Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    http://www.jeep.avtograd.ru/xfer/enc...P231/index.htm
    раздатка беше тази към която давам линка.

Относно дали е с ЛСД или не - не знам, казвам честно. Тая Сахара дето я гледах в София, беше укомплектована с ЛСД задния диференциал и електроно управление на раздатка, копчета и така, тази дето я карах вчера в Варна с лоста за управление на раздатка, по тяхно описание укомплектована с ДСА - блокаж на задния диференциал, включва се само на бавни, като едновремено изключва електрона програма за стабилност....
    Золтане раздатката наистина е 241, но това си е все същото, тя е доработена 231 направена да издържа по-голям въртящ момент.
    http://www.jeep.avtograd.ru/xfer/encyclopedia/NP241.htm
    Което е добре всъщност.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Щом няма проблем да е втора ръка една идея от мен Toyota FJ cruiser.Изглежда ми
      проходима и конфортна,дизайна също не е лош.По-знаещите ще кажат дали става.
      На мене просто ми харесва как изглежда на снимките.

Коментар

Ти на живо виждал ли си я? По-грозно и уродливо нещо само в Хюндай могат да измислят, ама в случая не са се сетили, така че палмата на първенството я държи твърдо.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
          Щом няма проблем да е втора ръка една идея от мен Toyota FJ cruiser.Изглежда ми
          проходима и конфортна,дизайна също не е лош.По-знаещите ще кажат дали става.
          На мене просто ми харесва как изглежда на снимките.
          Е те много неща изглеждат ...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Золтане раздатката наистина е 241, но това си е все същото, тя е доработена 231 направена да издържа по-голям въртящ момент.
            http://www.jeep.avtograd.ru/xfer/encyclopedia/NP241.htm
            Което е добре всъщност.
            Щом казваш Ама тия що не знаят какво точно продават Аз като почнах да им обяснявам какво знам/ научих от теб та ме гледаха като някакъв гуру, на тебе сигурно щяха да бият поклони и да сътворят алтара направо в шоу-рума....
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
              Щом казваш Ама тия що не знаят какво точно продават Аз като почнах да им обяснявам какво знам/ научих от теб та ме гледаха като някакъв гуру, на тебе сигурно щяха да бият поклони и да сътворят алтара направо в шоу-рума....
              Срам не срам ама ми се е случвало навремето в IDV-ауто, които бяха представители на Крайслер тогава

Коментар

Приятели мили, много ви благодаря, за съветите!!!
                И че бяхте моето второ, трето и пето "аз"!!!!
                Реших, най-накрая и ще ви кажа какво е решението ми,
                но през новата финансова година.
                Т.е. след 01.01.2008г., да сме живи и здрави до тогаз!!!
                Ще се "похваля" тук и на вас най-напред ще кажа!!!!
                Нямате представа, колко ми бяхте полезни
                и ми "отворихте" очите, в "терзанията на дъртия Рихтер(Тони)"?!
                Благодаря, от сърце!!!
                А покупката ми, да ви се връща,
                в двоен и троен размер!!!!
                Моля модератора да заключи темата,
                поради изчерпване!!!!

Коментар

Tони май тема с честитки за придобивка ще трябва да отваряш?
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Не ми се заключва.
                    Доста неща се написаха.
                    И на друг може да му дойде до главата тоя избор.
                    Ще прочете пък може и да пита нещо.
                    Ако е в нова тема трябва всичко на ново да пишем.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      Не ми се заключва.
                      Доста неща се написаха.
                      И на друг може да му дойде до главата тоя избор.
                      Ще прочете пък може и да пита нещо.
                      Ако е в нова тема трябва всичко на ново да пишем.
                      Ок!
                      Аз прочетох тук много полезни неща!
                      Дано и за други да са полезни!!!
                      Щом е за общото благо съм "за"!!!!
                      Просто не искам да става снобарско,
                      щото се изпуснах, за една сума
                      и сега ми е малко кофти, изхвъргацията!!!
                      Ако се продължи темата, като полезен избор,
                      а не, като "къде да наместя едни 60к".,
                      нямам нищо против!!!
                      Иначе си става една "гомнарщина",
                      оппа... грандоманщина отвсякъде...!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                        оппа... грандоманщина отвсякъде...!!!
                        Това като, че ще бъде JEEP, ама не точно Вранглер, ли да го разбираме?
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                          Това като, че ще бъде JEEP, ама не точно Вранглер, ли да го разбираме?
                          О, не!!!
                          За мен JEEP-a e Wrangler, онли!!!
                          Лелей, кво казах!!!! Ся ша стане една....

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                            О, не!!!
                            За мен JEEP-a e Wrangler, онли!!!
                            Лелей, кво казах!!!! Ся ша стане една....
                            А сЯ, сам си го изпроси Гранда да не би да не е Jeep ? Иначе еякулирам всеки път кат се сетя за Бясната Сапунерка
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

С огромен интерес изчетох тази и много други теми, но тъй като и на мен ми предстои да се изправя пред същата дилема, нека отново тези, които знаят, имат поглед и най-вече могат да говорят от гледна точка на опита, дадат своите мнения още веднъж
                              Имал съм възможноста да карам различни машини 4х4 - Сузуки Самурай, Мерцедес Г автоматик/къс/, Нисан Патол, Чероки Гранд лимитед, Фронтера/къса/, и въпреки че съм фен на офф-роад карането /само за кеф, не мисля да ходя по състезания/, не съм човек който ще лежи постоянно под колата си. Трябва да бъде здрава и надеждна, естествено ще се подържа и сервизира както е необходимо , но сега искам да направя избор, който следващите 5-10 години /знам че звучи може би непостижимо/ да не се налага да променям.
                              Искам да закупя /за предпочитане втора ръка - както беше казано тук по-рано вече новите джипки не са така държеливи като едно време/ машина 4х4 - многоцелева.
                              1. Семейна кола - разбирайте за мен, половинката, челядта и всичко останало което може да се качи в нея при нужда. Всякакви разходки по магистралата и до вилата
                              2. През по-голяма част от времето ще я карам в града - до работата и обратно и къде ли не софийските задръствания, но в края на седмицата колата да може да издържа на спартански изпитания на пресечен терен - следва в т3
                              3. Трябва да бъде достатъчно проходима извън пътя /бил той и селски/ - мината седмица заседнах с нов Хюндай Санта Фе на 7 метра извън пътя в първия сняг, който падна /района на Плана планина/. Очаквам от него да ме заведе до края на света и да ме върне, натоварен с всичко от което имам нужда. Понякога ще се ползва за лов, риболов или просто излети по забравени от хората места
                              4. Ако се наложи да го кара човек без навици и опит с големи коли, да е достаъчно лесен за управление
                              5. Близо съм до по-голяма част от критериите на ГАД, но май не ми се ще да е Вранглер.
                              6. За сега се оглеждам в Тойота 4рънър и Ленд Ровър ,но разбира се тук е момента, в който се надявам вашето мнение да бъде от помощ.

Предварително благодаря на всички за споделените мнения
                              The Knowledge is Power, The Knowledge is NOT a Crime!
                              LZ1LZZ

Коментар

Никъде не споменавате, колко бихте отделили това мултифункционално возило?
                                LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X