Първоначално публикуван от бат'Марто
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сув 2006-2010
Свий
X
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеТърси се сув около 2006 -2010 година
мл, диско, рейндж.
Коментар
-
ОправеноИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
На бензиновия GLK какво му е?
Питам, че леко ги заглеждам, макар да ми е скъп за покупка и поддръжка.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Имах w163 после w 164 екак пък нищо не се случи като на ревящите по форумите.Баси и късметлията дет съм.
От две години карам е70 със чупливия 3.0 sd пък и чипосан и пак се опъва да се счупи.Синът от 1 година е със f48 2.8 и и то се опъва да иде в сервиз.
Е на кой да вярвам ?Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Коментар
-
Ти имаш една,не всичките 100 000 произведени все пак или щом теб не те лови Короната значи никой не лови?
Защо се оплаквате от скапана нафта,аз грам проблем съм нямал 20 години вече…….а де.
163 не се троши и проблеми няма,това ли ми казваш?Ти какво си имал няма нииииикакво значение,не говорим за теб или твоите коли,164 по-добро,но пак си има проблемите.
И НЕ,няма да ти ги пиша какви са,ти си имал и не вярваш.
Короната мина ли я?Не ми отговаряй,от ИскърО по-дълбоко нЕмаПоследно редактирано от BENZBOSS; 05-11-21, 05:29.
-
Нафта къде наливаш освен на чужди лодки?Та и опит натрупа!
Короната не ми я подмятай да се правиш на интересен!
Ноември миналия я карах април се ваксинирах щот съм от заблудените овце.
-
-
бат'Марто коментира
Вчера, 22:48
Аз 10 години висях по сервизите с Диското...Как не се сетих да го разкарам по-раноИма обаче една друга подробност, търсените коли са много готини като нови, или ако са поддържани безкомпромистно ! Иначе...грамофон свири, майка плаче...
П.П. Джокер - какво трябва да се очаква от 15-годишен автомобил, струващ 70-80К Е в магазина и продаван в момента за 20К лева
П.П.2. В цената влиза и печалбата за джамбазинаПоследно редактирано от коко келеша; 05-11-21, 06:19.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
- 1 like
Коментар
-
Питай как го и кара защото един така,но друг иначе,а мен най ми харесва като каже някой Аз това и това съм имал…….а от имане не се троши,трябва и малко каране.
И съвсем не твърдя,че Бат Марто не си кара колата,това не го знам,а и няма да питам,пазара обикновенно е тоя който показва дали или,защо една е на 30 бона,а другата на 10 след едно определено време………или остава да приемем,че цял свят е запикал очи и на е дава Мерцедес 163 за кекава колица,а такова нещо няма и няма как да има след като Чобанов е имал една и нищо не се е строшило по нея.
Има си сервизни бюлетини,една малка част от проблемите на даден модел,кликаш и си правиш сметката това харесва ли ми да го плащам или не защото едните мрьнкат,че стелката им подписала на педала за газта,а другите,че изтропва колянов вал и то преди да си глътне пласмасите в мотора като се изпекат на 100 000 километра.
Аз вън имам една на половин милион,купена от зъболекар / верно бре,не е виц /,втори път ще сменям панта на лявата врата,а издържали на поне 10 000 отваряния,само лъжат тия нацисти.
-
За разлика от теб аз се движа по суша .Предпочитам да не си мерим километрите защото ставам поредния трол.
Да си знаеш твоето мнение за мен е като твоето местене в крачола.
Сега е момента да го върнеш в другия.
Приятно плаване.Последно редактирано от Даниел Чобанов; 05-11-21, 07:17.
-
Даниел Чобанов коментира
Днес, 08:03
За разлика от теб аз се движа по суша .Предпочитам да не си мерим километрите защото ставам поредния трол.
Не даваш пълна информацияНапример - купих колата за 25-30 000, ама евро. Не е купувана от тук или е докарана по поръчка от много мой човек. Избрана е след многодневно обикаляне по частни обяви у германско или подобна по-бяла държава. И тъй нататък
. Когато споделиш такива ми ти подробности, мнението ти няма да бъде подлагано на съмнение, а ще бъде приемано веднагически за меродавно. Както казват - нищо лично, просто бизнес
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Към Коко отдавна не споделям пък и не искам да изпъквам като капацитет.
Предпочитам да чета.Смятам че съм се научил да пресявам.
Пък и автомобила не стои на първи план в живота ми.
-
Чобаноооооов,във форум пишеш бре,това което не си обичал и не цениш като и формация,не си на улицата.
Къде съм и защо съм си е моя работа,според теб съм богат защото имам механици за колите,направо си преуспял като те чета,карай си там Мерцедеса и свикни с мисълта,че и други могат да имат мнение по някой въпрос.
-
Малиий, как го емнахте човека... Хайде, аз ще разкажа моята история.Колата я взех от първи собственик, мой приятел. Архитект, ако има значение. Трета кола в семейството. Нямаше 5 години, на 60000 реални. Какво се е чупило, съм го пускал тук. Продадох я на 260000 .Не твърдя, че модела ( Дискавъри 3 ) е безпроблемен . Модел на 17 години, а все още има живи екземпляри. И да, ако някой се нахака да си вземе такова возило неподдържано , много вероятно е да плаче, ама много да плаче .
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеМалиий, как го емнахте човека... Хайде, аз ще разкажа моята история.Колата я взех от първи собственик, мой приятел. Архитект, ако има значение. Трета кола в семейството. Нямаше 5 години, на 60000 реални. Какво се е чупило, съм го пускал тук. Продадох я на 260000 .Не твърдя, че модела ( Дискавъри 3 ) е безпроблемен . Модел на 17 години, а все още има живи екземпляри. И да, ако някой се нахака да си вземе такова возило неподдържано , много вероятно е да плаче, ама много да плаче .
.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
И аз ще разкажа моята история: Купена от приятел на 168к км Toyota LandCruiser 95 през 2007г. През 2001г е изкарана нова от представителството тук в България. В момента е на 388к км. За тия години съм сменил доста други коли, някои си бяха бангии, други в топ състояние, но като този автомобил друг дали ще имам не знам. За тия километри веднъж е давал проблем стартера, сменях едни клапи на ГНП-то, веднъж съединител и два пъти ангренажен ремък, по окачването носачи, амортесьори, шарнири, някякви щанги, тампони и др. Дюзите на мотора не са сменяни никога. От смяна до смяна масло не доливам, колко и да го форсирам студен или топъл не може да изпуши черно.
На 20г проблема му е ръждата, рамата като цяло е добре но има няколко напречни греди в задната част, които са много зле, купето в задната част също е тръгнало, като има някои тояки, които са доста зле.
Всякакви коли съм купувал и продавал, но с тази не мога да се разделя. Нека да ми изгние в ръцете, но докато движи и е безопастна ще я поддържам и ще я карам.
Към автора: 120-кат е по-тежка и наскоро карах такава с автоматични скорости и макар да има несравнимо по-добра возия от 95-цата беше мега тромава. И моето мнение е, че цените им нещо не са в ред, за бензиновите да не говорим, но без да го кандардисвам това са си доста здрави камиони с несравнимо по-евтина поддръжка в сравнение със премиум SUV. Също така карах LC150 къса база и като интериор ми пасна много повече от 120-ката, отделно динамиката и беше по-добра. Ако аз избирах със сърце за такова животно щях да дебна.
ML, RR, X5 и на мен ми харесват отвън отвътре отвсякъде, но първо такава кола не ми върши работа, второ всичко по тях е солено и като ремонт и като поддръжка, ако да речем не се чупи нещо кой знае какво, трето най-мразя кола да ме остави на пътя, но за съжеление по тези коли има толкова много електроника, че във всеки един момент може да очакваш нещо да ти свете на таблото. Затова и последните коли които съм купувал са били чисто нови от магазина, защото макар и да мога да си позволя нещо по-така ме спира прагматизма, а си имам и 95-цата, коят в последните 5 години върти между 5 и 10к км на година.
Коментар
-
Имам същите проблеми като колегата. Идирвам сув автомат предпочитам бензин. Систематизирал съм нещата; Сузуки гранд Витара, териос, пинин. Евентуално аутлендер , ама е доста голям като размер и бюджет. Предлагането е изключително ограничено. има по един два екземпляра от моделите.
Тойотите ги пропускам зарди вариоматика
Коментар
-
Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнениеИ аз ще разкажа моята история: Купена от приятел на 168к км Toyota LandCruiser 95 през 2007г. През 2001г е изкарана нова от представителството тук в България. В момента е на 388к км. За тия години съм сменил доста други коли, някои си бяха бангии, други в топ състояние, но като този автомобил друг дали ще имам не знам. За тия километри веднъж е давал проблем стартера, сменях едни клапи на ГНП-то, веднъж съединител и два пъти ангренажен ремък, по окачването носачи, амортесьори, шарнири, някякви щанги, тампони и др. Дюзите на мотора не са сменяни никога. От смяна до смяна масло не доливам, колко и да го форсирам студен или топъл не може да изпуши черно.
На 20г проблема му е ръждата, рамата като цяло е добре но има няколко напречни греди в задната част, които са много зле, купето в задната част също е тръгнало, като има някои тояки, които са доста зле.
Всякакви коли съм купувал и продавал, но с тази не мога да се разделя. Нека да ми изгние в ръцете, но докато движи и е безопастна ще я поддържам и ще я карам.
Към автора: 120-кат е по-тежка и наскоро карах такава с автоматични скорости и макар да има несравнимо по-добра возия от 95-цата беше мега тромава. И моето мнение е, че цените им нещо не са в ред, за бензиновите да не говорим, но без да го кандардисвам това са си доста здрави камиони с несравнимо по-евтина поддръжка в сравнение със премиум SUV. Също така карах LC150 къса база и като интериор ми пасна много повече от 120-ката, отделно динамиката и беше по-добра. Ако аз избирах със сърце за такова животно щях да дебна.
ML, RR, X5 и на мен ми харесват отвън отвътре отвсякъде, но първо такава кола не ми върши работа, второ всичко по тях е солено и като ремонт и като поддръжка, ако да речем не се чупи нещо кой знае какво, трето най-мразя кола да ме остави на пътя, но за съжеление по тези коли има толкова много електроника, че във всеки един момент може да очакваш нещо да ти свете на таблото. Затова и последните коли които съм купувал са били чисто нови от магазина, защото макар и да мога да си позволя нещо по-така ме спира прагматизма, а си имам и 95-цата, коят в последните 5 години върти между 5 и 10к км на година.8)
Коментар
-
За кой модел колк какви проблеми има, няма да пиша, за да не ме налази и мене преуспелия “колега”. Само ще кажа, че пазара и цените на старо си показват кой модел е читав и кой не. Има причина определени коли да си държат цената а други да губят стойност.
Преди време и двамата с брат ми ди търсехме пълен размер SUV. И след като имаше в семейството 7-8 мерцедеса, и имаме българи механици специлизирани в тази матка, и двамата с брат не купихме Мерцедес, нищо, че бяха по-евтини.
Няма лишо, едни харесват вдна марка, други друга. Ама отивам в сервиза и там строени половин паркинг от марката, и все вдни и дъщи проблеми, че и скъпички птоблеми…. Заебавам фенщината и сменям марката. И добре, че я сменихме!
Кой колко е “успял” и много тъмна картинка. Изкарах почти 2 месеца в България това лято. Ъъъъ много малко са “успелите”, повечето си мислят, че са успели, заради лъскавата тенекия паркирана пред блока /къщата/ може би… Ама излезеш на улицата и…
И още има, ама ще се обиди някой, та ще си прехапя езика.
Заклевам се в децата си, 50 бона да ми дават на месец, ей тъй, без да бачкам, няма да се върна в БГ… Успял? Аз успях да се махна от БГ и съм безкрайно щастлив!
Айде лека вечер!
- 4 likes
Коментар
-
Ейии големи интриганти ще дойдите.Хем по темата хем и въдичка да хвърлиш.
Да повторя и на теб не ми са присърце турските сериали!
Не опаквай повече да ти отдговарям пиши си на воля. 😉
-
Чобанов, ни те знам, нито те познавам, и като гледам, какви ги пишеш, нямам и зор.
Хубавото на посането е, че остава. Виж си заядливите писанижи и си направи изводи. Ако пък не, дерзай. Нямам ниъо време, ни желания да се занимавам с всеки … индивид из интернет…
-
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеИмам същите проблеми като колегата. Идирвам сув автомат предпочитам бензин. Систематизирал съм нещата; Сузуки гранд Витара, териос, пинин. Евентуално аутлендер , ама е доста голям като размер и бюджет. Предлагането е изключително ограничено. има по един два екземпляра от моделите.
Тойотите ги пропускам зарди вариоматика________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение
Нещо не е била наред тая 120, въобще не е тромава, камоли мега. 150 ми се струва по тромава от 1208)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар