Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комби , ама кое ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Комби , ама кое ... ?

Бе двигателите на 6-ците не са съвсем същите .
    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
      Ми 1,9 ТДИ като моя го имат, 2,5 (по-новия на оня дето трябва да си носиш резервни разпределителни валове в багажника) също го имат като на А4, 1,8 бензин не съм виждал наистина де! Аз по А6 не се заглеждах когато търсех, и сега малко ме е яд! Също ако сега трябваше да избирам бих поразгледал и Олроуд какво се намира на пазара втора ръка!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

1.9TDI, 2.5TDI,3.0TDI и 1.8Т са еднакви на А4 и А6... То зависи и от реколтата(годината)...
        А за "багажа" в А4... Хората имат различно разбиране за "багаж"...

тука се прибираме от морето (примерно)...

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Колега,избери японското-по-добрият вариант е.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            1.9TDI, 2.5TDI,3.0TDI и 1.8Т са еднакви на А4 и А6... То зависи и от реколтата(годината)...
            А за "багажа" в А4... Хората имат различно разбиране за "багаж"...

тука се прибираме от морето (примерно)...

Аз ако съм на твоето място като си пренасям багажа ще си повикам ТИР.
            Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
            АСК Ален Мак

Коментар

Взимай квото тие на сърце,че после дане псуваш нас дето ти даваме акъл. Кола и жена знаеш само на късмет.Късмет
              ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
              Г 230Е
              Г 500 0887 390 703

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
                Аз ако съм на твоето място като си пренасям багажа ще си повикам ТИР.
                ТИРът харчи малко повече и е малко по-бавен...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Отвори форума на Ауди, попрочети и се откажи мигом! Не случайно го наричат "душегуба" !
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Абе Тедо , теб да не те изгони тъщата , барабар с чеиза ??? )))
                    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                    WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                      Отвори форума на Ауди, попрочети и се откажи мигом! Не случайно го наричат "душегуба" !
                      Душегуб наричат стария V -образен 2,5ТДИ но и там нещата са попресилени и се правят генерални изводи от разни милионерки!

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                        Душегуб наричат стария V -образен 2,5ТДИ но и там нещата са попресилени и се правят генерални изводи от разни милионерки!
                        Преди време,един такъв двигател скъса ангренажен ремък на 380 000 к.м. .Веселото е ,че бизнесмена купува А8 на 160 000 и не е сменял ремъка на ангренажа.
                        -Математиката след ремонта "оправда",подхода му към подръжката!!!

Коментар

Аз карам "Митсубиши Галант" 2.0 дизел комби.
                          Доволен съм и не се заглеждам по други.
                          сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                          dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
                            Аз карам "Митсубиши Галант" 2.0 дизел комби.
                            Доволен съм и не се заглеждам по други.
                            Брат ми има галант комби автоматик , но бензин! Чудесна кола като се изключи разхода и това че досега 2 пъти прави вежди и прагове за 6-7 тодини. Сложи и един от най-скъпите газови инжекциони които се намират в България и след 3 години опити за настройка се оказа че на градско му е по-икономично на бензин а на извън градско на газ! Иначе чудесна кола - широка, комфортна, носи на кютек (щом оцеля при брат ми толкова време само с две смени на по 1 носач)!

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              Брат ми има галант комби автоматик , но бензин! Чудесна кола като се изключи разхода и това че досега 2 пъти прави вежди и прагове за 6-7 тодини. Сложи и един от най-скъпите газови инжекциони които се намират в България и след 3 години опити за настройка се оказа че на градско му е по-икономично на бензин а на извън градско на газ! Иначе чудесна кола - широка, комфортна, носи на кютек (щом оцеля при брат ми толкова време само с две смени на по 1 носач)!
                              Моя дизел харчи на дълго при нормално каране до 130 и с климатик до 6/100./5.700/ Градско лятото 7-8, сега в снега ІІ, ІІІ-та около 9/100.
                              сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                              dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

А защо А4-ката да е с 2,0 който похарчва масло и не върви?
                                Според мен колата, която ти трябва е А6 Avant 1,8ТQ или 2,8 също с куатро ако си фен на атмосферките
                                Куатрото не е задължително зависи в какво състояние е автомобила, ако ти изпадне читава на предно също е вариант.
                                Отзад е по-широко от А4-ка, багажника е по-голям.
                                За автоматика е относително (щом ти е удобно) гледай само да е типтроник! Мултитроника е с много лоша слава и сумата за ремонт е дебела.
                                Туарана не е за изхвърляне, но има вероятност да пукни глава 2,0ТДИ (може да се разбере дали главата е от проблемните по кода мисля БММ са безпроблемните и нагоре от 2006г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X