Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв г*зовоз да си купя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв г*зовоз да си купя?

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Търсех в аутоскаут безпроблемни автомобили.

А този двер нЕЕма изхранване. Някъде бях чел, че мазда занижавали в предоставените данни разхода с 30-40%. Настръхна ми вълната.

[ATTACH]219923[/ATTACH]

А нещо и за проблеми ли пише продавача не разбирам немски.
    Колко и дават разход по книжка на Маздата?
    --------------------------------------------------
    [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
    [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Като офроудаджия с голфаджия.
      Спам си е, но погледнете:
      Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
      ...

...а това Голфче (не говоря за колегата от Смолян, той се е доказал многократно) с пистови гуми и пластмасова престилка отпред на не повече от 15см премина всички по-тежки изпитания.

...
      и
      Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      ...
      ...
      Стръмното спускане:
      ...

....
      явно са синоними.

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
      Колко и дават разход по книжка на Маздата?
      Расход топлива
      Городской цикл 15,8
      Загородный цикл 8,9
      Смешанный цикл 11,4
      Топливо Бензин А-98
      Емкость топливного бака, л 61
      Намерих на руски само

Първоначално публикуван от bodevb Преглед на мнение
      Брат ми кара RX-8 с по-маломощния двигател 212 кс и разхода му в града е около 18 л. Извън града от 14 до 20 л зависи от задкормилното. Освен това литър масло на 1000 км. Обаче кеф цена няма.
      Е не е за моя лимит.
      Както вече писах за киселото грозде.
      Последно редактирано от s_s1; 18-06-10, 13:22. Причина: киселото грозде
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Брат ми кара RX-8 с по-маломощния двигател 212 кс и разхода му в града е около 18 л. Извън града от 14 до 20 л зависи от задкормилното. Освен това литър масло на 1000 км. Обаче кеф цена няма.

Коментар

Първоначално публикуван от bodevb Преглед на мнение
          Бря, то май старшна работа тоз роторния мотор...направо центрофуга

[/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнение
            ти пък сега, ще засегнеш някой колега от Перник
            хах та това е нашта гордост

Коментар

Шегата настрана RX8 си е супер машинка а изглежда има и ентусиасти за газ. Какво по екзотично от това да караш Ренезис на газ? Вижте това за Маздата:

http://www.youtube.com/watch?v=QRiPSlx8PxA

Това с маслото, че лапа литър на хиляда е абсолютно вярно. Даже до 2-3 литра не се броят на двигателите с по-солиден пробег. Ама и това си има евтино решение - минерално лукойлско масло по 7 лева литъра .
              Vitara 2.0 V6
              Honda CRV (Gen 1)
              Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
              ВАЗ 2131

Коментар

Съгласявам се с всички Вас, че Мазда RX8 е уникален автомобил като дизайн и двигател, ноо не ми се вписва в бюджета. И разхода е огромен, освен това са масларки, а аз не обичам да вдигам капака на двг. отсек между обслужванията за масла и филтри. Кисело ми е това грозде и това си е, не узрява.

Очаквам други предложения.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не знам дали някой друг ти го беше предложил но мисля, че Eclipse 2003-04 е много добър вариант, особено ако е GT, също така и Mustang от тези години или малко по-старо Camaro. И трите са интересни коли!
                  Принципно с параметрите които си дал можеш да вземеш и нелоша 3-ка kупе или CLK, да не ховорим за Алфа (примерно GTV) или Хюндай Купе, ама на мен са ми по-прозаични от горните и за това не ги препоръчвам
                  Последно редактирано от Navi; 21-06-10, 15:13.
                  ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                  lre-bulgaria.org

Коментар

Не знам дали някой друг ти го беше предложил но мисля, че Eclipse 2003-04 е много добър вариант, особено ако е GT, също така и Mustang от тези години или малко по-старо Camaro. И трите са интересни коли!
                    Принципно с параметрите които си дал можеш да вземеш и нелоша 3-ка kупе или CLK, да не ховорим за Алфа (примерно GTV) или Хюндай Купе, ама на мен са ми по-прозаични от горните и за това не ги препоръчвам
                    Алфа GTV са много старички и проблемни според сервизите.
                    Mustang -а ми е грозноват, стария ме кефи, Camaro си е ретро, трябва ми по-масов автомобил все пак за всеки ден.
                    Оглеждам се за Eclipse наистина, но не намирам читав и на добра цена.
                    CLK си е много скъпо все още ми е над лимита.
                    3-ка kупе Какво е това, Ауди, БМВ, Голф, или?
                    Хюндай Купе има 1 в нашия град от новите модели, но не ме е грабнал.

Коментар

• От: Какъв г*зовоз да си купя?

Алфа GTV са много старички и проблемни според сервизите.
                      Mustang -а ми е грозноват, стария ме кефи, Camaro си е ретро, трябва ми по-масов автомобил все пак за всеки ден.
                      Оглеждам се за Eclipse наистина, но не намирам читав и на добра цена.
                      CLK си е много скъпо все още ми е над лимита.
                      3-ка kупе Какво е това, Ауди, БМВ, Голф, или?
                      Хюндай Купе има 1 в нашия град от новите модели, но не ме е грабнал.
                      BMW 3ka. А от всичките до 15к може да се нямерят добри екземпляри в порядъка 2002 - 2005 г.
                      ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                      lre-bulgaria.org

Коментар

Я накрая си купи джип явно с 4х2 ти е трудно да избереш

[/FONT]

Коментар

BMW 3ka. А от всичките до 15к може да се нямерят добри екземпляри в порядъка 2002 - 2005 г.
                          Сега разбрах, но си мисля, че ще ми е извън лимита за поддръжка и разход за гориво.
                          ...
                          БМВ: през 2009 , 2010 г. покарах 520Д 163к.с. 2007 г. много добра возия, автоматик, но този двигател определено идва много слаб за купето. Бръмчи, на високи обороти, а тъпче на 1 място /не набира/. Разход извън града м/у 9,5-10л/100 км нафтица.
                          също 120 кабрио бензин 170 к.с. вози дървено, стабилно, е но много некомфортно, много тясно, граничещо с клаустрофобия, неудобни седалки, двигателя набира приятно, но определено очаквах повече от това малко купе и 170 к.с. мощ. Разход извън града -10 л/100 км бензин.
                          ...
                          Останал съм с впечатления, че са доста лакоми машини и освен това разходите за обслужване все са 4 цифрени. Също и Т. Христов ми беше казал, че "БМВ над 200 000 км. не ти трябва".

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
                          Я накрая си купи джип явно с 4х2 ти е трудно да избереш
                          Джип си имам и сега всеки ден си го карам /жена ми го върна/ и може би заради високите ми критерии основен виновник е този автомобил. Искам по-ниска и стабилна кола.

Коментар

Бих предложил Mini Cooper , но ако си вземеш най вероятно ще стане "колата на жена ми" и ще си пак в изходна позиция Според мен по добрият избор за тези 15к е Bmw 740 или Audi A8 4,2 около 2001, 2002 г Аргументите ми са : разход в града около 20 литра , но с ГИ разхода идва на 20 лева , автомат , компютър който ти казва какво къде и как да долееш, и всякакви системи които ти позволяват да си навиваш резби в носа докато караш , поносими цени на части в ebay.uk (за Bmw от личен опит) Поздрави !
                            Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
                            Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Първоначално публикуван от Жорката Преглед на мнение
                              Бих предложил Mini Cooper , но ако си вземеш най вероятно ще стане "колата на жена ми" и ще си пак в изходна позиция Според мен по добрият избор за тези 15к е Bmw 740 или Audi A8 4,2 около 2001, 2002 г Аргументите ми са : разход в града около 20 литра , но с ГИ разхода идва на 20 лева , автомат , компютър който ти казва какво къде и как да долееш, и всякакви системи които ти позволяват да си навиваш резби в носа докато караш , поносими цени на части в ebay.uk (за Bmw от личен опит) Поздрави !
                              Мини купъра от пословично здрави машини в миналото си останаха само с миналото... Много се чупят, скъпи са частите. Но освен това е много мъничка колица.

Ауди съм имал за моя радост за кратко и го продадох, защото поддръжката е много скъпа, освен, че имаше много дребни, но скъпи серийни дефекти за модела, предницата се разбива много бързо по нашите пътища, а освен това и смяната на ремъци, ролки и водна помпа е 4 цифрена.
                              БМВ 7 серия ми е много голямо/противоположно на Купърчето/. Като знам при нежно каране колко е лакомо най малкото купе с 2 литровия двг -120, /погледнете в първите постове по темата/ не искам да си представям 7 серия с 4 литров змей.
                              Заглеждам се по Митсубиши Еклипс, но само този последния модел ми хваща окото, но е над лимита.

Коментар

Филосовски погледнато животът е твърде кратък Ако Eclipse-са би ти доставил удоволствие , не се колебай - заслужава си петачката отгоре !!!
                                Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
                                Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X