Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes 124 комби за работна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes 124 комби за работна кола

Аз 15 при 160-170 направих, ама 160 км само педала долу, има още много вътък, ама стигаше и това, това на газ, бензина ще с литър надолу сигурно, ама теста е скъп, та пропускам го.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
      OM602
      Точно това имах в предвид,незнам откъде го изкарах това 612 ...
      Иначе,ако горния въпрос е към мен - нищо му няма на М104 мотора. Просто колегата каза,че не иска шестак.
      П.С Ранните М104-ки също са с механична инжекция и там работата е още по-дебела.
      Последно редактирано от Борислав Ангелов; 28-08-13, 17:51.

Коментар

На 2.0 мотора, като включа климатика и колата буквално спира. Тва на обикновен седан, 89` година, набор на жената. Добре че не обичам много да го ползвам (климатика де, иначе колата си я карам всеки ден). И не я давам за нищо на света.
        124 -> 164
        T4

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
          http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_OM602_engine
          Малко кончета, Злати, но за сметка на това:

With some Mercedes-Benz 250D/E250D diesels exceeding 500,000 or 1,000,000 miles, it is considered to be one of the most reliable engines ever produced,
          Мдааа, малко са конете, но все расови и ФРГ-ски И аз съм кандидат за едно М111, ОМ602, ОМ605 или ОМ606 комби автоматик
          Последно редактирано от zlost; 28-08-13, 18:36.

Коментар

Имам,и 124-ка и 190-ка и ц-240 спорт.Мога да говоря много,но най здравата и икономичната(колкото може да са икономични)е 19--то вече гони 200 000на газ,и почти никакви ядове с обикновенна газова и 2.0 мотор.124-е с 2.3 и средно на дълго е с около 10на сто газ,в градско до 13,зимата 14-15,с такава кола не се гонят спортни постижения,вдигал съм и с мъка 205км,преди 6-7г.Върви си доста прилично и освен накладки,масла и филтри не се сменят,но и нея не съм я карал повече от 70 000км.190-вече втория син се опитва да го строши и още държи.Ц-ката е автомат и за нея много отзиви нямам щото я имам втора година,но за сега се представя добре с поносим разход за шестака,с газовия инжекцион при кротко каране 9-10газ.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              ... понеже нямам опит от първа ръка, а много ги хвалят...
              Първо я изкарай на магистралата и виж за какво става въпрос. Че, мойта - 300д, автомат в началото ме стресира, че чак се стигна да се обаждам на експерти. В крайна сметка се оказа, че колата си е правена за немски дебили, и ща не ща и аз станах дебил, че даже почна и да ми харесва.

Коментар

За мен работна кола значи половин трактор,а аз спортни трактори не се сещам от коя марка има

За дебили си вземи една 200 дизел и гледай там какво става,ако не ти излезе прякор Анди Светкавицата па на.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Темата се изметна....
                  Ако ти трябва работна кола - търсиш работна - комби, дизел, мерседес...
                  Ако ти трябва бегачка - двувратка, кабрио...

А ако ти трябва кола за кеф, Андро - то ти си имаш - и определено не си от немските дебили - поседни удобно в 124-ката, запали си една хубава цигара, сложи си жълтите кожени шофьорски ръкавици, пусни един диск на Бари Уайт и плаавно тръгни на по-далечен път, с приятна дестинация.

Гарантирам ти от личен опит, че удоволствието го има в изобилие..

Нерде работна кола, нерде газ.
                  Ми то като му набичиш един бойлер в багажното, кво остава от комбито?
                  Газ....

Разгледай началото на темата, там съм описал това, което продадох за смешна сума, и търси нещо подобно...

Търсенето е трудно, намирането е още по....

Успех!!!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    ...
                    ако не ти излезе прякор Анди Светкавицата па на.
                    Това нищо не е! После пък как го закъсах! Първо жената почна нещо да ме ядосва: - викам - "сготви еди какво си, че ми се яде", тя вика: - "и на мен ми се вози в мерцедес". Викам си: - "ще те наглася аз" и хоп, паркирам аз една вечер бенца в двора! И нещо се прибра и не казва нищо, щото сигурно си е мислила, че е чужда, и дойдоха децата и викат: - "тате какъв е тоя мерцедес" и аз викам - "наш, майка ви каза, че и се вози на мерцедес". И тя бая се изненада, и като, че ли приятно!? После малко се возихме и я кара, и като, че ли остана доволна!? Обаче, за беля след един - два дни почина някъв нейн колега и ходи на погребение! И като се върна и вика: - " тая кола да не е от ония, ония бяха същите"! Бре видех се вчудо да обяснявам. За беля, като ме питаха децата на колко години е и за колко съм я купил и аз им казах честно. Жената ги питала и те и казали и вика: - "да махнеш тия стари кочини и да купиш една по нова кола"! Брех, видех се в чудо да обяснявам, ама ходи та обяснявай и то па на жена! Та така съм го закъсал с бенца.

Коментар

Работна кола - имаше преди време една акция тук,даваш си старата таратайка за която ти приспадат едни 5000 да речем и си взимаш една нова Тойота Корола да речем.Пихме по бира с брата,викам му Дай да вземем една,ще хвърлим един от старите и ще им вземем една Тьтка да си я тьткат,колко му е,по 100 кинта на месец.
                      А де,греда,жената Ти луд ли си,неговата и толкова не му каза,сестрата само се изхили, майка ми поне кара какво остане от нас само каза Няма ли мерник не го искам.......

Нова кола никой не я ще,платена при това.Е кола ма Корола и не и не,не намерихме кой да я кара за работна,е така до магазина да ходи с нея.Е как да ходя с това,то багажник няма........и туш.Задрьж да ти пусна снимка пред басеина да видиш що никой не го ще.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:1
Размер:170.0 КБ
ID:5514152

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:1
Размер:137.7 КБ
ID:5514153

Е на,втория от ляво още малко и законно ще може да пие,ще му празнувам 21 годишнина и ще го почерпя с едни Лоринсер D93 като ми остане време да му ги кача.

Нещо не искат работна Корола,и нова не я искат и това жените,за нас........ме напушва смях чак.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Шшшш, къф е тоя въртилатор бе????
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                            Т... Обаче, за беля след един - два дни почина някъв нейн колега и ходи на погребение! И като се върна и вика: - " тая кола да не е от ония, ония бяха същите"! ....
                            Един познат прави автоматици на Мерседес предимно... и му докарали една от тия - дългите, широките, 2+1, с кръстове по тях...
                            И с раздатка - бързи/бавни - да не тичат зад колата последнопроводящите духопоклонни люде...

Хубаво, ама комбито било поръчково, и раздатката - тоже..
                            Ремонта - много скъп, че била уникална машината..

И вместо да му платят, ония му предложили бартер.... той да оправи кутията, па ония да го возят без пари, като му дойде времето...

Много тъжен беше моя познат в тези дни....

Андро, жената отпред вдясно, Бари Уайт, кожените ръкавици, пура, и пътуване надалеко - те това е кефа, брат!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Шшшш, къф е тоя въртилатор бе????
                              Асене, ти табелка "Mercedes park only" нямаш ли?
                              Кво е това между колите на първата снимка?

Да ти пратя табелка, ако няма у вашенско?

Коментар

Бе има ма Божо се навря с тоя Баварец дето струва колко цял паркинг мерници и се наложи бащата да ма'а пеша до басеинчето,а неговия да скучае в гаража.

То не е от табелката,паркинга не ни събира.

А представи си една бежова Корола как ще ни пасне а,като на свинче звънче.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X