Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрите коли за последните 25 години

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Най-добрите коли за последните 25 години

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
    ами да си направим наша класация. Предлагам за начало:
    1. Мазда 6 - всички поколения - не съм чул и видял лоши отзиви- супер надеждна и здрава
    2. Мерцедес 124 серия
    3. Голф 2 - не съм от Перник, но са невероятно издръжливи катъри, или той беше отпреди 25 год?!
    4.Golf 3
    5.Pasat Всички модели
    6.Опел кадет двата от 83 и 86 година до 93 година
    7.деу рейсър
    8.джета 86 година
    9.Опел аскона
    10.Тико
    Повечето изброени ако не изгният могат да надживеят в някои случаи собствениците !

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
    Ела да го видиш моя от подписа.Мога само да го хваля.
    Недей да не изгори някой покрай теб,пак ти казвам след 3 фокуса и една фиеста чиа или както се викаха,мога само да въздъхна че са далече от мен с ръка на сърцето и абсолютна искреност от моя страна,в момента служебната ми е 1.8 TDCI Форд транзит канект за който мога да кажа само хубави неща,ма не е фокус и не е лека кола като тия от които си напатих,а бус !

Напиши в google "Никога повече форд" и гледай какво става !
    Последно редактирано от Roninn; 26-09-13, 17:42.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

1. Мазда 6 - всички поколения - не съм чул и видял лоши отзиви- супер надеждна и здрава
      2. Мерцедес 124 серия
      3. Голф 2 - не съм от Перник, но са невероятно издръжливи катъри, или той беше отпреди 25 год?!
      83-91 или 93,не се сещам точно,това за Голфа
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

мисля че до 91 са двойките....мога да проверя ако е нужно,имах тройка и мога да кажа че е желязна в сравнение с новата ми кия
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
          ...Напиши в google "Никога повече форд" и гледай какво става !
          Написах, но не видях нищо, кой знае какво.
          HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

2. Мерцедес 124 серия
            Абе за първо място за мазда не съм съгласен.Ама айде
            https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

идеята май, не е добра за подобни класации, ще настане една патаклама, що тая - ами не оная... всеки харесва или е имал опит с различни марки и модели и е прекалено субективно... Голф 3 например - въобще не е успешен или надежден автомобил, не може да се сравнява с Голф 2 това самите немци го признават и като опит и като стратистика... а и говорехме за последните 25 г. Асконите и Кадетите са отпреди това... така, че сори ама всеки да си кара неговата класация...

Коментар

А тези класаций в СССР или НРБ бяха НАЙ-правилни
                Grand Vitra ddis 2008
                SEAT Althea XL tsi 2010
                Mitsubishi Canter

Коментар

абе английска, английска, ама има няколко коли, дет и ние сме ги виждали...
                  на едно място Форд Ка и Бугати Вейрон, Твинго и Ферари...
                  и сите в най-добрите 25...
                  радвам се, че го приехте с чуство за хумор... то други критерии, май нема...
                  Тамън да си изтрия абонамента за тая тема се светнах, че на майтап отиват работите.
                  Ще остана да се посмея още.
                  ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Мвн ми в чудно защо яките коли са на над 15-20 години модели,никой не иска и не му дават да сделка пак един 5 цилиндров чугунен дизел за никакви пари,тогава да видим дали Форд Ка ще го има пак в тая класация.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Защо албанците не карат Форд КА
                      Grand Vitra ddis 2008
                      SEAT Althea XL tsi 2010
                      Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
                        Защо албанците не карат Форд КА

Щото до 90та бяха с каруците и не разбират от коли?
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          Недей да не изгори някой покрай теб,пак ти казвам след 3 фокуса и една фиеста чиа или както се викаха,мога само да въздъхна че са далече от мен с ръка на сърцето и абсолютна искреност от моя страна,в момента служебната ми е 1.8 TDCI Форд транзит канект за който мога да кажа само хубави неща,ма не е фокус и не е лека кола като тия от които си напатих,а бус !

Напиши в google "Никога повече форд" и гледай какво става !
                          Ех, колега, едва ли съм единствения доволен, същото важи и за теб - недоволни има много. Но да направим разликата - личен автомобил и служебен автомобил
                          Също така споменах, че са важни експлоатацията и експлоататора... и това не съм го споменавал, но след изтичането на гаранцията не съм стъпил в сервиз на форд с изключение на едно странично стъкло да ми монтират.
                          А "никога повече форд" ми звучи като: мачко, пичко и елхичко... В САЩ например FORD = Fix Or Repair Daily - Ама и те си ги карат
                          По презумпция всички коли са нови и зависи кой как ги троши. Вярно има и фабрични недоразумения, но те бързо падат от пазара. За справка първото поколение на фокус 1999 е кола на годината в Европа, а 2000 в САЩ. Водят дълго време по продадени бройки. Цената е добра за класа, екстрите им са стандартни. След фокус всички се насочиха на подобни предници като дизайн.
                          А що се отнася за Мазда 6, от 10-15 години това е форд мондео под видимата част.
                          Може да е тъпо коли за милион евра да са в класация с коли за по 20 000 лв, но явно авторите са имали някакви критерии за да ги подредят по този начин. Аз лично бих сменил фокуса за един вейрон или макларън Бих го сменил и за Делта интегралето... която е легендарен автомобил и на старо е колкото един нов фокус ако е читава, но това са изборни гледни точки.
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

За албанците ли питате?!
                            След '90-а откриха това:
                            http://www.youtube.com/watch?v=iFUEm6053YE
                            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                            Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Това е като класация за красавици ! Един обича блондинки , друг брюнетки , трети Рубенсови девойки , четвърти хърбави кранти .... изобщо колкото хора толкова и класации !
                              Със същия успех в класацията можеше да присъства и Лунохода ....Опс ,той е на повече от 25 години , ама може Марсохода да сложим ! Той Киорисити ли се казваше поне е модерен !

Коментар

Номер 2 от класацията съм имал и карал докато не тръгна по таван със 160 и все пак ме остави жив и здрав... Лакома, капризна и неприятна за поддръжка, но и прощавах всичко, защото не съм имал друг автомобил, доставящ повече удоволствие.
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X