Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара Фронтера или Чероки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Витара Фронтера или Чероки?

Колеги не знам кой е модератора на този форум,но мисля,че като се появи питане какво да избера отговора да е ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ мисля ,че има доста инфо за всяка марка джип,а не да се почва едно плюене по джиповете.Лош джип няма
    ПАВКО
    0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
      Колеги не знам кой е модератора на този форум,но мисля,че като се появи питане какво да избера отговора да е ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ мисля ,че има доста инфо за всяка марка джип,а не да се почва едно плюене по джиповете.Лош джип няма
      Не е лошо като идея.

Коментар

За "оффроуда" и трафика в центъра на София май Витара или Тракер е най-добре

Коментар

Първоначално публикуван от mistral Преглед на мнение
          За "оффроуда" и трафика в центъра на София май Витара или Тракер е най-добре

+1
          Grand Vitara 2.0 16V (J20A)

Коментар

Що? Радиуса на завой на Черока е далеч по-малък, возията е по-добра и поради това че е по-енергонаситен се вписва по-добре в трафика. Голям е колкото нормално комби.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

В центъра 2-3км се изминават за 30-40 мин. -смятай разхода. Освен това за мъниците има повече места за паркиране

Коментар

Аз само ако може да вметна нещо, защо не се направи по една важна тема във всеки подфорум където да се систематизира най-важната информация за даден модел? Примерно за Витара - какво му е окачването, скоростна кутия, блокажи, дифове, лифт, гуми ... защото като пусна търсене с търсачката излизат 1024 теми в много от които няма нищо полезно и човек за да добие представа за джипа трябва да изчете мнооого теми в които се споменава по 1/100 от нужната информация? И всеки път се дават линкове към чужди сайтове на други езици и - ЧЕТИ
                Мисля че ще е много по-добре да се систематизира и да се направят важни теми

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Що? Радиуса на завой на Черока е далеч по-малък, возията е по-добра и поради това че е по-енергонаситен се вписва по-добре в трафика. Голям е колкото нормално комби.
                  Даже и по-малък...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Никаде вав форума не се споменава за един много приятен автомобил/сув/ Suzuki Grand Vitara xl-7. Доста по-просторен от обикновената ГРАНД ВИТАРА,с V-6 моторче 183к.с. Вярно само парт тайм ,но при автоматика разход на газ в града не повече от 16л с обикновено газово. Това е добра алтернатива на тези на които стандартната гранд витара им е малка. Но да не забравявяме за най-доброто-Чероки с фул тайм.
                    ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X