Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв бензинов джип ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Честита нова придобивка!
    Пожелавам хиляди безаварийно изминати километри и много сбъднати мечти.

Какво е оборудването? Моля за снимки вътре. Колко струва и колко е митото?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Мяза ми на Limited. Ако е Laredo лайсните на вратите щяха да са черни, ако пък е Overland лайсните на прозорците трябваше и те да са лъскави.

Стоповете са червени, американски. Това европейско WH ли е (правено в европейски завод на Steir) или внесено от америка WK?
      Последно редактирано от sparkybg; 22-08-22, 11:38.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Докараха ми го от швейцария от човек.
        Limited е , незнам каде е правено мисля че е американско защотот километража е в мили а градусите на климатрОна не са в целзии.
        Митото незнам колко е влизаше в цялостната цена на която го взех а тя е 20к. Ето снимки .
        Прикачени файлове

Коментар

• dark1
          dark1 коментира
          Редактиране на коментар
          265 75 17 ще влязат с подложки и фланци 35мм нали ? Или на 70 да взема.
          Поръчал съм носачи и горни шарнири усилени че четох тук тема че след лифт можело да има ядове с тях .

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          265/65/17 влизат без нищо повече, включително резвервната. От там нагоре не знам.

• Mitkoztd
          Mitkoztd коментира
          Редактиране на коментар
          Супер изглежда! Честито!

Честито , милион безаварийни километри !
        TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Я,той като моя патрЕот, само с един бутон лок. Честито.

Коментар

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            И не е лок (Lock), a Low - тва са му бавните, а не заключването. Заключването във всички режими е автоматично и на трите диференциала. За Quadra Drive 2 това.

• dark1
            dark1 коментира
            Редактиране на коментар
            С какво масло ги карате, какво ще препоръчате 5/20 или 5/30

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            Пише си на капачката - 5W20.

Честито, колега! И много да те радва и слуша
          Jeep Grand Cherokee WK2 6,4 SRT

Коментар

Ммм, бамбон е, честито.
            "Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
            Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.

Коментар

Тази обява още валидна ли е?https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...5&slink=pelpgz

Коментар

• Dilyan Zagorchev
                Dilyan Zagorchev коментира
                Редактиране на коментар
                Как да е валидна като колегата по-горе го купи вече.

• dark1
                dark1 коментира
                Редактиране на коментар
                Ами не би трябвало това е моя Аз го взех даже в същия ден когато я пусна човека, може да не е бил сигурен че ще го купя.

A не е ли по - лесно да се обади човек на посочения телефон? Вече не са толкова скъпи разговорите и ако се притесняваш от този "разход", то тази кола категорично не е за теб.............
              Венцислав Петров
              Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
              Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
              0889 62 8четири 6четири

Коментар

Смених масло на двигател и всички филтри ,накладки, тампони по окачване, спирачна течност ,антифриз , сложих фланци, подложки за лифт и други задни амове защото фабричните окъсяха и блъскаха гадно. Остава и по големите гуми да сложа.

Иска ми се да сменя масло и филтър скорости, масло раздатка и дифове. Може ли да ми препоръчате от къде и какви. Ако има тук в бг по добре но ако трябва ще поръчам от кадето трябва.

Коментар

Нещо Мопарско освен? Мисля че sparkybg писа за колега, който продава, но може и за двигателя масло Amsoil да беше.70w140 заради ЛСД, че е с добавка, но може и отделнодобавка да сложиш. От брака Фиат-Крайслер май маслата на Tutela стават(италиански са)
                  "Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
                  Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.

Коментар

Мопарското за дифовете е по 100 кинта литъра, което е абсолютно ненормална история.

Останалите мопарски флуиди (масло двигател, скорости, раздатка) поне за 5.7 са ок като цена. За хидравликата също.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

AmsOil

тук е по 10 кинта литъра грубо казано,за 100 кинта ще му сипя Джак Даниелс
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от dark1 Преглед на мнение
                        Смених масло на двигател и всички филтри ,накладки, тампони по окачване, спирачна течност ,антифриз , сложих фланци, подложки за лифт и други задни амове защото фабричните окъсяха и блъскаха гадно. Остава и по големите гуми да сложа.

Иска ми се да сменя масло и филтър скорости, масло раздатка и дифове. Може ли да ми препоръчате от къде и какви. Ако има тук в бг по добре но ако трябва ще поръчам от кадето трябва.
                        Пробваи е това

https://www.liqui-moly.com/en/us/

И после си селектираш година марка и т.н
                        Ако има аз не бих се поколебал - Лики е немско и ако не вкарват ментета в Бг е супер масло.
                        Сега за цени също нямам идея кое как е в БГ.

За сетен път- МОПАР е Фирма на ФИАТ дето намира резервни части и не произвежда нищо.
                        С тия хаора от МОПАР съм седял в съседно помещание и съм играл футбол - бая народ бяха италянци и от страни дето европеиския футнол е на почит.

Тия отиват до разни фирми и купуват това онова ,слага му се кутика МОПАР и аиде на оргиналните части.
                        100% гаранция че това е така щото съм го виял с очите си .
                        Ако ви успокоява , то поне ми казаха че не купуват наи големите боклуци но пък и не купуват супер неща щото трябвало кинти да се правят.

Така че какво ще има в кутиката с надпис МОПАР е въпрос на късмет.

Аз ви давам инфо от кухнята пък кой за какво ще си харчи парите си е негов проблем.

Коментар

• BENZBOSS
                          BENZBOSS коментира
                          Редактиране на коментар
                          Да де ма като не те знаят какво работиш и я ти повярват я не,не е като да са пили на една маса с тебе.

Аз карам АМС Ойл и на Тойота и на Мерцедес,че на Тойотата и в скоростите източиха уж доживотното Тойотско и му ливнах истинската синтетика,’е изчакам още половин милион километри и ако не клекне от маслото пак ше пиша

Супер придобивка, честитио той като нов май.
                        някой има ли наблюдения върху 2010 – 2013 IV (WK2)
                        Последно редактирано от syn4o; 22-12-22, 18:24.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X