Търся си джипка за тежки разходки в гората и за проби от къде не може да мине . Спрял са се на Тойота Ланд Крузар 89 год. 2.4 тд и Нисан Патрол 2.8 тд 92 год. Въпроса е коя от двете е по подходяща за целта без да се доработва за начало
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нисан Патрол 92 г. или Тойота Ланд Крузар 89г.
Свий
X
-
От: Нисан Патрол 92 г. или Тойота Ланд Крузар 89г.
Без доработки никоя.
Иначе за мен поне в патрула има повече потенциал.
От къде си?
За тия коли годината не е от никакво значениеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
Аз съм за Тойота ! Тойотата е по-добра в много насоки - по широка отвътре (макар и отвън да не изглежда така) , с по-икономичен мотор , по-проходима . Единственото предимство на Патрола , е това , че стъпва по-широко и , че има по-здраво окачване . Не искам да засягам феновете на Нисан , но според мен Тойотата е по-доброто решение !
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнениеЕдинственото предимство на Патрола , е това , че стъпва по-широко и , че има по-здраво окачване .
Относно по-малък расход - не съм сигурен.... Зависи от прекалено много фактори.
Още един глас за Патрола.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнениеЗа Патрол ,издържа много повече.
Коментар
-
Тойота... дори и с 2лт я предпочитам пред патрола... 2.8тд на нисан е претенциозен мотор... Тойотката е по-проходима и икономична както казва колегатаБензиновите тойоти също са хубави
22R е много здрав мотор също
Ако няма каде да отидеш , ела на себеси
Коментар
-
Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнениеТойота... дори и с 2лт я предпочитам пред патрола... 2.8тд на нисан е претенциозен мотор... Тойотката е по-проходима и икономична както казва колегатаБензиновите тойоти също са хубави
22R е много здрав мотор също
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение. ЗабравихНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеЗа проходимост май само ти говориш.... Джипки от един клас, концептуално еднакви - при прочие равни решаващ пилота. Но Патрола е по-добър.Ако няма каде да отидеш , ела на себеси
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар