Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся надежден компактен SUV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся надежден компактен SUV

Alfa Romeo Crosswagon ме заинтригува чудя се каде могат да му направят добра диагностика преди да се купи.

Коментар

Моя отговор е свързан с предпочитанията към автомобилите нов внос.
      Имал съм 2 мои автомобила, и 2та пъти бяха нов внос.
      Мисля обаче, когато ми се случи да си купувам коли, да са от български собственик.
      Доводите - почти сигурно обслужен автомобил. Налични засатраховки, Каско и ГО. Дори да изтичат скоро, все пак ще ти даде време да се съвземеш от търсенето и занимавките които изисква закупуването на автомобил. Дори финансовата глътка въздух от няколко месеца не е за пренебрегване.
      Заради нашите си географски ширини, повечето коли са окомплектовани с гуми и каквото там си трябва. Не са ошушкани от някой професионалист вносител, който е разпродал всичко което може поотделно.
      Дори информацията която може да ти даде продавача, ако е свестен, е супер полезна - къде я е поддържал, къде е купувал части, какво се случва в странни ситуации. Това може да ти го каже най-добре предишния собственик.

Успех с кросвагона, и обърни внимание на хондата, ако още избираш

Коментар

Първоначално публикуван от Zmeio
        Моя отговор е свързан с предпочитанията към автомобилите нов внос.
        Имал съм 2 мои автомобила, и 2та пъти бяха нов внос.
        Мисля обаче, когато ми се случи да си купувам коли, да са от български собственик.
        Като минус на колата карана в БГ от първи собственик, може да се изтъкне значително по-разбитата ходова част. Все пак предпочитам да ремонтирам ходова част отколкото разнебитен двигател и дефектирала електроника. Бих подредил предпочитаните източници в следния ред за коли под 5 години:

1. От немски собственик физическо лице + преглед в немски сервиз. Най-скъпо.
        2. От български собственик + проверка във фирмен сервиз + проверка в застрахователната компания. По-евтино отколкото да се докара от Германия.
        3. Горубляне + проверка във фирмен сервиз. Най-евтино, но винаги са ми изниквали забележки след това.
        Vitara 2.0 V6
        Honda CRV (Gen 1)
        Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
        ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от gogis33 Преглед на мнение
          Alfa Romeo Crosswagon ме заинтригува чудя се каде могат да му направят добра диагностика преди да се купи.
          Най-добре е диагностиката на Кросвагон да се направи във Вантотрейд на Самоковско шосе - веднага след караулката, срещу бензиностанция ОМВ.
          ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
          Volvo XC90 D5 Executive '12
          Volvo XC60 D5 Summum '11
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X