Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes 124 комби за работна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes 124 комби за работна кола

Е айде де - какво му е ня Бавареца? Корола ли да има? Са да не земете и него да го плюете. И от тая боя има комби - и той в некакъв смисъл става за "работна" кола Парка обаче кефи. Дай боже всекиму! Не знам каква е думата за автомобили. За човеци е "харизматични"

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Шшшш, къф е тоя въртилатор бе????

Е как кьв,30 бона е това,що работни взимам за тия пари само аз си знам.Задрьж,че един кит иска да ме гази.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        Един познат прави автоматици на Мерседес предимно... и му докарали една от тия - дългите, широките, 2+1, с кръстове по тях...
        Шапки долу за броя места

Коментар

Първоначално публикуван от Totko Преглед на мнение
          Е айде де - какво му е ня Бавареца? Корола ли да има? Са да не земете и него да го плюете. И от тая боя има комби - и той в некакъв смисъл става за "работна" кола Парка обаче кефи. Дай боже всекиму! Не знам каква е думата за автомобили. За човеци е "харизматични"
          Екакво и е на Королата,по-добре това от тоя Баварец.Това е пича който почна да бачка с нас преди няколко месеца,продаде си работния Нисан и си взе Баварец,сега кой ме види и все вика Баааси искам и аз при теб да бачкам,скиваш твоите какво правят..........И ние поне прекарваме лодки от тук и там та ще ми излезе име.

От парка липсват 2 броя 140 ,една 124 и на сестрата легена /SL500/.Като ги сметнеш колко струват и сме маааалко над Бавареца всичките заедно,после нали да,ел Трафиканте ми викали,простаци.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Тая колекция не струва. Липсва 560sec.... Минавай през кита и тичай да взимаш една,защото иначе не важи...

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
              Тая колекция не струва. Липсва 560sec.... Минавай през кита и тичай да взимаш една,защото иначе не важи...

Кита избяга,усети че търся нещо китоподобно за работна кола или по-точно Круизър и си удари петите в задника.

560 ако правеха комби ДА,на мен ми трябва нещо голямо да си го товаря.
              Прикачени файлове
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Оспамихме темата на човека... но да знаеш,че май те е налегнала морската болест.. не ти требе нищо да товариш,а както се вижда от снимките, ти трябва "биячка" за паркинга. Дето се вика,веднъж се живее..
                П.П. Това в дясно на снимката пък акула ли е?

Коментар

Евала за автопарка! Аз обаче си държа на комбито и не ми трябва изтребител, в семейството имаме общо 5 коли за 4-ма човека с мощност 69+90+133+163+223=678к.с. - последната е моя, а яриса на жена ми е 133к.с. Така че , ако взема 124 най вероятно ще е бензин на газ или дизел. Главно ме интересува 2.0 или 2.2 да е. Всички ли са с ангренажна верига?

Коментар

Да.

Коментар

Да,няма бенц с каиши

Вени много си бърз бате,кажи му за дизела
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Ами какво да му кажа - като тури газовата бутилка, и сам ще разбере какво е изгубил от работната кола.
                        Пък и това, да купиш кола, като не се интересуваш какво пише на километража - май важи само за 605, 606..

Коментар

За който търси днес в Бургас излезе една може би читава. Аз я гледах преди време за себе си, но не можах да възприема динамиката и. Иначе километрите са истински и по предишния и собственик беше болен на тема подръжка. Зеленикаво комби със светла тапицерия.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

И да не е читава се оправя с отверка и 3 ключа това.Модел и година,какво има по нея знаеш ли?

За работна и 140 дизел става
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              За който търси днес в Бургас излезе една може би читава. Аз я гледах преди време за себе си, но не можах да възприема динамиката и. Иначе километрите са истински и по предишния и собственик беше болен на тема подръжка. Зеленикаво комби със светла тапицерия.
                              С кой мотор тва?
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

3 дизел. Не дават да кача линка. Постарайте се. В к@рс.бг - в Бургас е - за 5к Аз не мога да издържа на динамика.
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X