Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dacia Duster или Skoda Yeti

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Dacia Duster или Skoda Yeti

И двете са бивше соц. производсво, но дизела от Пежо- Дачията бие всичко. Фен съм на Дизел от Пежо и японски дизел. Нямат аналози.Палят при - 20 градуса. По окачването, окачване и трансмисия от Нисан. Просто нямам думи. Всеки знае за проходимостта на Нисан Патрола.
    Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Duster-a е на платформата на Sandero/Logan,4х4-то от X-Trail,дизелът е от Рено. Нищо общо с наистина добрите дизели на Пежо и проходимостта на Патрол.
      Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
      Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
      Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
        Duster-a е на платформата на Sandero/Logan,4х4-то от X-Trail,дизелът е от Рено. Нищо общо с наистина добрите дизели на Пежо и проходимостта на Патрол.
        Май не си много на ясно но....4х4 е на Кашкай и много други детайли(платформата??) но няма смисъл да ти обяснявам! Един колега ти е писал по-горе!!
        по темата: На мен лично Йети-то не ми е комфортно като седалки и возия предпочитам Дъстера. А както сигурно си се досетил нито единия нито другия автомобил са правени с идеята да са проходими като Патрул. Имам много лошо мнение за нормалните Шкоди(имаме 13 служебни всякакви модели) отвратителен сервиз, обслужване, разход/км, комфорт на дълъг път, позиция на шофьора във Фабия/Румстер/Йети с две думи....пълен кенеф!!
        --------------------------------------------------
        [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
        [/FONT]

Коментар

О,съжалявам,че се позовавам на официалната информация на Renault-Nissan Group. А между 4х4 системите на Qashqаi и X-Trail няма НИКАКВА РАЗЛИКА,за тея дето са на ясно,колега. Кой какво бил казал няма никакво значение,важат само фактите,не личното отношение. Платформата е B (бе) на гореспоменатата група,позлва се от десетки модели на Renault,Nissan и всичките нови модели на Dacia (Logan,Sandero и обсъжданият от нас Duster). В случая на Dacia е B0 ,разликата е,че е малко по-голямо м/уосието.

Само за разбиращите да вметна,че Qashqai e на съвсем различна платофрма. Новият Nissan Juke e на B платформата. Qashqai и X-Trail са на C платформата.

Май не съм аз тоя дето не е на ясно,ама колко хубаво е да си говорим "ей така".
          Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Шиваров Преглед на мнение
            Имам много лошо мнение за нормалните Шкоди(имаме 13 служебни всякакви модели) отвратителен сервиз, обслужване, разход/км, комфорт на дълъг път, позиция на шофьора във Фабия/Румстер/Йети с две думи....пълен кенеф!!
            Нека тогава твоите шефове(ако са малоумни разбира се) другия път да си купят Дачии за служебни автомобили.
            А за бусове да си купят Газели.
            А камионите да сменят с Камази.
            После ще разказваш как е!
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Не съм чел цялата тема.
              Мога само да споделя това което казват румънците за Дачия-джипа. : Слаб мотор, слабо румънско окачване с много доработки копирани от Дачия и части от Дачия.
              Всичко това натоварено с едно доста по-тежко купе.
              За да върви някак, се налага яко раздаване на газ. Двигаталя макар и Рено (френско) няма шанс при тоя тормоз.
              Никой не коментира Румънските недоделки или кофти система 4х4. Не сме сравнявали.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Вижте момчета...нямам намерение да Ви обяснявам каквото и да било повече, кой слаб, кой крив и т.н. Аман от професори в тая държава ..за туй сме на това дередже. Желая Ви да сте живи и здрави и ......всеки има право на лош избор!!!

[/FONT]

Коментар

Вижте момчета...нямам намерение да Ви обяснявам каквото и да било повече, кой слаб, кой крив и т.н. Аман от професори в тая държава ..за туй сме на това дередже. Желая Ви да сте живи и здрави и ......всеки има право на лош избор!!!
                  Че ти какво си обяснил до сега , че няма да го правиш повече.А колкото до лошия избор-не мислиш ли че и ти не си застрахован от това.
                  „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнение
                    Че ти какво си обяснил до сега , че няма да го правиш повече.А колкото до лошия избор-не мислиш ли че и ти не си застрахован от това.
                    Спам: Не не мисля!

[/FONT]

Коментар

Спам: Не не мисля!
                      Аргументи??????
                      И не мисля че имаш право да правиш каквито и да е квалификации за колегите.

Коментар

Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнение
                        Аргументи??????
                        И не мисля че имаш право да правиш каквито и да е квалификации за колегите.
                        Оставете го човека,той е на ясно...
                        Volkswagen Bora AKL

Коментар

Прав си , оставяме го.Подписа му е красноречив , явно обича да седи......

Коментар

Йети-то за мен е в Друг Ценови Класс и сравнението им е леко некоректно - Шкодата има повече глезотии, има дори версия с Автомат. Но цената не е като на Дачията.
                            Карах Дъстър Топ Версията 4х4 дизел с кожа - потресаваща липса на Глезотии, Но (за мен) Прекрасно пътно поведение, особено за парите си!!!
                            Ако те влекът глезотиите огледай и Кашкай-четата, те по са в класа на Йети-то!
                            Успех

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                              Нека тогава твоите шефове(ако са малоумни разбира се) другия път да си купят Дачии за служебни автомобили.
                              Лятото идваха да ни слагат нови домофони в блока и служебният автомобил,с който дойдоха хората от фирмата беше Dacia Logan. Питах ги как се държи колата (чиито километраж показваше 105 000км) и отговорът им беше,че са много доволни и е здрава. Доколко е вярно не знам,но това казаха.

П.П. Мой втори братовчед кара Skoda Roomster трета година и ако качеството се повтаря и в Yeti-то,то се очаква да е много издръжлива. С тоя Roomster се ходи непрекъснато в Гърция и Турция (хората са от Варна) ,а миналата година бяха и до Дубровник-кара се доста и се държи перфектно.
                              Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
                                Лятото идваха да ни слагат нови домофони в блока и служебният автомобил,с който дойдоха хората от фирмата беше Dacia Logan. Питах ги как се държи колата (чиито километраж показваше 105 000км) и отговорът им беше,че са много доволни и е здрава. Доколко е вярно не знам,но това казаха.

П.П. Мой втори братовчед кара Skoda Roomster трета година и ако качеството се повтаря и в Yeti-то,то се очаква да е много издръжлива. С тоя Roomster се ходи непрекъснато в Гърция и Турция (хората са от Варна) ,а миналата година бяха и до Дубровник-кара се доста и се държи перфектно.
                                Та за това ставаше въпрос......"мой втори брат'чед кара и каза............" имаме 7 Румстера и ако ти пратя сервизните книжки свят ще ти се завие. Отделно мога да ти пратя тези на Логан МСВ да ги сравниш. С Йетито Варна-София и в Драгалевци едвам слязох от тоя кенеф. Много мразя някой да дава мнение без да има грам опит, или защото вуйчото на сестриния син тъй казал, "не питай старило а питай...........".
                                Някой по-горе питаше за аргументи...ясно ли ти е сега??

П.П а бях се зарекъл да не коментирам....това беше последно

[/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X