Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрите коли за последните 25 години

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-добрите коли за последните 25 години

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Статистиката едва ли обхваща "Лади", "МОсквичи", мексикански VW "костенурки" и индийски "Тата", та това за най-продаваната кола в света е... меко казано преувеличено. А това с най-продаваните е като вица "гледам не ги карат много-много"
    Щом казваш!!!! Според теб коя е най-продавана?
    За всеки който поне малко разбира от коли знае коя е най - хубавата!!!
    Последно редактирано от sharky09; 10-05-14, 10:39. Причина: допълване
    ЛАДА НИВА 1.7
    Карана е само по асфалт, няма грам ръжда

Коментар

Първоначално публикуван от sharky09 Преглед на мнение
      Щом казваш!!!! Според теб коя е най-продавана?
      За всеки който поне малко разбира от коли знае коя е най - хубавата!!!
      Най-продавани са най-евтините, естествено. Стига да не са някакво тотално недоразумение и купувачите бързо да избягат от модела - тогава самият производител се отказва от него и спира производството.
      Поради което, ако се водим по брой продажби, твоят "Форд", след модела "Т" е пълно нещастие, производствена грешка някаква , щото виж кои са най-продаваните:

1908–27 16,500,000.[7] 1908–27 The first car to achieve one million, five million, ten million and fifteen million units sold. By 1914, it was estimated that nine out of every ten cars in the world were Fords.[7]
      1938–2003 21,529,464.[3] 1972–97 The first car to achieve twenty million units sold.[1]

1966–present 40,000,000[2] 1997–present The 40 million milestone was reached in July 2013.[2]

1970–1988 19,300,000[8] 1970–1988 The 2101 was sold in export markets as the Lada 1200, Lada 1300 and Lada 1200S until 1989[9]
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Има и други марки, освен онези двете, дето всички коли били три вида...

[ATTACH=CONFIG]710069[/ATTACH]

и се водят френски... с ТТ-данни, дето звездичката по същото време им диша прахоляка...
        Е, ако говорим за Type 57 от 1937 година - Atalante, мисля че е модела, или SC, готино е, няма две думи...
        И все пак - да сравним с другата марка - модела е от същата година - модела е 540DV10
        Я виж

ама аз съм пристрастен, де...
        Много се отклонихме от темата.

Коментар

Най-продавани са най-евтините, естествено. Стига да не са някакво тотално недоразумение и купувачите бързо да избягат от модела - тогава самият производител се отказва от него и спира производството.
          Поради което, ако се водим по брой продажби, твоят "Форд", след модела "Т" е пълно нещастие, производствена грешка някаква , щото виж кои са най-продаваните:

1908–27 16,500,000.[7] 1908–27 The first car to achieve one million, five million, ten million and fifteen million units sold. By 1914, it was estimated that nine out of every ten cars in the world were Fords.[7]
          1938–2003 21,529,464.[3] 1972–97 The first car to achieve twenty million units sold.[1]

1966–present 40,000,000[2] 1997–present The 40 million milestone was reached in July 2013.[2]

1970–1988 19,300,000[8] 1970–1988 The 2101 was sold in export markets as the Lada 1200, Lada 1300 and Lada 1200S until 1989[9]
          Щом си ги карал всичките след модел Т и знаеш , се съгласявам с теб!!!
          ЛАДА НИВА 1.7
          Карана е само по асфалт, няма грам ръжда

Коментар

Първоначално публикуван от sharky09 Преглед на мнение
            Щом си ги карал всичките след модел Т и знаеш , се съгласявам с теб!!!
            А ти изглежда си карал всички Бентлита, Ролсове, Бугати, Ламбота, Ферарита и т.н., за да стигнеш до извода, че от "Форд" по-хубаво нема ? Завиждам на опита ти

Коментар

В интерес на истината Ескорт също е с подобаващо количество продажби ~ 20 000 000 бр., колкото и да не съм им фен. То аз и Голф не харесвам, ама хората го купуват...
              Все пак темата е "най-добрите коли", а не най-продаваните.
              Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Понеже намесихте и жените та аз да ви кажа . Няма грозна жена само алкохола може да е в малко количество ! Е има някои , за които не мога да пия толкова !
                Та и с колите е горе долу същото , демек колкото хора толкова мнения !
                Едно е несъмнено за мен . Най-скапания автомобил , който съм имал е Форд Сиера 1,8 Турбо Дизел !

Коментар

Следва да се разграничат понятията "най-добри" и "най-продавани" коли...иначе все едно да се смята, че БТ пакет са най-убавите цигари едно време..
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                    Следва да се разграничат понятията "най-добри" и "най-продавани" коли...иначе все едно да се смята, че БТ пакет са най-убавите цигари едно време..
                    Доколкото става ясно от цитираната на първа страница публикация това е било някакво гласуване от читателите на списанието, предизвикало също толкова недоумение и опити за анализ, колкото ще четем след изборите при опити да се обясни зашеметяващия успех на Бареков Бареков = политическият Форд Фокус. Народът решава ! Глас народен, глас Божи

Коментар

Доколкото става ясно от цитираната на първа страница публикация това е било някакво гласуване от читателите на списанието, предизвикало също толкова недоумение и опити за анализ, колкото ще четем след изборите при опити да се обясни зашеметяващия успех на Бареков Бареков = политическият Форд Фокус. Народът решава ! Глас народен, глас Божи
                      То сто години да минат, Българина пак ще търси "новия Месия"...абе циганите са прави, че започнаха да използват израза "българска му работа"..
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

То сто години да минат, Българина пак ще търси "новия Месия"...абе циганите са прави, че започнаха да използват израза "българска му работа"..
                        В случая по-скоро на друга плоскост - крилатата фраза на Боко "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме". Публиката харесва "простите" народни автомобили, защото са достъпни и защото по принцип ползва такива, те отговарят на желанията, нуждите и възможностите й. На мен също не ми харесват Астон-Мартин или Вейрон - не ми харесва цената им

Коментар

В случая по-скоро на друга плоскост - крилатата фраза на Боко "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме". Публиката харесва "простите" народни автомобили, защото са достъпни и защото по принцип ползва такива, те отговарят на желанията, нуждите и възможностите й. На мен също не ми харесват Астон-Мартин или Вейрон - не ми харесва цената им
                          Да де, да де..ако се постави въпроса с условие " каква кола бихте карали, ако пренебрегнете финансовия елемент ?", едва ли бихме срещнали Фокус сред отговорите
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Бареков = политическият Форд Фокус. Народът решава ! Глас народен, глас Божи

Коментар

Хърватите ползват тоя израз повече от сто години
                              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                                Хърватите ползват тоя израз повече от сто години
                                Абе за чуждоземците-ясно, ама нашите, родни цигани ни охарактеризират с пренебрежение.., но и едните и другите са прави де..
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X