Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв г*зовоз да си купя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв г*зовоз да си купя?

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    На Светльо Королата върви повече от това Ренде. Карал съм и двете.
    Просто го давам като идея защото го видях на добра цена. За Клио уйлямс какво ще кажете, имам предвид този модел http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...845&f1=details
    П.П. Жалко, че това не отговаря на изискванията http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...pageNumber=577
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Тука имаме колега с добро предложение:

http://www.offroad-bulgaria.com/show....-с.-2002-г
      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

И аз съм за Маздата МX-5. Има твърди тавани за тях. Усещането при каране е върховно. Воланът е много директен. Абе, кола за кеф.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Така както сте трагнали ще отидем до ДТМ шампионата.

Погледни това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...400&f1=details . Механиката е на Камри. Сравнително надеждна е. Много по надеждна от Селика.

Това е с мотор на Лексус. С малко повече пазарлък влиза в бюджета http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...608&f1=details

Това е над бюджета и е дърто, ама си е краста http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...511&f1=details

Нещо от класа на Супрата. Старо, но златно http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...437&f1=details
          Последно редактирано от Джамбазов; 07-06-10, 16:31.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Намери някои с CRX да те повози,и после върви гледаи другите колички.Колите са уникални,от всяка гледна точка са си култови.Няма да съжаляваш.Усещането е уникално.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
              Ха, позната история. И аз преживях същия период. Жена ми ме измести от Тераното и аз от нема и къде и по принципа на наш съфорумец (никога не е късно да станеш за резил) се увъртях в едно БМВ 316 компакт.
              Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              След като жени ми подкара джипа вече четвърти месец карам нейната тойота корола "Дии 4 дии" и си мисля какъв лек автомобил да си купя за лично ползване.]
              Колега,от вашата тема си извадих един много полезен извод-да не допускам жената в близост до шофьорската седалка на джипката!!! Благодаря!

Коментар

Замисли се за БМВ 530д стария мотор 184к.с. или новия мотор 218к.с. агресивен автомобил нищо, че е дизел нисък разход на гориво, градско около 10 извън градско при скорост около 100-120 пада до 6,5 на сто. Успех в избора, но всичко зависи от заделената сума.

Коментар

т.
                  От години си мечтая за малка спортна кола. Устройва ме и нещо старо, но запазено ако е бензин и може да се газифицира, а ако е дизел да е от по-ново поколение т.е. с по-добри динамични качества. Изобщо търся разумен компромис.

Бях се спрял на Калибра Vе, но на мен не ми харесаха спирачките, и климатика не работеше, а и продавача се отказа да я продава. Мисля си и за по-нови двувратки, моля за Вашите идеи, и/или конкретни предложения.

Ако не съм уцелил точния раздел моля модераторите да сложат темата на точното място, но в обновения форум трудно се ориентирам.
                  Щом търсиш купе от класа на Калибра, обърни внимание на Ford Cougar. Евтина поддръжка- техниката е на Мондео ІІ, стабилно пътно поведение, двигателят 2.5 V6 е мощен и икономичен (извънградско 7.5-, успешно се газифицира. В момента прилично запазени екземпляри са на смешни цени и с много богато оборудване.

Коментар

Може ли линк, че не съм запознат с Опел и в търсачката ми излиза или 125 к.с. или 170 с турбо.
                    Просто си гледах астра Н за това...Ето ти линк към ОПЦ1 и купе бертоне, първото е 160 коня атмосверка, второто е 190 с турбо, и накрая я виж нещо като мойто само, че купе - 2.2 147коня..
                    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
                    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...5&pageNumber=1
                    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...6&pageNumber=2
                    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

AUDI TT 1.8T ?
                      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                      Walter Rohrl
                      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Сетих се за един модел който отговаря почти на всички критерии Митсубиши Еклипс. В зависимост от годината на производтство и конкретната серия на модела има няколко варианта и всичките в момента са на добри пари.
                        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                        Телефон - в профила!

Коментар

Субару Импреза с турбо.
                          За бързина....някой е възможно да поспори,но за стабилност в завой.....едва ли.Газифицира се,щом от това си решил да спестяваш....
                          Покарай(ако не си) и после пиши тук.
                          Успех колега!
                          Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

На зададените критерии отговаря донякъде и моята Шкода Фабия, само че е комби.
                            Произведена 2006 г., първи собственик на няма и 50 000 км, дизел 80 коня, разход градско в Пловдив 5-6/100 сега, зимата малко повече.
                            Евтина поддръжка, части за ФВ навсякъде, здрава е без забележки, климатика е Беер с рег. на температурата, не е климатроник, има жабка с охлаждане и едно отделение под таблото което събира кен 330 мл също с охлаждане.
                            Обявена е в карс.бг за 15 000 лева, ако имате интерес ще измислим нещо.
                            Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Първоначално публикуван от agogov
                              Субару Импреза с турбо.
                              За бързина....някой е възможно да поспори,но за стабилност в завой.....едва ли.Газифицира се,щом от това си решил да спестяваш....
                              Покарай(ако не си) и после пиши тук.
                              Успех колега!
                              Взе ми думите от устата. Тогава мога да дам друга идея Форестър турбо но май е извън бюджета?
                              За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                              0878 79 20 61 Борис

Коментар

Нещо май трябва да ревизирам критериите по които търся автомобил, защото снощи мой познат ми се обади че е срязал 2 гуми Мрерца си ЦЛК на магистралата м/у Варна и Нови пазар и ми се обади да помагам. Не можах да отреагирам т.к. вече бях заседнал на чашка. Той обаче се сети на кого да се обади: собственик на сервиз и почитател на Мерцедес.
                                Днес се чух с него и тотала е 2 срязани гуми, 1 строшена и 1 изкривена алум. джанти. Естествено без протокол от КАТ и няма да види и лев от застраховател. Днес като ми се обади да докладва за решението на проблема моя приятел с който бяхме в колата ми припомни, че когато е пътувал с мен през Ришкия проход съм нарязал 2 гуми... Кофти чувство... Бях забравил.
                                Королата на съпругата ми, която пътува по едни и същи маршрути вече има 3 гуми тоталки /2-те десни наведнъж/ и една сцепена, но ремонтирана с вътрешна "платова" лепенка.

Не знам какво да правя.

П.П. А форестара не е кола за да си возя д-то, големичка ми изглежда.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X