Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Патрол 92 г. или Тойота Ланд Крузар 89г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нисан Патрол 92 г. или Тойота Ланд Крузар 89г.

В гаража имам 70ка и GR Y60 имам 80ка и GR Y61 утре ще меря, само кажете кой ще ме черпи с каса бира да знам кой с коя рулетка да го меря

Коментар

Речено - сторено !
      Ето резултата:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:001.jpg
Прегледи:1
Размер:129.9 КБ
ID:5334826Натиснете снимката за да я уголемите

Име:002.jpg
Размер:127.4 КБ
ID:5334827Натиснете снимката за да я уголемите

Име:003.jpg
Размер:97.9 КБ
ID:5334828Натиснете снимката за да я уголемите

Име:004.jpg
Размер:95.9 КБ
ID:5334829Натиснете снимката за да я уголемите

Име:005.jpg
Размер:108.0 КБ
ID:5334830Дори и да греша, все ще съм научил нещо!/предполагам ясно се вижда : - от стъкло до стъкло/
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

Тоя спор го водим отдавна кое по добро - при стоковите модели Патрул GR е в пъти по добре от Тойота 70-ка .Ако се преработят и тунинговат и двата модела еднакво отново Патрула е по добрия от двата джипа .За хеви дюти отговора го е дал Търтея
        Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Ресори и нема блокаж. Демек едно поколение назад.
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Аз не мога да съм пристрастен, защото имам вече втора Тойота/вижда се на 1-ва и 2-ра снимка, през стъклата на Патрола/.

Fight global warming !
          ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
            Тоя спор го водим отдавна кое по добро - при стоковите модели Патрул GR е в пъти по добре от Тойота 70-ка .Ако се преработят и тунинговат и двата модела еднакво отново Патрула е по добрия от двата джипа .
            Стига така сте си хвалили джипките в стил "нашето гардже е най-хубаво"

Аз да попитам от пишещите тук освен Търтея и Яро колко от вас са имали и от двете марки за да давате такива генерални изводи и мнения за тях. Заприлича тук на пазар със шарени сергии всеки си хвали стоката, липсват мнения с покритие и обосновка.
            Колегата да купува това което му е на сърце, а ние да му помогнем със съвети за поддръжка и тунинг, стига сме сравнявали круши с ябълки както каза някой преди малко.

Коментар

Вьпрос не по темата

Коя марка и модел ползват Арабите за сьстезания по качване на пясьчни дюни и какво му доработват по окачването?
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                Вьпрос не по темата

Коя марка и модел ползват Арабите за сьстезания по качване на пясьчни дюни и какво му доработват по окачването?

NISSAN най често с двигатели дето са напилени яко!
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Вие пак почнахте крушите с ябълките да сравнявате. Тези "патрулчета" там според вас с кой мотори са? Дали не са 4.2, имат "малки незначителни" разлики от тези за европейския пазар. Като сравнявате 70ка си мислите за недоносчето 2LT с детските мостове и раздатки, ако ще сравняваме давайте с тая

4000cc V6

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:toyota_landcruiser70_10seats_000.JPG
Размер:165.2 КБ
ID:5334917

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    В гаража имам 70ка и GR Y60 имам 80ка и GR Y61 утре ще меря, само кажете кой ще ме черпи с каса бира да знам кой с коя рулетка да го меря
                    По-добре премери 70-ката, че нещо ентусиазма рязко спадна ... и не с рулетката в инчове, че цифрата ще умалее!

Fight global warming !
                    ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                      По-добре премери 70-ката, че нещо ентусиазма рязко спадна ... и не с рулетката в инчове, че цифрата ще умалее!
                      Митко, както и да го мерим, на Патрула шофьорското място не е от най-удобните. Въпреки ширината на колата.
                      На 70-ката ми се струва малко по-просторно, но не съм карал такава достатъчно дълго за да имам по-сериозни впечатления.

А иначе за избор между GR и 70-ка с 2LT за мен колебание не може да има никакво - естествено, че GR.

В полза на Тойотата бих споменал по-малкото тегло и по-добрите свесове.

GR-ът е по-здрав. По-стабилен е на странични наклони. Фабричният блокаж също не е за пренебрегване.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Митко, както и да го мерим, на Патрула шофьорското място не е от най-удобните. Въпреки ширината на колата.
                        На 70-ката ми се струва малко по-просторно, но не съм карал такава достатъчно дълго за да имам по-сериозни впечатления.

А иначе за избор между GR и 70-ка с 2LT за мен колебание не може да има никакво - естествено, че GR.

GR-ът е по-здрав. По-стабилен е на странични наклони. Фабричният блокаж също не е за пренебрегване.
                        Едно от много малкото безпристрастни мнения, не от тип "само Левски!" в тази тема.

Коментар

Аз имам 80ка,73ка,патролГР2.8 и патрол4.2д,всеки един от тях си има плюсове и минуси.За издевателства над машината по добри са патролите.Сега ако се каже за какво ще се ползва джипа може по конкретно да се препоръча марката,но важно е и парата.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

Веднага се съгласих, но при условие, че понятието "удобно" е прекалено субективно. На мен, например, ми е много удобно ...
                            Вече писах защо НЕ мога да съм пристрастен само към Патрол.
                            Ако гаража не беше зает от три автомобила, сигурно щях да имам и 70-ка./мечта ми е Heavy Duty, нищо, че е на ресори/.

Fight global warming !
                            ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                              Аз имам 80ка,73ка,патролГР2.8 и патрол4.2д,всеки един от тях си има плюсове и минуси...
                              Отлична колекция! Защо не ги представиш в отделна тема?

Коментар

Много не ме бива в писането,но честно да си кажа 80ката ми допада най много.Съчетава много фактори,може да се ползва почти за всичко и си има всичко.Но за изнасилване е само GR,много съм злоупотребявал с него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X