Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    ...Пак се сетих за оная умната манекенка.
    "Колата е продължение на твоя стил"
    Ти си знаеш.
    До колкото те познавам не си скучен човек.
    След Пламен, просто няма какво да добавя...
    Освен да пожелая успех на Добрият човек в трудния избор!
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

баси само кат ва чета и ми са докарва вранглер

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
        баси само кат ва чета и ми са докарва вранглер
        Споко бе брато, ако купя ще ти дам за едно кръгче, нали си мой човек
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
          1.На "старо", или ново?!
          2.Да се движи с нормалната скорост по магистрала, без да прави "фунийка" в резервоара!!!
          3.Перманентно 4х4, или на копче, или лост, + бавни,
          + блокажи евентуално, но не здължително.
          4.Минимум електроника
          5.С подходящи гуми, да не ме обиждат на "паркетник" с него!
          6. Има ли такова "животно" изобщо?!
          7. Много ми се ще Врангел, на Самурай няма да си кача бъбреците никога. По-добре с климатик.
          Каквато и да си купиш важното е да ти харесва... Иди, седни, покарай, реши! Всичко друго е ала, бала... Защото ако ще избираш с разум то алтернатива на TLC 105 няма. Във никакъв аспект... Но да караш TLC105 и да се зазяпваш по Вранглерите не си е работа... Та затуй си купи това което искаш и така ще ти е драго на душата като си караш машината...
          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
            ...Но да караш TLC105 и да се зазяпваш по Вранглерите не си е работа... Та затуй си купи това което искаш и така ще ти е драго на душата като си караш машината...
            И после кажете, че има разлика между жената и колата...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Вземи си Patrol и си гледай кефа.
              Отговаря на всички изисквания, даже и на такива които не си имал...

Коментар

абе и с жената, и с колата ....все едно си в ресторант.....

гледаш менюто, избираш....... като го донесат, винаги на съседната маса виждаш че има нещо по ....хм... вкусно.

така че, аз съм за идеята да си харесаш нещо, да ти спре сърцето и да кажеш: тва е моята кола!!!!!!

и ако можеш, си остави 30% от бюджета за ъпгрейд, че нали по-горе ти казах за съседната чиния

Коментар

1.На "старо", или ново?! - на стаор: по-евтино, но трябва да си майстор или да не бъразш и да имаш МНООООООООго време за ремонти, новото си е ново (Патрул или 105-ца!)
                  2.Да се движи с нормалната скорост по магистрала, без да прави "фунийка" в резервоара!!! - Дизел
                  3.Перманентно 4х4, или на копче, или лост, + бавни,
                  + блокажи евентуално, но не здължително. - Аз съм Фен на перманентното задвижване (по-скъпата 105-ца)
                  4.Минимум електроника - не коментирам (всички мислят че не е добре, сигурно са прави, аз много проблеми с електрониката не съм имал)
                  5.С подходящи гуми, да не ме обиждат на "паркетник" с него! - тук темата е "безкрайна" АТ срещу МТ, "култови" (Бутикови) срещу еФтинки (масови) - чети
                  6. Има ли такова "животно" изобщо?! Има, има и за всеки е различно
                  7. Много ми се ще Врангел, на Самурай няма да си кача бъбреците никога. По-добре с климатик. Климатика е Задължителен (поне за мен) Вранглер не съм карал, но ми изглежда мъничък и слабичък (Лично мнение)
                  Последно редактирано от alex_markov; 12-10-07, 10:23.

Коментар

Абе, май ще си е тролене от моя страна, ама да взема да драсна едно еретично мнение

За тези пари защо просто не си вземеш една хубава нова колица с електроники и т.н. (може и на лизинг) за по шосета и в града(30 - 40 000) плюс един стар вранглер за в гората, че и пари за гуми и доработки ще останат . Това комфортен, икономичен, здрав и проходим в едно изречение не ми се връзват .
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                      ... . Това комфортен, икономичен, здрав и проходим в едно изречение не ми се връзват .
                      Toyota Land cruiser 105 или Запазена 80

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                        Ако е чисто новичък... Проходимоста и през храсти дерящи яко боята ли е добра?
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от cicovesko Преглед на мнение
                          Вземи си Patrol и си гледай кефа.
                          Отговаря на всички изисквания, даже и на такива които не си имал...
                          Да, например Стефан се кефи да кара камиони, той ще е на върха на щастието от камионоподобното поведение.
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

202 конски сили
                            4:1 бавни няма другаде такива.
                            ПартТайм с два блокажа
                            1800кг - тежичък е.
                            Два моста Дана44

Нищо мъничко няма във Вранглера.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                              Абе, май ще си е тролене от моя страна, ама да взема да драсна едно еретично мнение

За тези пари защо просто не си вземеш една хубава нова колица с електроники и т.н. (може и на лизинг) за по шосета и в града(30 - 40 000) плюс един стар вранглер за в гората, че и пари за гуми и доработки ще останат . Това комфортен, икономичен, здрав и проходим в едно изречение не ми се връзват .
                              Аха, и като тръгна по магистралата едната я дърпам на теглича, а като стигна калта оставям "бегачката" и се качвам на "джипа"...?! Е пълно щастие няма, но ми се ще да намеря компромисен вариант, като явно компромиса ще е с скороста по магистрала. Въпреки, че при едно ТЛК, или Гранд май няма да има нужда от такъв!

А бре, к'во ще кажете за Доджа, високичък ми се вижда,
                              ама много лъскав и с предна броня плачеща за рязане?!
                              Лъскавината лесно ще му я оправя, ама проходимоста му не ми е ясна много...???

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                                Малко по различно е заради габаритите но моето впечетление е че 80ката друса повече от Вранглер JK.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X