Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

Разбирам те!

И на мен често ми се иска всичко приятно наведнъж без нищо неприятно нито веднъж.

Успех все пак! Поздрави!
    Искам България чиста!

Коментар

Аз пък нищо не разбрах. Нещо като нищо... "Чудя се кое от двете да избера Кадилак или BMW?".... Че нещата нямат нищо общо... Уж нещата които GAD харесва, но не точно Вранглер а Ландровер или 4рънър... Баси, пак няма нищо общо...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не съм определил точен бюджет. Все още
        В някаква степен това ще зависи и от вашите мнения, но да речем разумна сума за такова решение няма да е проблем.

Quadra, Имено за това писах в тази тема. Описах ви как ще го ползвам а марките ги споделих като пример какво гледам само. Не е задължително да бъде едната от двете споменати
        Благодаря
        The Knowledge is Power, The Knowledge is NOT a Crime!
        LZ1LZZ

Коментар

Колега, това което искате са 2 коли (поне). Може би е удачно едната винаги да тегли другата на платформа

ПП: Сега сериозно - според мен 4Рънера е комромиса за вас. И то ако може бензинов шестак (на газ?) или ако е дизел поне 3.0, дизела 2.4 не го виждам магистрала как ще държи.

Коментар

От: Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

След позапознаване с материята Jeep Wrangler, стигам до извода, Вранглера трябва да е Рубикон, с новия бензинов двигател-285к.с. И 463Н.м
            Сега в USA най-натокания Рубикон, юбилейна версия и почти всички допълнителни опции е 43 000USD (http://www.jeep.com/hostc/bmo/CUJ201306/models.do ). Докаран и обмитен няма да мине 80 000лв.

В тази връзка възникват няколко въпроса:
            1.Дали автомата е добър избор? По здравина може ли да се сравнява с механичната кутия?
            2.Раздатка парт тайм? Не звучи интригуващо на Ланд Ровър фен...
            2A.Блокажите истински ли са?
            3.Аналогичния Рубикон дизел? Дали разликата на книга е подобна и в действителност? 177 срещу 285к.с. при еднакъв момент?
            4.Предлага ли се бензинов Рубикон в България? А дизелов?
            5.Някой виждал ли е този нов 3,6 V6 двигател?
            6.При положение, че този модел е последния и според мен доста "направен" модел, пак ли ще иска тунинг? Ще трябва ли и аз да изуча разните му там трак бар, радиус армс и т.н.?

Предварително благодаря за отговорите.
            Последно редактирано от rusev; 27-07-13, 10:46.
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Решил си да взимаш Вранглер и се чудиш какъв, или още се чудиш дали да е Вранглер? С каква цел искаш да използваш конкретното возило?
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                Решил си да взимаш Вранглер и се чудиш какъв, или още се чудиш дали да е Вранглер? С каква цел искаш да използваш конкретното возило?
                Вранглер ще си купя рано или късно, но по-вероятно е на не е съвсем късно..
                Цел- трябва ми кола за сватби, абитюренски, кръщенета и прочее мероприятия. За тези цели Дана 44 и бавната раздатка и якия мотор ме устройват, поне на първо време.
                Ще се радвам на мненията на разбирачи на Вранглер! Те според мен не са толкова много и повечето не пишат щото не могат да хванат ръка от форумните писатели.
                От сега казвам, че не проявявам интерес към тойота и субару.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                  Вранглер ще си купя рано или късно, но по-вероятно е на не е съвсем късно..
                  Цел- трябва ми кола за сватби, абитюренски, кръщенета и прочее мероприятия. За тези цели Дана 44 и бавната раздатка и якия мотор ме устройват, поне на първо време.
                  Ще се радвам на мненията на разбирачи на Вранглер! Те според мен не са толкова много и повечето не пишат щото не могат да хванат ръка от форумните писатели.
                  От сега казвам, че не проявявам интерес към тойота и субару.
                  Въпроса ми беше породен от това, че тази тема изначално е започната далечната 2007-ма година с въпрос и чуденка какво 4х4 да си купи автора! А Субару и Тойота съм далеч от мисълта да ти препоръчвам..за кръщанета не стават, много им е "бърза" раздатката и нЕмат Данка !
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

В тази тема има най-много имформация за Вранглер JK. Затова и пиша тук.
                    Лесно мога да се обадя на Кинеска, Близнаците, Елиан и други, но по-добре е информацията да остане и за други.
                    Сега забелязах, че дизела вече е 200к.с...Но пък много ми харесва серията 10th anniversary edition!

Коментар

• От: Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

У нас се предлага Wrangler Unlimited Luxury с DANA 44 Haevi Duty / преден и заден/ за 71 400 с четири години гаранция или 200 к. км...дизел 200 коня.! Това е с ДДС..
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                        У нас се предлага Wrangler Unlimited Luxury с DANA 44 Haevi Duty / преден и заден/ за 71 400 с четири години гаранция или 200 к. км...дизел 200 коня.!
                        Така е. Но голямата част от горните въпроси продължава да е актуална.

Коментар

Ти май нямаш начесване

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                            В тази тема има най-много имформация за Вранглер JK. Затова и пиша тук.
                            Лесно мога да се обадя на Кинеска, Близнаците, Елиан и други, но по-добре е информацията да остане и за други.
                            Сега забелязах, че дизела вече е 200к.с...Но пък много ми харесва серията 10th anniversary edition!
                            ето още две теми за Вранглер:

линк

линк

аз не съм разбирам и нищо няма да пиша, а като фен, бих избрал бензин /осмак/ и автоматик

Коментар

Благодаря за линковете. Тези теми отговарят на почти всички въпроси.

Коментар

Изчетох с интерес темата,много поучителна благодаря!!!!!!!!!1
                                Не съм специалист но от опит да кажа .
                                ЗА АСФАЛТ И ЛЕКИ РАЗХОДКИ БМВ X5 всички модели !
                                ЗА ГОРАТА И ПЛАНИНАТА Всички модели произведени преди 1996 година.
                                888660197

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X