Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Cherokee KJ 3.7 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
    ..........Едно съм разбрал, 20 годишнина кола се взима по състояние, не по марка. .......
    Това е най точното определение което съм чувал за избор на стара кола.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• I.Stoyanov
      I.Stoyanov коментира
      Редактиране на коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
    Аз ей този съм загледал,но цената ...

https://www.cars.bg/offer/6a23ca81a6c78553930efe92
    В зависимост от модификацията, гранда може да е с до половин тон по-тежък спрямо либъртито. Не бих избрал този мотор на това купе което гледаш. Все пак се търси адекватно подместване на нещото. Пак казвам имам много добра Toyota 4runner 2.4TD, с 32-ки по баир повече от 3-та неможе да поеме и като цяло по-новите камиони ме задминават . Ако искаш да си така, давай смело. Обаче имай 8 наум. На пазара в момента от 100 човека, 2ма максимум продават нещо, щото са си взели друго по-ново нещо. Останалото е скраБ, който иска основна до градивна реставрация, а това освен ненормално високата цена за придобиване е доста трудно (почти невъзможно) с качеството на частите които се намират в момента на пазара, изобщо.

Коментар

Аз карах такова либи 10 години, точно внос от Гърция на 30к км и с етикетите по окачването. 3.7, 2007-а. Минах на него от ТЛК90 3.4 бензин. Бях му сложил по корави пружини за 1.5'' лифт. Други модификации не.

ТЛК-то беше стоково с фабричен заден блокаж. Либито имаше ЕСП и съответно brake locking. Като проходимост извън пътя нямаше разлика с ТЛК-то. За мен ТЛК-то возеше по добре на пътя, но либито със сигурност ускоряваше много по добре.

Технически проблеми не съм имал някакви особени. За 10 години и 250к съм сменил съединител на климатик, маншон на кардан, изходящия лагер на раздатката и подемниците на стъклата. Другото консумативи.

Коментар

• Roninn
        Roninn коментира
        Редактиране на коментар
        Kj-то като го натисна на 80 км...не мога да го държа в пътя....може би и задни тампони да иска...но си ускорява предостатъчно добре

За проходимост....сравнявам Kj с галлопер....галопера с 31 ци... 6 см повдигнат.....

Галлопера е сила извън пътя....но на асфалта изобщо няма място за сравнение....kj също не се дава лесно ,макар че извън пътя не съм го карал сериозно...

Отделно гранда за оффроуд трудна работа
      Трите самоблокиращи диференциала правят WK танк в сравнение с КJ. Понеже и двете ми джипки станаха над 20-годишни, почнах да разхождам "Гранда" по гори и калищаци и много бързо започнах да го предпочитам пред "Либъртито". Последното става за СУХ "амерички" оффроуд - компактно, късо, големи ходове, практически нулеви свесове, но влезе ли в кал почва да се кълчоти, танцува и накрая ... мяу - падне в коловоза или направо си забуксува и почне да се окопава. Трябва си му LSD, моето няма и се чувствам много несигурен в кал с него, за разлика от с Гранда, който си върви без да трепне (докато не легне по корем, де , но дори тогава, ако си спрял своевременно, на заден ход си се измъква).

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20221101_091535.jpg
Прегледи:0
Размер:1,007.7 КБ
ID:7047375
      Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 1 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
      X