Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дефендер,Вранглер или Г класа ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дефендер,Вранглер или Г класа ?

Добре след като проблема с полуоските е от 25 год.защо инжинерите в Роувър не са взели мерки !!??
    Защо полуоската и главината не са едно цяло а има шлици и те превъртат !!?? /поне съм виждал на други автомобили да е така/
    Лагер помпата на съединителя по спомени излиза около 700 лв.със смяната.Контактния ключ се преправя с копче,че няма смисъл иначе !
    Влизам в канала и като погледна от долу едни дебели железа,та чак да се уплашиш дебело дебело,а се чупи-защо !??
    Роувъра не е евтин в МотоПфое е около 66 000 лв. та за толкова години не са ли разбрали,че се калпави полуоските,за толкова години не се ли е качвал нито един инжинер в него,и да затвори вратата и да го удари по ръката,ето това ми е чудно !!?? Да кажеш примерно Лада Нива нова е около и под 20 000 лв.сега за толкова пари толкова,ама това е марка с традиции . . .
    Пак казвам не се заяждам с никой !!!

Коментар

Ти още малко и ще питаш защо Ровера тече...от 25 години. Или защо произвеждат Фри-то.

Тенев, за много "джипове" не е заблуждение необходимостта да са стъпили на 4те колела. Не се подвеждай по Гелендията..там е друго.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Ровъра тече точно толкова колкото има и проблем с полуоските.
        Сравнението на коренно различни по предназначение коли показва неинформираноста на питащия, но се връзва с "компетентните" мнения на знаещите.
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Ти още малко и ще питаш защо Ровера тече...от 25 години. Или защо произвеждат Фри-то.

Тенев, за много "джипове" не е заблуждение необходимостта да са стъпили на 4те колела. Не се подвеждай по Гелендията..там е друго.
          ЧРД ДА ТА... , ама се чопли нещо от преди 5 ( пет ) години бе. За Дрангелите незнам нищо, за ровърите съм скептичен, но немога да плюя на база опита си. ЗА гелендията се подписвам саморъчно, че ми е най-на сърце...дълга, с две врати и малък, но мощен мотор, фокс окачване и Оранджева на цвят!
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Извинявам се за некомпетентността. От Ровър никога капка не е капнала и Фрилендъра е най здравото превозно средство на планетата.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

В интерес не истината някакви проблеми с течове не сме имали с изключение на 5-ка нещо нафтата протече /ама нямам спомени точно от какво,нещо около двигателя/,ама все пак мисля,че е нормално.Фрилендър не сме имали и не съм карал,но ако е на базата на Дефендъра се съмнявам да е най-здравото превозно средство!
              И между другото извинявам се може би за глупавия въпрос ама ''гелендията'' какво е !?

Коментар

Първоначално публикуван от bojankov Преглед на мнение
                В интерес не истината някакви проблеми с течове не сме имали с изключение на 5-ка нещо нафтата протече /ама нямам спомени точно от какво,нещо около двигателя/,ама все пак мисля,че е нормално.Фрилендър не сме имали и не съм карал,но ако е на базата на Дефендъра се съмнявам да е най-здравото превозно средство!
                И между другото извинявам се може би за глупавия въпрос ама ''гелендията'' какво е !?
                Мерцедес Гкласа е наричан така с любов от тези,които имат такива,а от другите (които не припадат по тях)- по-популярното Гега.
                Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                Враца

Коментар

Гелендия -> Gelander -> от немски: кола за извън пътя. (на руски: внедорожник)
                  Последно редактирано от Ясен; 07-02-15, 08:44. Причина: а с две точки отгоре форумът не показва
                  Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Е бях чувал няколко прякора на мерцедес Г-класа,ама това ме разби !!!
                    След каро Роувъра не оправда очакванята ни,бих се радвал да изпрообваме и Г-класата,ама уви едва ли ще се случи !
                    Имам няколко познати който са военни и по тяхни думи ги хвалят,много бих се радвал поне да се повозя в такъв но . . .
                    Ние имаме само Роувър и Лада Нива,и колкото и да не ми се иска да го казвам в съотношение ЦЕНА КАЧЕСТВО Ладата мисля,че има предимство.Колкото и да не ми се иска !

Коментар

Ладата има предимство само ако Ровъра го поддържат в Мото пфое.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Еми аз говоря за чисто нови автомобили,не че с Нивите не сме имали проблеми,но примерно проблем с ключалките за палене не са имали,тапицерията на седелките е здрава с полуоски не сме имали проблем със съеднител,е облегалките се кършат имали сме проблеми и с 5 скоростната кутия,карета на кардана предни лагери,предница и е правена но всичко това за около 130 000 км.мисля,че е съвсем в рамките на нещата за цена около 20 000лв.Не,че съм и голям привърженик но в този ценови клас нова но нашите от последните който са с карбуратор 1.7,после чувам отзиви,че нещо с инжекциона са имали проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от bojankov Преглед на мнение
                          Еми аз говоря за чисто нови автомобили,не че с Нивите не сме имали проблеми,но примерно проблем с ключалките за палене не са имали,тапицерията на седелките е здрава с полуоски не сме имали проблем със съеднител,е облегалките се кършат имали сме проблеми и с 5 скоростната кутия,карета на кардана предни лагери,предница и е правена но всичко това за около 130 000 км.мисля,че е съвсем в рамките на нещата за цена около 20 000лв.Не,че съм и голям привърженик но в този ценови клас нова но нашите от последните който са с карбуратор 1.7,после чувам отзиви,че нещо с инжекциона са имали проблеми.
                          Стига глупости колега. Карайте си Нивичките и сменете името на темата с "Нива вместо .........".
                          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

О'ки няма повече аз просто правя съпоставка м/у това което имаме,най-малкото искам да засягам някои ! ! !
                            Това което съм описал е самата истина и ще се радвам на някой да му е полезна информацията при избор на джипка,може пък за него това да са маловажни проблеми и да си вземе въпрос на личен избор !
                            Ако някой го интересува нещо друго за новите Роувъри до колкото мога ще помагам

Коментар

Къдей нивата да я разора с Гто
                              Дали ако сложа бутонките и вържа две нивички за теглича няма да им изтръгна карантийките
                              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ланд Ровър Дифендър е нещо като лего.Дори да се купи нов си има малки недостатъци...Отстраняването на които за знаещите не е нито толкова скъпо нито толкова трудно.Веднъж "пипнат" където и както трябва,стават верен и надежден другар.Моя е 92ри набор,не тече от никъде,пали на -20 от раз,и се кара основно в гората.Две години от както не ходя по състезания само наливам гориво и сменям масла.Дори и да се инвестира и в най-скъпите доработки(оправяне на недоразуменията),пак цената е много под цената на Гега същата година и състояние. Освен това възможностите за тунинг на Дифендър са доста повече и по-евтини.Иначе моите почитания към Гегата-и аз я харесвам,ама цените....Ако бях баровец,сигурно Гега щях да карам в гората.Единственото нещо,което е трудно поправимо в Дифендъра е комфорта.Но всяко удоволствие си има цена...
                                2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X