Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дайте съвет за покупка на 4х4!!!

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
    Ако сумата е "около" LC 105 ?
    +-10 000

Коментар

В тази сума се вписваш идеално с Гранд Витара с всички екстри.Лично аз не виждам нещо по истинско от нея за тези пари !!!

п.с. единственно мисля че няма все още отзиви за новият им 2 литров дизел.Бензиновите им мотори само хубави работи се говорят.
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Така както сте тръгнали от трън та на глог, накрая ще стигнете до УАЗ.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
          В тази сума се вписваш идеално с Гранд Витара с всички екстри.Лично аз не виждам нещо по истинско от нея за тези пари !!!

п.с. единственно мисля че няма все още отзиви за новият им 2 литров дизел.Бензиновите им мотори само хубави работи се говорят.
          Колега, нищо лично, ама да сравняваш новия Вранглер и Гранд Витара или Джимни е направо смешно. Все едно сравнявам сериозен пикап с АТV... Единствената прилика е че са 4Х4 и имат 4 колела... Новия Вранглер вече не е компактен офроъдър - това си е сериозен звяр, точно 2 пъти е по-голям от моя и доста по-преосигурен.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
            +-10 000
            Тогава ТЛК 76

Коментар

Май Пламен е прав, към УАЗ вървят нещата... или към някой Вилис от войната...
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение

Дааа, това е една от възможностите, която ме привлече на пръв поглед, но искам мнение и от специалистите!!!
                Не държа на новото, искам здрав и надежден приятел 4х4!!!
                А и съм влюбен в стария Врангел...

Коментар

Чакай , чакай А за какво ще го ползваш , за лов ли ?

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                    Чакай , чакай А за какво ще го ползваш , за лов ли ?
                    Не само, а за всичко, иначе ще взема един УАЗ "Хънтер",
                    може и редукторен, като на Голди, но не ме влече лежането под кола всеки ден...!!!

Коментар

Без да се обижда никой, но както не можем (явно) да сравняваме Джимни и Гранд Витара с Вранглер, так и не мисля, че можем да сравним Вранглера с ТЛК 105. С което искам да кажа, че ако бюджета на GAD е 60К лв, аз на негово място не бих се замисил за тези ~10К отгоре за 105-цата. Но все пак въпрос на вкус и предпочитания.

Не знам колко е преоразмерен новия Вранглер, дано да не е със старите мостчета, и добре, че е вече на 32" гуми.

Коментар

Мостовете са същите като на пикапите Додж РАМ, а те не са от малките нали се сещаш

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                          Не само, а за всичко, иначе ще взема един УАЗ "Хънтер",
                          може и редукторен, като на Голди, но не ме влече лежането под кола всеки ден...!!!
                          Хънтър-а и УАЗ-а на Голди са два различни УАЗ-а.
                          Виж, можеш да си вземеш Хънтър и срещу още едни пари да му сложиш редукторни мостове, едни Барс-ове например.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            Без да се обижда никой, но както не можем (явно) да сравняваме Джимни и Гранд Витара с Вранглер, так и не мисля, че можем да сравним Вранглера с ТЛК 105. С което искам да кажа, че ако бюджета на GAD е 60К лв, аз на негово място не бих се замисил за тези ~10К отгоре за 105-цата. Но все пак въпрос на вкус и предпочитания.

Не знам колко е преоразмерен новия Вранглер, дано да не е със старите мостчета, и добре, че е вече на 32" гуми.
                            Тенкю брадър!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                              Хънтър-а и УАЗ-а на Голди са два различни УАЗ-а.
                              Виж, можеш да си вземеш Хънтър и срещу още едни пари да му сложиш редукторни мостове, едни Барс-ове например.
                              Освен за ЛР, не говорим и за УАЗ-ове!!!

Коментар

Май нещата опират до мироглед.
                                ГАД кажи какво си харесал да ти кажа защо не става.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X