Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко ретро, или ЛР Дискавъри1. Има ли още дух в старите магарета?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Малко ретро, или ЛР Дискавъри1. Има ли още дух в старите магарета?

Днес, благодарение на колегата Иво от форума осъществихме разходка и лек тестдрайв с неговото Диско. Много съм му благодарен! Отделно, че се запознах и с други достойни люде. Та сега вече си зависи от мен, кога ще успея да си сбера средства и да си издиря добър екземпляр. Няма да е веднага, но важното е, че съм хванал пътя! Машинките са си супер. Очакванията ми се оправдаха. А още по-хубаво е, че човек може да намери чудесни хора и нови приятели!

Коментар

Иска ми се да поздравя всички чудесни хора от форума, които бяха съпричастни, с едно клипче, което струва ми се олицетворява щенията и мислите на повечето като нас. Текста на песничките в него мен лично ме трогва. Линка не съдържа нищо рекламно или търговско! Надявам се да не е забранен и да хареса на всички.
      https://www.youtube.com/watch?v=XpnuZ_xo4cM

Коментар

Първоначално публикуван от valeridaha Преглед на мнение
        Иска ми се да поздравя всички чудесни хора от форума, които бяха съпричастни, с едно клипче, което струва ми се олицетворява щенията и мислите на повечето като нас. Текста на песничките в него мен лично ме трогва. Линка не съдържа нищо рекламно или търговско! Надявам се да не е забранен и да хареса на всички.
        https://www.youtube.com/watch?v=XpnuZ_xo4cM
        Благодарско предполагам на всички ще им хареса !
        Едно помни от това какво ще намериш ,зависи и какво ще е мнението ти като собственик на екземпляр от марката.
        Тарикати и търгаши много,ще се опитат дори за много пари да ти продадат свършили машини. Майката му е да си осведомен какво да гледаш и да не се подаваш на манипулации. Желая ти скоро следващата ти тема да е за похвала със новата придобивка.
        Сполука.
        о897ч87о3о

Коментар

Първоначално публикуван от valeridaha Преглед на мнение
          Днес, благодарение на колегата Иво от форума осъществихме разходка и лек тестдрайв с неговото Диско. Много съм му благодарен! Отделно, че се запознах и с други достойни люде. Та сега вече си зависи от мен, кога ще успея да си сбера средства и да си издиря добър екземпляр. Няма да е веднага, но важното е, че съм хванал пътя! Машинките са си супер. Очакванията ми се оправдаха. А още по-хубаво е, че човек може да намери чудесни хора и нови приятели!
          Колега, погледни камиончето на Чаро. Много читав екземпляр добре поддържан и на добра цена. Лично съм го карал и мога да заявя, че е по комфортен от моя.
          ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
          ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
          0896 846 246

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X