Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dacia Duster или Skoda Yeti

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Dacia Duster или Skoda Yeti

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
    Е стига бе майка, по на джип си е от Йетито!Не е като истинските джипове,ама е компромис!С моя дървен Фронтак с удървени ресори иторсьони къде излизам с лекота и двете ,ще ми ядат прахта и калта!Говориме за по доброто от двете "автомобилчета"!
    Ми като му видя на дъстера тънките и ниски щангички отзад, на нищо повече от комби не мога да го опрелича. Това ще е първото, дето ще замине.

Аз даже не знам дали една Octavia Scout не е по-джип от тия двете.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Що бе, един Форестър, ЦРВ, или даже Х-Трайл да не са с много дебели носачи, щанги и биалетки??? Ама си даянят на юркане по прекрасните ни "пътища" (щото сякаш удар в ръб на дупка по магистралата със 130+км/ч си е по-сериозно изпитание за окачването от объл камък на черен път със съобразена скорост)...

Коментар

Първоначално публикуван от Shider Преглед на мнение
        Що бе, един Форестър, ЦРВ, или даже Х-Трайл да не са с много дебели носачи, щанги и биалетки??? Ама си даянят на юркане по прекрасните ни "пътища" (щото сякаш удар в ръб на дупка по магистралата със 130+км/ч си е по-сериозно изпитание за окачването от объл камък на черен път със съобразена скорост)...
        Просто погледни дъстъра отдолу. Сам ще видиш за какво иде реч. RAV4 2-ро поколение имаше същите, например. Това се криви с поглед, сещаш?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от tihony Преглед на мнение
          Ако Duster-а е с тази решетка, въобще няма да се замисля ...

[ATTACH=CONFIG]477763[/ATTACH]
          offtopic:

Концепта е вече реалност

HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
          Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Дачиите ги правят с усилено окачване за Румънския и Българския пазар, защото сме си с лоши пътища и определено има по добри офроуд качества доказани в различни състезания

Коментар

В кои състезания се ползват автомобили с "нормално" окачване,като за автомобилния пазар? А за Русия версиите не са ли и те с "усилено" окачване(така пише из техните форуми!),макар и продавани с марка "Рено"?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X