Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комби , ама кое ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Комби , ама кое ... ?

Аз бих взел пасата. Не че е неземно здрав, но има части бол и е разпространен. Двигателят е често срещан и колата с този мотор е ликвидна. Багажникът е голям и има място на втория ред седалки.

Аудитата 2.0 бензин имат някакъв бъг с мотора и харчат много масло, за последно на един приятел 1л/1000км. Освен това, точно тези 2.0 са само с мултитроник, което прави 2 големи и сигурни бъга в една кола. И отгоре на всичкото е супер тясно и много далеч от понятието "семейно" комби.

Мазда 6 е рядък автомобил за БГ, чувал някакви horror stories за официалния сервиз, а Германците разправят, че имали проблеми с ръждата. Като пътно поведение и салон много ми харесва, но трябва да се изкаже някой, който е имал такава.
    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

От: Комби , ама кое ... ?

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
      Волвото - дълго е, но за сметка на това силно тясно.... аз съм фьен на Волво .. ама в сравнение с тези гореизброените бих избрал Маздата. Пробвай на Волвото да седнеш на задната седалка без да си изчекнеш копитата. Освен това багажника е силно малък, ако да е комби.
      Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнение
      . Пробвай на Волвото да седнеш на задната седалка без да си изчекнеш копитата.

Туй се отнася и за АУДИ -то
      Волвото е единствения автомобил който познавам от изброените - имаме такова в семейството . Не го намирам за много тясно и съм бил на всички седалки . Затова ми е в списъка . Ама да кажеш , че багажника му е малък ..... ми идва малко странно .
      Последно редактирано от Stank; 29-01-14, 21:02.
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        Поредната абсурдна тема... Споменато е А4, а волвото било много тясно в сравнение с ...? За габаритите си не е много широко, но обърнете внимание за дебелината на вратите му...
        Не знам за колко "повечко" деца говорим, но 3 и повече не се побират в никое комби и отиваме на миниван...
        Кое и е абсурдното ??? Изрично съм споменал , че Волвото е друга категория сравнено с гореизброените . Дал съм конкретни модели с конкретни двигатели и информацията за тях ми е от голяма полза .
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

Коментар

Аз бих взел Пасата. По мойте критерии върви супер. Градско похарчва,но за дълго е добре. Оплакват се за слаба предница,ама тоя над който имам наблюдения нищо не е правен,а се кара вече 3г. внос от Швейцария. Мисля,че с газ,ако не си протвник става идеална кола

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
            Кое и е абсурдното ??? .. .
            Визирам коментарите, а не началото...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

От изброените най голям е Пасат, но Много място има и в Зафира - а както всяка тема със заглавие Какво да си купя? - най важното е състоянието на МПС-то.
              O888 749-O86
              C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
              NC 750

Коментар

Като собственик на 3 (три) бр. Волво залагам на ХС 70-ката! Задвижването му е 4х4, сигурността е подплатена със системи SIPS, WIPS и други яки благинки. Багажникът е ГОЛЯМ!!! Товарил съм в 850, комби, цяло пале YTONG (вярно със спуснати облегалки на задните седалки). Здраво е. Твърдя го щото ме е удрял тролей Икарус, щетите ми бяха леко огънат калник и съвсем малко по вратата. От тролея в момента на удара излетя една лайсна (поне една видях де), вратата му блокира, фара на парченца и веждата на калника забит в предната гума. Реакцията на катаджиите беше (след като успяха да си съберат езиците от асфалта и да си поемат дъх) "Е, не може да бъде! Вие сте живи и здрави, че и колата е в ред. Продаваш ли я?"

Недостатък е разходът на гориво, в града си е лакома, но за сметка на това частите й са мани-мани (скъпи, та скъпи, а пък возията е на лодка).

Само при Волво-то съм усетил "магия" при управлението, такава каквато има и при Мерцедес. Има нещо в тази кола...
                Последно редактирано от Гриша; 29-01-14, 21:57.
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Аз бих избрал Маздата от изброените, но задължително бензин, че дизелът им е доста кекав. Много приятна кола, само внимавай да не е от при нас в австрийско, че много солят зимата и яко си ръждясват. Тук такситата е 70% Е класи , останалата част мазда6 .
                  Друго освен ръжда няма проблем при първата генерация на 6цата.

Коментар

Аз пък се чудя за евтино и икономично комби за трета кола, че не мога да навия жената да си продаде подобието на кола(тигра), а и диското не ми се продава.
                    Изискванията са възможно най-ниска цена и разход бензин под 10 градско. Ще се газифицира с обикновено газово и ще се кара градско, но най-вече на семейно почивки.
                    Харесал съм Сивик 1.5 VTEC-E, но при комбитата е 114 коня, т.е. голям данък. 1.4 идва слабо за комби, но аз не бързам за никъде. Имах сивик, много съм доволен, баща ми още го кара безпроблемно.
                    Втори вариант Фелиция 1.6 - не съм чувал лоши неща, най-евтини части и рядко се нуждае от тях.
                    Трети - Сузуки Балено 1.6 - чета за проблемни кутии и предници, ако е така, отпада.
                    Други предложения в тези критерии?

Коментар

Фелицията я зарежи. Шкодите са от Фабията нататък.

Коментар

Чичо ми кара такова Volvo XC 70 от няколко години за семейна кола, много е доволен от него а и аз съм го карал малко, определено возията му е като на класическите Мерцедеси, леко и приятно управление, много тиха и усещането докато го карах е като "дреха по мярка", така че и от мен глас за Volvoto.

Коментар

Octavia Scout- много кола за малко пари Натиснете снимката за да я уголемите

Име:skoda-octavia-scout-2.0-tdi-07.jpg
Прегледи:1
Размер:169.6 КБ
ID:5558938
                          На сърбела майката му е чесането.
                          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Кусура на бензиновото ауди е по големия разход на гориво но се насочи към по голямите мотори 2.6-2.8 щом държиш да е автомат буташ му метан и си в джаза а и като цена са наи изгодните от гореспоменатите не е тясно толкова а и след метановата уредба багажник има

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                              124 на МБ!!!
                              Михов е железен! Погледнете по новите Е и С клас.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                                Octavia Scout- много кола за малко пари
                                баш тия не са евтини, даже хич!
                                Преди волвото имах пасат - по-икономичен е и по-маневрен, но за по-голям... Няма съществена разлика от ХС70
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X