Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара Фронтера или Чероки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Витара Фронтера или Чероки?

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    Аз бих казал, че Фронтерата превъзхожда Витарата във всичко изброено от теб, не защото аз карам такава, а защото имам възможност да карам и двете и да сравнявам. Говоря за дългите бази. Но мисля, че и при късите бази положението е същото. Това обаче не значи, че Витарата не става. Чети из темите за повече инфо, защото този въпрос е предъвкван от колегите десетки пъти.
    Той колегата май мислеше същото.
    А така мисля и аз.
    no signature no problems

Коментар

Мислех, че поста е на колегата, който е пуснал темата...
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Е не мога да не отговоря.Знаеш ли как друса катър?Ами С Витарата е същото.Иначе 4х4 е по-добра от Фронтерата.За асвалта препоръчвам Гранда-вози меко.Разхода обаче е по-голям.Иначе селтици дето с ниви и трабанти са дърпали джипове-ами да продължават да дърпат а аз ще си се возя.
        Фронтерата била боклук,ами брат то за 5-6 000 лв.какво да е???По- скъпата е хубава
        ПС за пича с нивата-Пич продай нивата,додай 8000 лв.и няма да те дърпат-гарантирам ти.
        На пследно място говорим за 3 категории автомобили,не е коректно да ги сравняваме...трудно е дори;-)
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

ами нали и аз това казвам
          от където и да го погледнеш фронтерата си е класа над витарата
          а ако става дума за гниене - 2 класи
          BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнение
            а ако става дума за гниене - 2 класи
            +1 фронтерата е поцинкована
            no signature no problems

Коментар

Колеги аз на офф роуд фронтера не сьм видял,нито подготвена за такова начинание,за витара не мога да кажа сьщото,да не забравяме че един екип руснаци с посредствена витарка разплакаха уж подготвените гьзета,ако се барне още някои лев витарата става неотразима,тва не значи че фронтера е лош автомобил за семеини излети!
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                Колеги аз на офф роуд фронтера не сьм видял,нито подготвена за такова начинание,за витара не мога да кажа сьщото,да не забравяме че един екип руснаци с посредствена витарка разплакаха уж подготвените гьзета,ако се барне още някои лев витарата става неотразима,тва не значи че фронтера е лош автомобил за семеини излети!
                Eто гледай, ама хубаво и подред.
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/fanatic/frontera
                Тук неподготвените изказвания не се уважават както явно вече си установил. И знай че автомобил не се оприличава за това дали става и или не, защото имаше хора които казваха че паджеро и кия не става за оффроуд но вече никой не мисли така.
                Ако не си разбрал за какво говоря отдели малко време и потръси из старите темите.
                no signature no problems

Коментар

тва не значи че фронтера е лош автомобил за семеини излети![/quote]
                  При мен,колега,след семейни излети жена ми иска да ходи на църква,а мен иска да ме праща на 4 километър!Трактори не съм викал,но не съм спал из сокаците.имам я от 2 год.Исузу било джип,ама много гниело(за проходимост не е плюто),Фронтерата не?!Кривата ракета...Да сравняваш Витара и Фронтера е най-малкото несериозно,освен ценово.Ако си в час и с правилните гуми,с Фронтерата ще минеш където ти скимне,стига да не ти е жал за машинката!
                  Пиша личния си опит,а не чул-недочул,"колега".

Коментар

БРАВО!!!...

Коментар

тази седмица ще ходим по Бузлуджа Шипка Исполин х Мазалат
                      ако някой ми обясни как ще пусна снимки на моята по тези места ходил съм и преди и пак ще ходя
                      а там си е баш Балкан
                      BMW X6

Коментар

Ето идеалното обяснение с картинки
                        ако все пак не разбереш ми пиши ще ми ги пратиш и аз ще ги кача.
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=16138
                        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнение
                          тази седмица ще ходим по Бузлуджа Шипка Исполин х Мазалат
                          ако някой ми обясни как ще пусна снимки на моята по тези места ходил съм и преди и пак ще ходя
                          а там си е баш Балкан
                          жалко че не съм си в стара загора щяхме да покатерим малко

тъкмо да си пробвам новите амортисьори
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

ок
                            очаквайте снимките в неделя
                            BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                              Eто гледай, ама хубаво и подред.
                              https://htftp.offroad-bulgaria.com/fanatic/frontera
                              Тук неподготвените изказвания не се уважават както явно вече си установил. И знай че автомобил не се оприличава за това дали става и или не, защото имаше хора които казваха че паджеро и кия не става за оффроуд но вече никой не мисли така.
                              Ако не си разбрал за какво говоря отдели малко време и потръси из старите темите.
                              Браво е ,тея подготвените ми харесаха,може пьк и да драпат тия фронтери,аз с хубави гуми не сьм пробвал,бяха кьт тогаа когато я имах ,може за тва да сьм сбьркал в преценката,ама сте и задружни фронтеровци ве направо ме щурмувахте .Ся ще барна сузукито малко и ше ва пробвам,пьк ще си помагаме-колеги сме.
                              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                                Браво е ,тея подготвените ми харесаха,може пьк и да драпат тия фронтери,аз с хубави гуми не сьм пробвал,бяха кьт тогаа когато я имах ,може за тва да сьм сбьркал в преценката,ама сте и задружни фронтеровци ве направо ме щурмувахте .Ся ще барна сузукито малко и ше ва пробвам,пьк ще си помагаме-колеги сме.
                                Хубавите джипове събират хубави хора бе,колега!Ти заради едните гуми сега вместо да си в отбора на знаещите караш Сузуки !Язък.Нейсе, квот му е писано на човек Виж колко си бил близо до ключа за бараката:
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X