Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара Фронтера или Чероки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара Фронтера или Чероки?

Ще карам някоя от тези основно на оффроуд в центъра на София, разбира се и на село, където се преместих да живея от няколко месеца. Имам повечко път по асфалтови пътища, отколкото пресечени местности.
    Търся съвет за себе си коя от тези три възможности е най-икономична и съответната модификация, както и някакви усреднени параметри като цяло. Знам, че има много теми, но е друго като знаеш, че отговорът е за теб си
    Благодаря Ви

До: Витара Фронтера или Чироки?

Фронтера брат да не се изльжеш да вземеш,нищо не става от тях като 4 по 4,витара е добьр избор като за семеина -дьлга база ,мноо яко хаиванче,черокито е компромисен вариант сьщо не бих заложил на него
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Имайки в предвид че Витарата е два пъти по ниска от Черокито,ако няма камънаци или по високи препятствия,при преобладаващо градско каране и аз залагам на Витара,колкото по нова по добре
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Умрем от любопитство защо Фронтерата не става?
        Много обичам такива крайни мнения, когато някой доморасъл "инженер" постулира поредната глупост, която е чул на опашката за части на голф или ескорт
        Това е надежден и достъпен автомобил, който за целите които колегата е написал е достатъчно добър.
        Лично аз предпочитам Витарата, което не прави фронтерата "неставаща за нищо"
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

ей пълно е със смешници.
          no signature no problems

Коментар

Имах такова куцо магаре -фронтера,просторна колкото си искаш даже и конфортна,но за извьн пьтя трактора дежуреше за мене,прбвал сьм с патфаиндера да мина от сьщото място -без проблем,ае 2 по тежьк и с 1 м по дьлга база,за витарата няма да коментирам че сьм вадил отворковци с ниви.
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
              ей пълно е със смешници.
              Е аре не с лошото де,просто изразявам лично мнение от опит,ако сьм обидил някои с фронтера сори,не е удачно да обиждам колата наистина,идеята беше да кажа че откак си бродя с кьсата витара има коренна разлика вьпреки ниския клиранс-временно неудобство.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                Имах такова куцо магаре -фронтера,просторна колкото си искаш даже и конфортна,но за извьн пьтя трактора дежуреше за мене,прбвал сьм с патфаиндера да мина от сьщото място -без проблем,ае 2 по тежьк и с 1 м по дьлга база,за витарата няма да коментирам че сьм вадил отворковци с ниви.

Не четете ли за какво пита човекът?!? Трябва му возило най-вече за асфалта.

А пък дали една джипка става за офроуд или не, в много голяма степен зависи от задкормилното устройство ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Eskander Преглед на мнение
                  Ще карам някоя от тези основно на оффроуд в центъра на София, разбира се и на село, където се преместих да живея от няколко месеца. Имам повечко път по асфалтови пътища, отколкото пресечени местности.
                  Търся съвет за себе си коя от тези три възможности е най-икономична и съответната модификация, както и някакви усреднени параметри като цяло. Знам, че има много теми, но е друго като знаеш, че отговорът е за теб си
                  Благодаря Ви
                  Каквото и да си пишем истината е както спомена и V93 се свежда до задкормилно устройство гуми и тн.Витарата за мен си е чиста лека кола 4х4 препочитам да си я взема за приятелката Фронтерата е среден вариянт за градко и оффроуд ,комфортна с по висок клиренс от витарата, чироки е по добро според мен но от към цени малко не се нарежда при фронтера и витара има толкова мнения и теми за тези трите че е излишно да се пише тук.
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                    ... Витарата за мен си е чиста лека кола 4х4 препочитам да си я взема за приятелката Фронтерата е среден вариянт за градко и оффроуд ,комфортна с по висок клиренс от витарата, чироки е по добро според мен но ...
                    Витарката има още един кусур. Ако човекът е рибар, ще има проблем да си побере вътре пръчките като хората. Няма майтап - мерил съм с мач пръчка с транспортна дължина 1,50 ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                      Витарката има още един кусур. Ако човекът е рибар, ще има проблем да си побере вътре пръчките като хората. Няма майтап - мерил съм с мач пръчка с транспортна дължина 1,50 ...

За този хич не съм се сетил..
                      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Е за тва спор никькьв,много тясна кочинка ама драпа с хубави гуми много,направо ме уплаши,има си и безспорни качества,по маневренна е и по малко гори,и по лесно се избутва щот лека,фронтера обаче и до там не стига.

Коментар

До: Витара Фронтера или Чероки?

с кое по точно е по-лоша фронтерата от витарата?
                          клиренс,комфорт,издръжливост,обработка на купето,ремонто пригодност, проходимост?
                          моля обяснете по подробно
                          BMW X6

Коментар

За проходимостта може да се поспори,аз обаче спирам до тук.Наравно са.

Коментар

Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнение
                              с кое по точно е по-лоша фронтерата от витарата?
                              клиренс,комфорт,издръжливост,обработка на купето,ремонто пригодност, проходимост?
                              моля обяснете по подробно
                              Аз бих казал, че Фронтерата превъзхожда Витарата във всичко изброено от теб, не защото аз карам такава, а защото имам възможност да карам и двете и да сравнявам. Говоря за дългите бази. Но мисля, че и при късите бази положението е същото. Това обаче не значи, че Витарата не става. Чети из темите за повече инфо, защото този въпрос е предъвкван от колегите десетки пъти.
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X