Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

Дима,виж сега,ако си говорим по мъжки едва ли има мъж дето да не му трепа сърцето,само при вида на Вранглера.Но съм останал с впечатлението,че колега Гад е със семейство,е моите почитания към емблемата Вранглер,но аз за семейна кола не бих си го взел,отсвен ако не съм ерген.А пропо мой приятел си взе почти нов такъв с 2.5 бензинов двигател,върху него имам наблюдения и определено е лаком и неможен,да неговорим за хубавите му кубатури,че завихрят фуния в резервоара и още как.
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
      +-10 000

http://www.mobile.de/SIDsXgb7lVEQLMc...1111228804917&

А преди време някой тук беше споделил, че е получил оферта от гладиатор и без да си спомням точната сума съм сигурен, че започваше с 6Х ХХХ
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
        Дима,виж сега,ако си говорим по мъжки едва ли има мъж дето да не му трепа сърцето,само при вида на Вранглера.Но съм останал с впечатлението,че колега Гад е със семейство,е моите почитания към емблемата Вранглер,но аз за семейна кола не бих си го взел,отсвен ако не съм ерген.А пропо мой приятел си взе почти нов такъв с 2.5 бензинов двигател,върху него имам наблюдения и определено е лаком и неможен,да неговорим за хубавите му кубатури,че завихрят фуния в резервоара и още как.
        Ама хора пак говорим за YJ и TJ... Новия няма нищо общо освен външния вид отдалече... Определено е много по-голям от моя, място вътре има мноого. Двигател 2.5 вече отдавна няма, а и разхода на тоя мотор е съизмерим с моя 4.0. Сега са с дизели и по думите на Влади 333 на Черокито на който е същия върви повече от добре. Ама той човек докато не види и не вярва. Аз хем че се занимавам с Вранглери от толкова години и пак това беше шок за мен...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Стефане, Пламене, вече ми е на х..я семейната кола!!!
          Сина порастна, "жената" в 90% от годината я няма,
          но и двамата(а тя нищо не разбира) сме влюбени в Врангела, аз съм по-прагматичен, може и Витара+всьо. Рейнджъра е камион и не ме кефи вече, искам да се чувствам младолик, като карам...., не че не съм де!!!
          Но хайде по същество, искам "верни" съвети, от сърце и без да се нагаждате по парите, или козните ми!!!

Коментар

Ох незнамсрам ме е че изневерявам на марката,но за семейна кола по бих се съгласил на тлк 105.Верно че не съм сядал в новият модел,дано ти си.Но в 2-3 стари модела които съм карал,определено според мен са за млад човек,дето не му пука за бъбреците и не пие всяка сутрин Простамол.

п.с.Колега ГАД,чистосърдечно ти казвам,много пъти съм си мислил по въпроса за хубава джипка,аз например ако трябва да избирам,бих си взел за тез пари максимално запазен WJ с 2.7 двигател на мерцедес,ще му направя един хубав чип тунинг,задължитгелно да е с Quadra Drive и на минимални километри,убиите ме,но за мен това е перфектният джип,дето хем е проходим,хем комфортен,хем не ти къса джоба.

Коментар

Стефане, Пламене, вече ми е на х..я семейната кола!!!
              Сина порастна, "жената" в 90% от годината я няма,
              но и двамата(а тя нищо не разбира) сме влюбени в Врангела, аз съм по-прагматичен, може и Витара+всьо. Рейнджъра е камион и не ме кефи вече, искам да се чувствам младолик, като карам...., не че не съм де!!!
              Но хайде по същество, искам "верни" съвети, от сърце и без да се нагаждате по парите, или козните ми!!!
              Ей затова аз продадох Форд-слънце и съм на Вранглер
              А ти що не се разходиш до Балкан Стар и да седнеш в новия Вранглер. Ако не ти хареса поне ще си спокоен и с чиста съвест ще си купиш нещо друго, че иначе няма да можеш да заспиш спокойно от въпроса "А дали пък не сбърках!"...
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ох незнамсрам ме е че изневерявам на марката,но за семейна кола по бих се съгласил на тлк 105.Верно че не съм сядал в новият модел,дано ти си.Но в 2-3 стари модела които съм карал,определено според мен са за млад човек,дето не му пука за бъбреците и не пие всяка сутрин Простамол.

п.с.Колега ГАД,чистосърдечно ти казвам,много пъти съм си мислил по въпроса за хубава джипка,аз например ако трябва да избирам,бих си взел за тез пари максимално запазен WJ с 2.7 двигател на мерцедес,ще му направя един хубав чип тунинг,задължитгелно да е с Quadra Drive и на минимални километри,убиите ме,но за мен това е перфектният джип,дето хем е проходим,хем комфортен,хем не ти къса джоба.
                Градски, пълниш ми душата и харда с идеи!!!
                Благодаря с респект!!!

Коментар

Аз не съм разбирач,чета много но не ми е специалност.Но за парите които ще икономисаш,по мои виждания ще вземеш перфектен такъв екземпляр за максимум 35000 лева.Сядате с Пламен,той има огромни познания вече по тунинга на окачването и ще си направиш джипка,несравнима с никоя заводска за тези пари 60000 лева.Просто си оставяш вратичка за безкрайни експерименти.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                    Ей затова аз продадох Форд-слънце и съм на Вранглер
                    А ти що не се разходиш до Балкан Стар и да седнеш в новия Вранглер. Ако не ти хареса поне ще си спокоен и с чиста съвест ще си купиш нещо друго, че иначе няма да можеш да заспиш спокойно от въпроса "А дали пък не сбърках!"...
                    Туй ще е, като да си хвана гадже с двадесетина години по-младо!??? Мойто е "стара любов" към Вранглера, няма да и изневерявам. Нищо, че е по -ръбата и демоде. Не сме за тая писта брат, да си бегат младите по нея, аз съм традиционалист, конформист, декадент и тоталитарист!
                    Искам си неизживяната социалистическа Врангелост!!!!

Коментар

Туй ще е, като да си хвана гадже с двадесетина години по-младо!??? Мойто е "стара любов" към Вранглера, няма да и изневерявам. Нищо, че е по -ръбата и демоде. Не сме за тая писта брат, да си бегат младите по нея, аз съм традиционалист, конформист, декадент и тоталитарист!
                      Искам си неизживяната социалистическа Врангелост!!!!
                      Расходи се все пак до БалканСтар.......Хард-топ, софт-топ, на хард-топа половината от покрива се маха.......мостове, интериор, екстериор............малиииии, мама - не горюй, всяка нощ сънувам тази кола, даже съм готов да се примиря с нафтовата печка под капака......Жълтичко с черни калничици.......СЛЪНЦИИИИИ!!!!!!!!!!! И с лизинг за пет години крайна цена - 73 183 лева. Само чакам коледната промоция.......И това с боя металик, забележи, дАгОЕба
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        Расходи се все пак до БалканСтар.......Хард-топ, софт-топ, на хард-топа половината от покрива се маха.......мостове, интериор, екстериор............малиииии, мама - не горюй, всяка нощ сънувам тази кола, даже съм готов да се примиря с нафтовата печка под капака......Жълтичко с черни калничици.......СЛЪНЦИИИИИ!!!!!!!!!!! И с лизинг за пет години крайна цена - 73 183 лева. Само чакам коледната промоция.......И това с боя металик, забележи, дАгОЕба
                        Май ще се поразходя до тия кожодери от "Балканстар" все пак!!! Ама се чудя, ако го купи жената от Канада, дали няма да излезе по-евтино, дори с транспорта до тук ?! Или да пробвам в Гърция или Испания....?!

Коментар

Не знам......Пробвай и сподели........На мен ще ми е интересен твоя опит.....
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ако 4лв на сто километра в повече не те събарят, вземи бензинов V6

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Ако 4лв на сто километра в повече не те събарят, вземи бензинов V6
                              Не ме! А V6 звучи добре! Ама за каква скорост си говорим, по магистрала примерно, около 100, или около 130км/ч.?!
                              Тоя разход, как го сметна, на база твойто Гранд ли?

Коментар

Не ме! А V6 звучи добре! Ама за каква скорост си говорим, по магистрала примерно, около 100, или около 130км/ч.?!
                                Тоя разход, как го сметна, на база твойто Гранд ли?
                                Не.
                                На база дани от производителя.
                                15 градско
                                12 извън градско.
                                Това за 3.8
                                Прави впечетление че разхода в градът е много малък. По старите бензинови харчат в градът почти два пъти повече отколкото извън. Иначе извън градско пак толкова - 12. Четири литровото даже сваля на 10.
                                Ти си прави сметката за какво ти е дизел.
                                Кво да ти кажа. Вранглера е символ на свободен дух.
                                Ако си работник , вземи си работен кон.
                                Ако си пътешественик като Яро вземи си Тойота. Той хубаво натъртва постояно за големия ресурс на машината ама аз тия 500 000км не мога ги стигна за цял живот. Освен че такива дето не се трошът няма. А за да ремонтираш Тойота ти трябва безупречно кредитно досие. Тия Японците хич не се шегуват с цифрите за частите. И все искат повече от колкото очакваш.
                                Добре е като се дават съвети за това кое става и кое не, те да са от първо лице единствено число. Аз 95г имах 80ка. Е как нищо изключително не намерих в тоя джип. Докато изрязвах калниците на ZJя в един сервиз за смяна на масла се нагледах как масово в дифовете на Японските се слага руска добавка Ресурс. Та питам аз. Мит или реалност. Милионици. Не мерси.
                                Нищо лошо не мога да кажа за новия Вранглер.
                                И аз като тебе щом го видях в БС и се влюбих. Даже и кръкче ми дадоха. Верно нов модел е и не се знае какво ще излезе но на пръв поглед(най-вече отдоло) изглежда много корав дубитък.
                                Макар че според мене и стария си беше много здрав. За джип 1500кг Дана44 си е предостатъчно голям диф. Същия много успешно живее на ГрандЧероки дето е два тона и е най-бързия джип. Не съм сигурен но Порше май още не са направили по-бърз.

Пак се сетих за оная умната манекенка.
                                "Колата е продължение на твоя стил"
                                Ти си знаеш.
                                До колкото те познавам не си скучен човек.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X