.Но се сещам за трасе,в което кой и да е трактор има всички шансове да зимува,ако не го разграбят мангалите...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
          Но се сещам за трасе,в което кой и да е трактор има всички шансове да зимува,ако не го разграбят мангалите...
          Не се безпокой за Трактора-ако се стигне дотам-аз ще го измъкна и няма да зимува
          П.П. Трактор имам на разположение по всяко време и се намира в района на Тетевен-така че няма проблем да пробваме.

Коментар

Не се безпокой за Трактора-ако се стигне дотам-аз ще го измъкна и няма да зимува
            П.П. Трактор имам на разположение по всяко време и се намира в района на Тетевен-така че няма проблем да пробваме.
            Дадено!Очаквай включване...
            П.С.Направи му застраховка някаква,че...

Коментар

Дадено!Очаквай включване...
              П.С.Направи му застраховка някаква,че...
              Не му е необходима застраховка

Коментар

Ама да не се отметнеш после.Нали знаеш,написаното във Форума е завинаги.
                Аз ще се погрижа да НЯМА скални изкачвания,както пожела...

Коментар

Ама да не се отметнеш после.Нали знаеш,написаното във Форума е завинаги.
                  Аз ще се погрижа да НЯМА скални изкачвания,както пожела...
                  Аз няма да се отметна.Държа да няма скални изкачвания както и места тесни от дървета или подобни неща-защото логично не може да се мине(няма да махам кабини и подобни я).
                  Въпреки че конкретно бих искал с Куадра да направим пробата

Коментар

Аз няма да се отметна.Държа да няма скални изкачвания както и места тесни от дървета или подобни неща-защото логично не може да се мине(няма да махам кабини и подобни я).
                    Въпреки че конкретно бих искал с Куадра да направим пробата
                    Ок!Чакаме Димата.До тук условията ти станаха две.Чакам да се сетиш още две(толкова ти давам) и да почваме после.Както съм ти отговорил на ЛС,само ми трябва подходяща джипчица...
                    П.С.Замислям се за тази от аватара...

Коментар

Както съм ти отговорил на ЛС,само ми трябва подходяща джипчица...
                      П.С.Замислям се за тази от аватара...
                      Там ти си знаеш за Джипката

Коментар

За да е честен двубоя,джипа трябва да е без лебетка и да няма голям страничен наклон.Ако има лебетка на практика може да мине отвсякъде.
                        LZ1NBN

Коментар

До: Състезание м/у Трактор и "Джип"

Позволих си да копирам горните мнения от темата за "Аркуда..." , защото мисля че този "облог" заслужава специално внимание! Аз съм убеден че двата типа МПС са предназанчени за различни по тип терени и че един по-голям трактор ще си оре нивата, доката масовият "джип" ще се е ЗАОРАЛ здраво, както и обратното на стръмен баир трактора бдро ще се въргаля, докато "джипа" (особено по-мощничкият) ще си мине като пич
                          Но ми е особено интересно да видя ИСТИНСКИ тест и най-вече избраното ТРАСЕ!!!
                          И това ще влезне в златните страници на ТЕСТОВЕ!

Успех и пишете че да дойдат повече хора да гледат, аз ако успея ще донеса и камера да го заснеме

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                            ...
                            Успех и пишете че да дойдат повече хора да гледат, аз ако успея ще донеса и камера да го заснеме
                            Е това е предизвикателство в стил Топ Гиър.

Коментар

Самопредлагам се за безпристрастен съдия и фото дукументалист. Видеото ще е от Алекс Марков. Кога и къде?
                              Соти, а ти пита ли Асен дали ще ти даде джипа, че какъвто си кротък и хрисим...
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X