Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комби , ама кое ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Комби , ама кое ... ?

Здравейте колеги . Предстои ми покупка на семейно комби , че ще стават повечко децата .. Доста се рових и не мога да взема решение . Спрял съм се на 3 модела и ще се радвам да споделите мненията си за тях :
    AUDI A4 - 2000 куб. , 131 к.с. - бензин
    MAZDA 6 - 2000 или 2300куб. (каквото намеря по-читаво) - бензин
    VW Passat - 1800 T - 150k.c. - бензин

Като не изключвам и Volvo XC 70 - 2.4 бензин , но то е в малко по-друга категория .
    Всички ще са произведени след 2001г.
    Като задължително условие е да са автоматици .
    Автомобила ще се ползва предимно в града , ще се кара от жена и ще е основна кола в семейството .
    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

От: Комби , ама кое ... ?

Волвото.

Коментар

И аз съм за Волвото. Все пак щом стават повечко децата, трябва и сигурността да е на високо ниво!

Коментар

Аз бих дал 1 глас за Маздата , главно заради изискването -Автоматик!
        Автоматикът в тези години на Ауди и VW всички знаем,че са пословично кекави и всеки бяга от тях.
        Автоматикът на Волвото също е зле!Карал съм доста такова и чак тези след 2009г бяха ок поне до 100000км,след това нямахме наблюдение
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Волвото.
          Що ??
          ‎По 2 литра са само млякото и сока !
          WJ 4.7

Коментар

Аз ги отгледах с това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00182.JPG
Прегледи:1
Размер:86.5 КБ
ID:5558808Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00184.JPG
Размер:157.0 КБ
ID:5558809Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00265.JPG
Размер:62.3 КБ
ID:5558810
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Съгласен съм с теб!И аз съм им голям фен,но тук проблема е бензин+DSG и то предимно 1.6 /101к.с. ,който е крайно недостатъчен.
              Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Волвото - дълго е, но за сметка на това силно тясно.... аз съм фьен на Волво .. ама в сравнение с тези гореизброените бих избрал Маздата. Пробвай на Волвото да седнеш на задната седалка без да си изчекнеш копитата. Освен това багажника е силно малък, ако да е комби.

Коментар

Погледни и вановете ако не си решил твърдо да е комби. Нещо като Шаран, а го има и с 1.8Т. Срещат се и с автоматик. Аз съм с две деца и от както се качих на ван се родих. С багажа де
                  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

124 на МБ!!!
                    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Аз съм за Маздата , другите са тясни и няма много за багаж.

Коментар

От тези Маздата.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

. Пробвай на Волвото да седнеш на задната седалка без да си изчекнеш копитата.

Туй се отнася и за АУДИ -то

Коментар

А4 не е от най-просторните автомобили.Дори направо си е леко тясно,особено ако децата са повече от едно и като се "сметнат" всички необходими багажи,евентуално и количка и играчки.... . Ако не е куатро,автоматика най-вероятно е "мултитроник",за който има доста негативни мнения.
                            Колегите са дали и други идеи,затова и от мен една:Виж моделите "C Max"/ "S Max" на Форд. Противно на общото мнение за Форд и двата модела са надеждни,приятни за управление, а не са скъпи.

Коментар

Поредната абсурдна тема... Споменато е А4, а волвото било много тясно в сравнение с ...? За габаритите си не е много широко, но обърнете внимание за дебелината на вратите му...
                              Не знам за колко "повечко" деца говорим, но 3 и повече не се побират в никое комби и отиваме на миниван...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X