Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Додж Дарт (Dodge Dart) лек обзор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Додж Дарт (Dodge Dart) лек обзор.

Баси газарията,като сметна,че я имат разлика от десетина хиляди в цената я не и ги разхвьрлям на 5 години изплащане и сьм ебаси гьзара с 1.4 мотор и куца скоростна кутия правена за Европа на Американска магистрала.

За 80 кинта разлика ти ще се гьрбиш ли една седмица заедно с още 4 човека в малка Алфа маскирана като Коч?Колко ще извади Дарта с надупено моторче и колко ще истискаш от мотор голяма кубатура е вьпрос на тия сьс средното ниво математика,аз толкова не мога да смятам.

Изгьзи се света
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Аз алфи карам от 2000 година, а последната ми ич не е голяма
      Но пък возя само гъза си и една какичка.

Да пусна ли фото? )))
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Цената. Чарджъра е три пъти май по-скъп да си го купиш, не да го наемеш. Колко харчи е Божа работа - колкото му сипеш, всичкото със сигурност ще изхарчи. И не съм убеден, че е дърво - дадох пример как различни коли бЕгат на различни предавки. "Кик-даун" - да свалиш една или две предавки надолу на ръчна или автомат да си го направи сам, за да ускори колата - не става при всички двигатели. Някои колици бЕгат бърЖе на високите предавки, на трета и четвърта се мъчат, бръмчат и нищо не става. Защото бедните европейци с малките двигателчета са започнали да мислят и да правят 6-7-9 степенни кутии, пък чичо Хамерикан си бичи до последно на 3-4 -степенни.

Дай да си говорим на база опит ако искаш или поне на база цифри.От опит - натиснат с двама на магисрала дава над 26, цифрите - средна цена 26 000 или 8 горница на Алфата.Спокойно си вдига оборотите от кьде искаш да го сриташ,вярвай ми.

Разхвьрляй 8 на заем 5 години и ще ти се паднат по 35-50 кинта на месец разлика,другото и то е символично,смятам го ако дьржиш.

Аз от коли не разбирам много,но си има калкулатори из нета,кажи и ги мятам.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Аз алфи карам от 2000 година, а последната ми ич не е голяма
          Но пък возя само гъза си и една какичка.

Да пусна ли фото? )))
          Пусни,ако ти скочат,че не е Американска кола ти скачам крило.

Отивам да намеря снимка на един от моите.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Снимка

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:62852_435880269937_4879666_n.jpg
Прегледи:2
Размер:98.7 КБ
ID:5392121
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Дай леко в дясно........

Няма как да кача от моите,там има групови снимки

Кефи.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

в дясно

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:62852_435880264937_1886603_n.jpg
Прегледи:3
Размер:118.4 КБ
ID:5392122

Коментар

Снимка

[ATTACH=CONFIG]473311[/ATTACH]
                  Ебаси махам Доджа и купувам Алфа

Коментар

То все тая в категорията 2 литра като гледам.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Тоя Додж няма нищо общо с Алфа, не намесвайте италианките Нищо че са на обща "платформа". И двигателя не е същия, нищо че е "общ". А пък атмосферните са съвсем различни. От сътрудничеството (или каквото е там) м/у Фиат и Крайслер засега не съм чул да е излязло нещо читаво, вкараха американски модели под европейска марка (новите Ланчии) и опитват да набутат европейски на американския пазар, което не виждам как ще стане.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        То все тая в категорията 2 литра като гледам.
                        Два литра В6 турбо

Коментар

Първоначално публикуван от nigell Преглед на мнение
                          Тоя Додж няма нищо общо с Алфа, не намесвайте италианките Нищо че са на обща "платформа". И двигателя не е същия, нищо че е "общ". А пък атмосферните са съвсем различни. От сътрудничеството (или каквото е там) м/у Фиат и Крайслер засега не съм чул да е излязло нещо читаво, вкараха американски модели под европейска марка (новите Ланчии) и опитват да набутат европейски на американския пазар, което не виждам как ще стане.
                          А е те това е математиката дето и аз на пияно я смятам и пак не излиза.

Кьде е Европа с малките дистанции и моторчета и кьде и 6 часови врьтки които редовно се вьртят из Щатско.Аз трудно се сьбирам с 2 деца в 5 метра и горница,а те набутват малолитражки.Цена,разход,гаранция,застраховка,паркинг,резервни части...........не пее в хора.Дьлговечност от мотора на Абарт и........спирам.

Траем си да не бият катанец и на тая тема.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Два литра В6 турбо
                            5 литра гола по шнола

Чук ти тьрся,ти мисли кьде да го пробваме.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

...м/у Фиат и Крайслер засега не съм чул да е излязло нещо читаво...
                              Абсолютно нищо читаво, като се изключат новите модели с малки двигатели наготово, шеф италианец който и враговете му признават за гений, и предсрочно изплатени многомилиардни (в десетки) дългове към държавата, чиято последна вноска от седем и половина милиарда платиха преди няколко месеца, при положение че когато държавата им ги даваше преди няколко години никой не се надяваше да види и цент обратно от тези пари.

и опитват да набутат европейски на американския пазар, което не виждам как ще стане.
                              В момента в Ню Йорк виждам повече фиат 500 отколкото голфове на същите години. Не са колкото сивиците, но са повече от смартовете които също се продават като топъл хляб, да не говорим за разни местни варианти на деу калос и подобни, които едно време се рекламираха на поразия но от които съм видял сигурно три. Не се съмнявам че ти не виждаш как ще стане. Американецът обаче живее със заблудата че Фиат и Алфа са хубави коли. Последния път когато е виждал такива е било преди трийсетина години с разни кабриолетчета и бесни шестаци. Другото италиянско което познават е Ферари. Не ги мисли Фиат.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Гоблине ти що не спиш?

Тук фактор има града и сезоните,ти гледаш от твоя прозорец,аз гледам от моя и не виждам 600 долара за паркинг място в средна хубост квартал,за тежкарските няма да смятам,че те на Фиат 500 много не кьлват.
                                В интерес на истината Мерцедес напуска СмЬрт,сега гледам електрики са се навьдили,Фиат го рекламират яко..........но при теб смисьла мога да го видя с всичките задрьствания и положението с паркинга,на магистралата чий ше го клатя с Фиат 500 не ми е ясно.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X