Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dacia Duster или Skoda Yeti

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Dacia Duster или Skoda Yeti

Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнение
    Няма марка при коята да няма единични случаи , за подобни неща.Но една птичка пролет не прави, и не трябва да се правят генерални заключения.На рено 1,5 DCI дюзите бяха сменени на 35 000 , гаранционно.Тойота D4-D със сменен двигател.Всеки знае някакъв случай.
    Според източник който ще пропусна да цитирам, при Пасат 6 си било издънка на производителя. Автомобилите които са от първите години на производство и на които не са качвани ъпдейти също щели да сменят дюзите. Тия които са със сменени дюзи и не са ъпдейтвани, пак щели ги сменят... VW знаели за проблема. Подходящо проведен разговор помагал.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнение
      Няма марка при коята да няма единични случаи , за подобни неща.Но една птичка пролет не прави, и не трябва да се правят генерални заключения.На рено 1,5 DCI дюзите бяха сменени на 35 000 , гаранционно.Тойота D4-D със сменен двигател.Всеки знае някакъв случай.
      Кангото ни е с този мотор и е на 240 000 без да е пипано нищо по него

Коментар

Точно за това иде реч. Случаите са единични , и не може от единичен случай да се каже че мотора на кангото е боклук.
        „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
          Избягвайте да пишете глупости.Като "първата система" на Туарега е "електрическа", другите какви са ?? Сигурно пневматични...
          Въобще даваш ли си представа за това дето пишеш.....От такива мнения олеква форума.Тройката била здрава, не-двойката и четворката са здравите голфове.
          Аз много ясно съм написал това,което съм искал да кажа. А то беше,че ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА СИСТЕМА (разбирай всичката електроника на колата) на ПЪРВИЯ VW TOUAREG е зле.

Но това няма общо с тема,ако сметнете за необходимо-изтрийте поста.
          Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
          Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
          Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
            Аз много ясно съм написал това,което съм искал да кажа. А то беше,че ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА СИСТЕМА (разбирай всичката електроника на колата) на ПЪРВИЯ VW TOUAREG е зле.

Я кажи дали изобщо си имал или карал туарег та се изказваш толкова компетентно?
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

минават на комън рейлите,и пак се оакват./........Имам ПАСАТ 2тди–170к.с–2007г.Карам го от чисто нов,в момента е на 125000км сменил съм 4 дюзи по 1360лева,сами си правете изводите.
              CAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Продължаваш да си говориш просто ей-така.Първо, че няма общо с темата, второ-нищо общо с истината.За кола пълна с електроника даже е много надеждна.Точно при първото издание на Туарег, комуникацията между контролерите се осъществява по традиционна к-линия, а не по кан-шина както е на по-следващите.И точно автомобилите с глобална кан-комуникация са склонни към бъгове в електрониката....
                Пак ти повтарям, като нещо не го знаеш и разбираш, не се изказвай толкова категорично....Иначе, българина си е професор по всичко.....
                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                Суперскан България www.decbg.com
                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Продължаваш да си говориш просто ей-така.Първо, че няма общо с темата, второ-нищо общо с истината.За кола пълна с електроника даже е много надеждна.Точно при първото издание на Туарег, комуникацията между контролерите се осъществява по традиционна к-линия, а не по кан-шина както е на по-следващите.И точно автомобилите с глобална кан-комуникация са склонни към бъгове в електрониката....
                  Пак ти повтарям, като нещо не го знаеш и разбираш, не се изказвай толкова категорично....Иначе, българина си е професор по всичко.....
                  По всичко ,та и още. Достатъчно ми е да гледам как мои близки приятели се оплакват от въпросната машина. Говорим за първите модели (двама души познавам с такива,все с оплаквания-главно около климатроника и двигателя). Единият мина на XC90,другият си взе по-нов Туарег (говорим за автомобили,които са купени нови) и сега и двамата са доволни.
                  Volkswagen Bora AKL

Коментар

По всичко ,та и още. Достатъчно ми е да гледам как мои близки приятели се оплакват от въпросната машина. Говорим за първите модели (двама души познавам с такива,все с оплаквания-главно около климатроника и двигателя). Единият мина на XC90,другият си взе по-нов Туарег (говорим за автомобили,които са купени нови) и сега и двамата са доволни.
                    Това ли са ти критериите и аргументите ?? Просто са смешни тия доводи, аз спирам до тука.Мислех, че се вслушваш когато някой се опитва да ти каже нещо, особено пък когато такава му е работата...Ама чукча писател, не читател.....

Коментар

Това ли са ти критериите и аргументите ?? Просто са смешни тия доводи, аз спирам до тука.Мислех, че се вслушваш когато някой се опитва да ти каже нещо, особено пък когато такава му е работата...Ама чукча писател, не читател.....
                      Не вярвам да ти е много смешно,когато на -10 колата ти забие някъде посред балкана. И стоиш 3 часа на студа с две малки деца да чакаш пътна помощ. И не е било от нафтата. Хич не ми се вижда смешно. Да спрем дотук,защото много се отклонихме.
                      Volkswagen Bora AKL

Коментар

Не вярвам да ти е много смешно,когато на -10 колата ти забие някъде посред балкана. И стоиш 3 часа на студа с две малки деца да чакаш пътна помощ. И не е било от нафтата. Хич не ми се вижда смешно. Да спрем дотук,защото много се отклонихме.
                        Автомобил в който единствената електроника е радиото също ми е забивал (к'ъв термин само). Това какво показва? Калпава горивна система или маслени магистрали с недостатъчен дебит? Не беше - 10, нали не е проблем?
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Проблемът на Дачиа е ниското базово ниво на оборудване. Като си я вземеш с 4х4 система, отиваш на близо 30 000 лева. А за тези пари и малко отгоре има далеч по-читави решения. За колко ще продадеш румънското чудо след 5-6 години като ти омръзне? И кой ще го купи? Шкода има доста по-добра репутация.
                          Vitara 2.0 V6
                          Honda CRV (Gen 1)
                          Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                          ВАЗ 2131

Коментар

Моето мнение конкретно по темата.Шкодата не е редно да се сравнява дори с рено, доста по-добра е.Камо ли пък с негов румънски клонинг.....И да се сравнява последното поколение 2.0ТДИ на ваг групата с 1.5 на рено....без коментар.

Коментар

Моето мнение конкретно по темата.Шкодата не е редно да се сравнява дори с рено, доста по-добра е.Камо ли пък с негов румънски клонинг.....И да се сравнява последното поколение 2.0ТДИ на ваг групата с 1.5 на рено....без коментар.
                              Добре де Шкода също е клонинг и ако оставим на страна пристрастията с какво е по добър двг.на Ваг от Рено? Като квалитетни производители и в двете фирми невиждам голяма разлика.
                              Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от bastuna Преглед на мнение
                                Добре де Шкода също е клонинг и ако оставим на страна пристрастията с какво е по добър двг.на Ваг от Рено? Като квалитетни производители и в двете фирми невиждам голяма разлика.
                                Няма пристрастия.Едното е клонинг на ваг-груп, другото на рено.Едното се произвежда в Чехия, другото в Румъния.Едното е последна поколение на тди двигателите, другото не.Да не говорим, че 1.5Л обем за тоя сув е доста смешен....
                                Не забравяй, че даже швабите са изненадани от качеството на сглобката на Шкода, все пак едно е чешка и друго румънска сглобка......
                                Лично за мен, няма нито един показател по който шкодата да не е много напред....., освен може-би цената.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X