Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся надежден компактен SUV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся надежден компактен SUV

Добър ден,

търся информация и мнения за подходящ(надежден и икономичен) SUV на цена около 12 000 евро до 100 000 км с прилично каране на магистрала.
    Благодаря за вниманието.

До: Търся надежден компактен SUV

Първоначално публикуван от gogis33 Преглед на мнение
    Добър ден,

търся информация и мнения за подходящ(надежден и икономичен) SUV на цена около 12 000 евро до 100 000 км с прилично каране на магистрала.
    Благодаря за вниманието.
    Попаднал си на точното място !
    Отвори рубриката -"купувам-продавам" , най-отдолу , после рубриката "продавам" - след това "автомобили, камиони" и започваш да четеш и гледаш снимките .
    Има уникални предложения . В този Форум лъжа и измама не се допускат , така че каквото четеш - това е положението .
    Която обява си харесаш - питаш каквото не ти е ясно и ...... вече си ни колега .
    Успех !

Ако обявата е заключена ( пред обявата има катинарче)- не я гледай , продадена е вече колата.
    Продължи и на по-задните страници . Които не са заключени.

Коментар

Малко съм предубеден за покупка на кола от България.

Коментар

Мисля,че тука допускаш грешка.

Представи си че намериш съвестен собственник да си продава возилото.

Всичко е на късмет.

И в чужбина - човек не знае на какво ще попадне.

Според мене първо се ориентирай към марката и тип автомобил.
        Стъпки:
        1. Дизел или Бензин

2. Чие производство, години - километри.

Защото 100 000 км. е много относително.

Примерно аз карам малко годишно и ако купуваш моя кола ще е на 10 години.
        Друг за 1 година ги прави.

и.т.н.

После питай и ще помагаме.
        only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Разбира се ,че е така но ,къде са тези съвестни собственици?
          като казвам под 100 000 километра имам предвид регистрация след 2005.
          Има ли мнения за Субаро Форестър с вградена газова уредба?
          Засега съм се спрял на Тойота Рав 4, Митсубиши Оутландер , Мазда Трибют.Интересно да чуя чужди мнения на собственици на такива автомобили.За състоянието не се чудя много защото при всички случаи преди покупка ще мине през сервизен преглед.

Коментар

Малко съм предубеден за покупка на кола от България.
            В този Форум такива предубеждения просто изчезват от самосебе си .
            Ако в България има знаещи и можещи по джиповете ( и не само) - то тук са събрани точно такива колеги .
            Тук празни приказки не се толерират - просто заради мохабета . Не става. Тук се говори конкретно и се виждат различни глредни точки по съответния въпрос . В случая - по твоя .
            Искаш ли няколко конкретни предложения ?
            Ето :http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=52121
            тази машина не е за всеки ,но който я вземе ще е повече от доволен .

Коментар

Човека е написал СУВ, а ти му предлагаш камион, това предложение не отговаря на нито едно от изискванията му.
              А сега по темата, освен тези които са написани, не трябва да се подценява и Санта Фе.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Човека е написал СУВ, а ти му предлагаш камион, това предложение не отговаря на нито едно от изискванията му.
                А сега по темата, освен тези които са написани, не трябва да се подценява и Санта Фе.
                Да - грешката е моя . Съжалявам - обърках , че човека търси джип .

Коментар

SUV = Sport utility vehicle.
                  Предвид посочените изисквания (твърде недостатъчни за мене за по-конкретено мнение, а именно: за какви цели (предимно) е необходим, за колко пътници и багаж, и др. ), ще цитирам Мечо-Пуф: колкото по-нов, толкова по-нов!!!
                  И така: моето предложение е Лада-Шеви.
                  ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Добър ден,

Благодаря за вниманието.
                    Според мен си вземи,Хонда-CR-V гори малко и не се чупи често,
                    возията им е комфортна даже извън пътя.Пет човека се возят
                    спокойно и има място за доста багаж.Успех в търсенето.
                    И като си купиш колица,да не забравиш да я покажеш.
                    0осем9осем7шест0осем7едно
                    Миро

Коментар

Цял ден се ровя из интернет и аз достигнах до извода ,че Honda CR-V е добър избор.Особенно дизела е като гледам характеристиките е и доста икономичен."Санта Фе" имаме служебно.Добро е като избор,особенно новият им модел,но нещо не мога да възприема тази корейска кола.По-старият модел не струва.

Коментар

Разбира се и трябва да ги покараш да видиш дали ще ти допадат като комфорт.Предният ми СУВ беше Х-Трейл,за който мога да кажа,че беше доста друслив.За дестинация от 400-500 км няма да се чувстваш свежарка определено пък тези на задната седалка ще са като наакани.За града е без грешка.Иначе японска школа-други забележки нямах.Сега карам аутлендър от последните години на първата генерация возията му е в пъти по добра-просто лека кола.Задвижването фул тайм с централен диференциал с вискомуфа.Недостатък липса на дизел,което при качеството на нашата нафта незнам дали не е предимство.За газифициране не съм мислил,не обичам газовите уредби.Друг конструктивен недостатък на модела е високия под на багажника,което намалява обема му.Трибюта е хубав автомобил и това което съм чел е че е здрав,като всяка Мазда естествено.Хондата е хубава не носи газ,за дизела отзивите са,че създава много малко ядове.Скоро гледах една едно CR-V,последна генерация на мой познат което ми направи следното впечатление гледайки го отстарни-при тръгване с мръсна газ предните му колела направиха доста обороти преди да се включат и задните на помощ.Автомобилът нямаше 10 000 км.Иначе дизелова моторетка,като возията и тягата бяха на отлично ниво.

Коментар

Благодаря за мнението ще го имам в предвид.Интересно ми е дали Mazda Tribute позволява "газифициране" и какви са отзивите за Subaru Forester.

Коментар

Благодаря за мнението ще го имам в предвид.Интересно ми е дали Mazda Tribute позволява "газифициране" и какви са отзивите за Subaru Forester.

Твърдо за Субару Форестър изключителен автомобил и на запад ги карат предимно баби и дядовци (лично съм го видял) много здрав и надежден а вече има и дизелова версия
                            Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                            :D

Коментар

Ето едно нестандартно предложение http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...404&f1=details.
                              След като в една друга тема тук, стана въпрос за тази кола, доста прочетох за нея. Основните и плюсове са:
                              1. 4х4 - три торсен диференциала /изцяло механични/, разбира се има и доста електронни системи за сигурност.
                              2. дизелов двигател - 1,9 /150 к.с. 305 нютон метра/ мощна и икономична.
                              3. Отзивите за здравината на двигателя и окачването са много добри /информацията е от форумите за Алфа Ромео/
                              4. Красива
                              Бъдете здрави
                              Nissan Pathfinder 2.5 dci

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X