Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара Фронтера или Чероки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Витара Фронтера или Чероки?

Както казах-ще поживеем ще видим,аз още не вярвам в превьзходството на фронтрера на 4 по 4,ама само с тест може да се разбере,чеки да я стегна че я почупих на посленото приключение и ще ви доида на гости да се окаляме дружно.
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

ами заповядай
      Габрово - центърът на България
      Мото полигон Ябълка - за незнаещите там се провежда затвореният кръг от Габрово Трофи - кръг от националният офроуд шампионат - сиреч трасето е каквото си трябва
      джипките - ми аз с моята скромна очукана фронтерка
      ти с твоята витара
      регламент - за време
      най бързата от 3 обиколки - смятам честно е
      награда - понеже сме хубави хора
      ще взема скарата заедно с няколко талерки кебапчета и едно свинско вратле на пържолки
      бира - не се полага на място щото сме шофьори
      и това е
      ако искаш да си направим един хубав излет - следващите 10 дена съм на линия и тъкмо ще решим спора на място по един приятен начин
      и пак казвам
      не че витарата не става
      напротив но фронтерата просто е по добра
      Поздрави
      BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнение
        ами заповядай
        Габрово - центърът на България
        Мото полигон Ябълка
        ...
        Колегата е от Стара Загора, така че няма да му е далеч.

Ако стане "дуелът" - предвидете един видеооператор ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Мога да изкажа, като сравнение, само мнение за возията на трите машини по асвалт. Качвал съм се на всичките из града и по шосета. Фронтерата вози най-добре на асвалт, павета и т.н. Иначе за офроуд един приятел пробва неговата и бая ядове бра. От тук и логически стигаме до предното заключение - Щом не става за офроуд, следователно е най-пригодна за асвалт . Това за возене. Като надежност, проблеми и цени на части нищо не мога да кажа.

Иначе като съвет бих казал - при тези изисквания забрави и за трите. Колкото и плюсове да има(а то не е като да няма), като теглиш чертата с минусите, трябва да си мазохист, за да караш джип из града, ако имаш друг избор .
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

ами
            фронтерата е купена за да ми доставя удоволствие събота и неделя - всичко без екстремен офроуд
            второто предназначение е щото ако някой голфаджия се забие в мен в града - малки скорости - то аз и жената да сме по добре запазени
            къса и маневрена е и в града е чудо
            и не на последно място жената скоро взема книжка и ...
            като видите габровска черна фронтера за всеки случай си имайте едно на ум
            майтапа настрани просто това е колата за която изобщо не ме бърка - ладата в семейството на която жена ми се учи а аз издевателствам при всеки възможен случай
            BMW X6

Коментар

За 10 дена няма да успея(че имьм ангажимети мноо),ама тькмо като се разкаля за зимата сьм на лице,че да нямате и управдания,апьк в краина сметка барбекю щом ще напраим,и тва ме устроива,аз Габрово си го уважавам за преходи и природа.
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

аз съм проблемен след 1.10 - ангажименти
                BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Eskander Преглед на мнение
                  Ще карам някоя от тези основно на оффроуд в центъра на София, разбира се и на село, където се преместих да живея от няколко месеца. Имам повечко път по асфалтови пътища, отколкото пресечени местности.
                  Търся съвет за себе си коя от тези три възможности е най-икономична и съответната модификация, както и някакви усреднени параметри като цяло. Знам, че има много теми, но е друго като знаеш, че отговорът е за теб си
                  Благодаря Ви
                  Благодарности на всички, които допринесоха за избора на возило, ама аз понеже съм си малко идиот и ако някой не ме заведе и не каже "Ето ти колата", май не мога да избера вси още марка. И при все, че ще карам по-често по софийските улици, ще взема да се задоволя със Субару Форестър, а ако на някой поход с джипки се намери колега, който да ме повози, ще съм благодарен

Коментар

Според мен щом ще я търкаляш предимно по асфалтиви пътища най добре ще е да си вземеш ОПЕЛ, защото с ВИТАРАТА ще си загубиш бъбреците ниакаде по пътя " личен опит" а на ЧЕРОКИТО подръжката излиза малко солено "така съм чувал"
                    Успех с избора!

Коментар

Първоначално публикуван от oltzi Преглед на мнение
                      Според мен щом ще я търкаляш предимно по асфалтиви пътища най добре ще е да си вземеш ОПЕЛ, защото с ВИТАРАТА ще си загубиш бъбреците ниакаде по пътя " личен опит" а на ЧЕРОКИТО подръжката излиза малко солено "така съм чувал"
                      Успех с избора!
                      Аз пък съм чувал че Черокито е с най-евтината подръжка от трите.

Коментар

Първоначално публикуван от oltzi Преглед на мнение
                        Успех с избора!
                        Недей да вярваш на рубриката "Една жена на опашката каза" щот си далече от истината, а тя е че Черокито е най-евтино и за същите пари ще е в мнооого по-добро състояние, а като предлагани екстри съвсем не говорим.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

аз лично от тази тема нищо не разбрах
                          Фронтерата лесно ли се лифтва и ако е толкова добра защо в БГ никой не се състезава с такъв автомобил а има бая самураи, витари и черокита?
                          Ще прегледам специализираните теми за 4х4-то на различните джипки и типа окачване

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
                            защо в БГ никой не се състезава с такъв автомобил а има бая самураи, витари и черокита?
                            Има, има
                            Днес цял ден се забавлявах с една Гранд ВитараV6 24V 97г на 40 000км съвсем реални, и съм много приятно изненадан от възможностите и , много приятна за каране
                            sigpic УАЗ-452

Коментар

Хахаха, абре ти четеш ли какво си цитирал поне. Там пише Витара
                              За Фронтерата ставаше въпрос
                              Карай...на черешата
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                                Хахаха, абре ти четеш ли какво си цитирал поне. Там пише Витара
                                За Фронтерата ставаше въпрос
                                Карай...на черешата
                                Акъл море, глава шамандура
                                sigpic УАЗ-452

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X