Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв г*зовоз да си купя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв г*зовоз да си купя?

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Нещо май трябва да ревизирам критериите по които търся автомобил, защото снощи мой познат ми се обади че е срязал 2 гуми Мрерца си ЦЛК на магистралата м/у Варна и Нови пазар и ми се обади да помагам. Не можах да отреагирам т.к. вече бях заседнал на чашка. Той обаче се сети на кого да се обади: собственик на сервиз и почитател на Мерцедес.
    Днес се чух с него и тотала е 2 срязани гуми, 1 строшена и 1 изкривена алум. джанти. Естествено без протокол от КАТ и няма да види и лев от застраховател. Днес като ми се обади да докладва за решението на проблема моя приятел с който бяхме в колата ми припомни, че когато е пътувал с мен през Ришкия проход съм нарязал 2 гуми... Кофти чувство... Бях забравил.
    Королата на съпругата ми, която пътува по едни и същи маршрути вече има 3 гуми тоталки /2-те десни наведнъж/ и една сцепена, но ремонтирана с вътрешна "платова" лепенка.

Не знам какво да правя.

П.П. А форестара не е кола за да си возя д-то, големичка ми изглежда.
    Аз пък се чудя, какво общо имат гумите и джантите, с конкретно МПС.
    По скоро опира до стил на управление.
    За 35г. и близо милион километра по пътищата, нямам такова премеждие.

Коментар

В мобилето сега има едно бмв м3 9Х година - 3.0 286 коня, по-голямо удоволствие за тези пари едва ли може да получи човек
      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Аз пък се чудя, какво общо имат гумите и джантите, с конкретно МПС.
        По скоро опира до стил на управление.
        За 35г. и близо милион километра по пътищата, нямам такова премеждие.
        От 3 г. като карам джипа и аз бях забравил, но не знам как сте се опазил и какъв стил имате.
        Ще вмъкна само 1 пример: прибирам се от зимна разходка из Германия и Австрия. 23 ч. е и вали дъжд. Влизам в Сф от Сръбско. Точно преди караулката се движа с 30-40 км/ч. Усещам удар и нещо изтраква. Счупена предна лява джанта, срязана гума, пръта на амортисьора е изскочил през бомбето на калника и се е забил в алум. преден капак. Полицаите, които повиках ми обясниха, че съм имал късмет, че съм минал с ниска скорост и по перифериата на дупката, защото била дълбока 45 см, с полегат вход и изход под остър ъгъл. И че миналата седмица е дало фира пернишко паджеро, което след като скочило юнашки в дупката било толкова изкривено, че чак полуоската му била излезла.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

А какво ще кажеш за-alfa romeo crosswagon q4 1.9 jtd?Колата е много приятна,двигателя здрав,4х4, ако не друго жена ти като я види може да ти върне джипа...

Коментар

Вземи автобуса, няма дупки няма пари за ремонти дет ти кеф там ходиш за левче в посока...извънградско варианти бол, автобуса до Варна после до София уизеър за двайсетина лева и си цар.
            --------------------------------------------------
            [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
            [/FONT]

Коментар

Това пък какво общо има с темата?
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Това пък какво общо има с темата?
                Ами, май стана - хем сърби, хем боли.

Коментар

ъхъ
                  --------------------------------------------------
                  [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
                  [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    Ами, май стана - хем сърби, хем боли.
                    Не, просто търся разумния компромис. Сега освен идеи за градски и въздушен транспорт сигурно ще ме пратите и да се преселя в някоя друга държава, където не знаят що е то дупка....

Но съм роден тук и смятам да продължавам да го правя. И т.к. не мога да избирам пътищата по които се движа поне ще се опитам да избера автомобила.

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    ...
                    Критерии:

да не е фабрично нов автомобил;
                    да е запазен, ако е на много години;
                    не е задължително да е двувратка, но ще го използвам на 99% само аз;
                    да не е кабрио, не понасям каброилетите и не ме тресе гъзарията, а това излишно оскъпява;
                    задължително добър климатик, климатроник за предпочитане, че ще го ползвам само през топлите сезони;
                    приемлив разход дизел, или газ, че всеки ден имам гарантирани 70 км., ефтина поддръжка;
                    да не реже толкова лесно гуми на нашите "кратерни" пътища
                    цена до 10-15х лв, за повече ни ми се мисли.
                    ...
                    да добавя: задвижване 4х2
                    среден разход на 1 км. извън града не повече от 0.15 лв.
                    средно годишни разходи за едногодишна поддръжка не повече от 2000 лв. естествено при настоящите цени на горива, масла, гуми и рез. части.

Шкода фабия не ме устройва заради немощния двг. Очаквах предложения за дизелаци на ВАГ от 130 к.с. нагоре, аз лично си мечтая за новата лагуна купе, ноо ...само мечта, неосъществима за мен следващите няколко години.

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                    Мислил ли си за Алфа-Ромео ГТ, онази със всички екстри и готиния дизелак. 2008-ма, осигурен тест-драйв. за под 9500евра.
                    Какво представлява този дзвер?
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Замислям се за Ford Cougar. Попрочетох долната статия, не пишат много лоши неща.
                      http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/ford-cougar.html
                      Ако някой има инфо за този модел, да пише.
                      Е естествено че всички знаем "кой е най-добрият Форд"- продаденият!

Коментар

Не ти трябва Кугър!

Това за продаденият Форд е много вярно
                        Последно редактирано от Джамбазов; 11-06-10, 11:46.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не ти трябва Кугър!

Това за продаедният Форд е много вярно
                          И защо?

На глед достатъчно голямо купе, 170 к.с. безпроблемен двигател, има необходимите неща, газифицира се. Лошото е само марката.
                          Не разбирам, но и тука:http://www.reviewcentre.com/reviews715.html
                          дават много висока оценка.

Коментар

Това за продаедният Форд е много вярно
                            Пълни глупости. Карам форд фокус от 1999 година. Не е мръднал. Карал съм го по гьолве и реки допреди да си взема джипа. Корава и устойчива машина, с 1,4 зетек бензин мотор, климатик... Истината е в стопанисването. Сега някой ако е палачор той и ролс може да угроби.
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

За Форд, или за Тойота, след като Джамбазов е написал нещо, не го подлагайте на съмнение!
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                За Форд, или за Тойота, след като Джамбазов е написал нещо, не го подлагайте на съмнение!
                                Ама Митко и за Селиката се изказа неласкаво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X