Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Додж Дарт (Dodge Dart) лек обзор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Додж Дарт (Dodge Dart) лек обзор.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Побьркал си се нещо май а?
    Спазвам правилата на форума - шльокавицата забранена, пък чужди езици, гледам по- се толерират. Викаш, щом съм видял само един "Смарт" и нито една "Хонда Ц`вик" у щатско, при положение, че само такива се карат, не може да съм наред, а ?
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

А не,що,аз някьде из страниците нали писах-зависи за кой Щат и по кое време гледаме.Ти отиди зимата в Северна Дакота и чакай да намериш Хонда Сивик,има ги точно толкова колкото и Мерцедес в Аляска.

Като пристигнеш в Калифорния или някьде по топло пак пиши как е.И драсни един ред,аз черпя бирите на крьстовището в крьчмата,а ти броиш кое и по колко минават.

Бях при Гоблин,видях за цял ден 2 като моите,а около нас се сьбираме по 3 на крьстовище.Покарай още и пак си говорим.

За езика аз го схващам,добре,че нямаш китайска азбука,че щях да превеждам мандарински.

Я кажи какво си нае?Какво караш?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнение
        Молбата ми беше абсолютно искрена и без никакви задни помисли. Аз лично нямам никакъв опит с американските возила и не вземам страна в спора кои автомобили са "по-, по-, най-".
        За това ми беше интересно да чуя твоето наблюдение за автомобилния парк в Щатите.
        Както и да е! Бъдете здрави!
        Е тои е пристрастен а и идва на гости в Америка ....какво очакваш да ти каже ..... П.С - вчера за сефте попаднах на реклама на коч дарт по някакв канал - лепнали са един надпис че прави 40 мили на галон ..... но требе да добавят че това е ако го пуснат на празен ход отнякоя планина надолу....

разход 1 галон за 40 мили е равно на 5.880364583333333 литра за 100 km

Дали е верно? ..... всеки да си преценява....

Междудругото в нашия щат бензина удари 4 и нагоре за галон а и по предположение все нагоре ще отива.....
        Последно редактирано от brpi; 15-08-12, 21:59. Причина: допълнение

Коментар

Лек упдеит - току що видях Додж Джорней -последния модел ,води е 2012 модел..... сега ще кажете какво толкова...м да ама с десен волан и таблото в километри което ще рече че ще е за износ.... и първото място дето се сетих дето са с десен волан но са на мерична система е Япония ...съответно веднага си помислих че тия от Краислер са се побъркали - да продаваш такъв дъргел баш в Японско...а но може би е за Англия ,Ирландия ,Австралия.... занм ли.
          Да не забравя да спомена -мотора на външен вид е същия кат на Дарта но моторната електроника е Бош -на Дарта си е жабарска.

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
            ...и първото място дето се сетих дето са с десен волан но са на мерична система е Япония ... ... ... ...Англия ,Ирландия ,Австралия...
            Англия и Ирландия са в мили. Десен волан и метрична - Япония, Австралия, Нова Зеландия ако километража е разграфен до максимум 180км/ч, Австралия и Нова Зеландия ако е разграфен до над 180км/ч.

Вероятно е за Австралия или Нова Зеландия, то и нашето Диаманте уж беше Мицубиши пък беше произведено в Австралия.

Каквото имаше австралийско по него даде фира, каквото беше японско - не мръдна, но да речем че това е друга тема .
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Англия и Ирландия са в мили...
              Сега точно не се сещам, какви са километражите на американките в Англия, но всички други коли в Англия имат две скали, и км, и мили.

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              ... Япония, ... километража е разграфен до максимум 180км/ч, ...
              ... и толкова си могат Чел съм, че заводски са ограничени да не вдигат повече.
              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
              Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
                Е тои е пристрастен а и идва на гости в Америка ....какво очакваш да ти каже .....
                Боголюб Гагич (мноУ надебелял нящу ) в страната на японските малолитражки:
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0691.jpg
Прегледи:1
Размер:176.6 КБ
ID:5400213
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0700.jpg
Прегледи:1
Размер:175.2 КБ
ID:5400214
                Вече съм, уви, в БГ... подготвям репортаж с работно заглавие "Не можах да се уредя с "Малибу" "
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Ирландия официално някъде от около поне 3-4 г е в СИ система -демек метрична...кралството също от около 2 г са и те в метрична поне по закон е така- може да провериш.
                  За колите може и да има някаква отсрочка ,но за всичко дето се прави требе да е по метричната система.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X