Колега аз имам по наследство газ69м. Понеже доста години нямам време да го стягам реших да си купя друг. Много се чидих и търсих, но когато видях Самураиката си казах ен те това е. Гледаи и сам ще го намериш, а веднъж харесаш ли го и пари, и всичко ще намериш. И със сигурност няма да ти излезне евтин. Това го знам от личен опит .Все ще ти се иска и това да сложиш, и онова да неправиш. Краста си е. Успех
Здравейте, и аз да се включа в мненията. Все още нямам джипка, но това предстои да се случи съвсем скоро. Първо да кажа че съм голям фен на Витарата 1.6 къса база. Това е джип който според мен отговаря на очакваниата на един любител на карането офроуд. Да мисля че Витарата е: евтина, надеждна (при добра експлатация се чупи рядко), има части за нея за мен това са достатъчни причини да я предпочета.
Преди 2-3 седмици във Варна имаше сботр на японски автомобили, отидох да видя точно Витарките, но имаше само 3, което много ме учуди.
ще се радвам да разбера повече за сбирки на притежателите на Витари от Варна.
Преди 2-3 седмици във Варна имаше сботр на японски автомобили, отидох да видя точно Витарките, но имаше само 3, което много ме учуди.
ще се радвам да разбера повече за сбирки на притежателите на Витари от Варна.
И аз чух за сбирката на японските автомобили, ама калпазани не пуснахте тема за да се организираме.Седмица след сбирката ми изпратиха снимките от паркинга на Метро, ама след дъжд качулка
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
эдравей приятелю и аэ като теб се чудих .един приятел ми наби в главата витара...и си вэех. имам я от една година и много съм доволен .полэвам я предимно эа ходене на риба но энаеш ли как ме гледат със эавист теэи дето си носят раничките 1 км до водоема
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Всичкото дето го пишат колегите съм го карал.Човек си задава въпроса: за какво ще я ползувам?и търси.Аз бих казал ,че в ниския ценови клас за начинаещия е най добро Нива,Самурай,Витара и Фероза,Като от изброените предпочитам Ферозата.
Аз също имам лични и то много добри впечатления от Сузуки Витара - препоръчвам, трудно се чупи и върши добра работа. Хонда ХРВ също е подходяща, ако намериш читава.
Здравейте колеги! Вярно е,че всеки си има свое мнение но целта е от всяко мнение да се намери най подходящото.Ето например на мен ми трябва и търся "Витара" дълга база да си ходя на риба по язовири, реки и да си спя в нея вместо палатки и т.н.Ако може някои да помогне ще му бъда благодарен.
До скоро.
Коментар