Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтино 4х4 за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Евтино 4х4 за начинаещ

Аndro
    Аз съм за ТЛК 70
    Пийте червено вино! Дава здраве.
    А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Стига глупости, аз съм за FJ Cruiser, но не става дума за това в темата. Човека иска евтина проба за това що е то оффроад и има ли почвеа у тях.

Коментар

Колега аз имам по наследство газ69м. Понеже доста години нямам време да го стягам реших да си купя друг. Много се чидих и търсих, но когато видях Самураиката си казах ен те това е. Гледаи и сам ще го намериш, а веднъж харесаш ли го и пари, и всичко ще намериш. И със сигурност няма да ти излезне евтин. Това го знам от личен опит .Все ще ти се иска и това да сложиш, и онова да неправиш. Краста си е. Успех

Коментар

Здравейте, и аз да се включа в мненията. Все още нямам джипка, но това предстои да се случи съвсем скоро. Първо да кажа че съм голям фен на Витарата 1.6 къса база. Това е джип който според мен отговаря на очакваниата на един любител на карането офроуд. Да мисля че Витарата е: евтина, надеждна (при добра експлатация се чупи рядко), има части за нея за мен това са достатъчни причини да я предпочета.
          Преди 2-3 седмици във Варна имаше сботр на японски автомобили, отидох да видя точно Витарките, но имаше само 3, което много ме учуди.
          ще се радвам да разбера повече за сбирки на притежателите на Витари от Варна.

Коментар

Първоначално публикуван от aikivn Преглед на мнение
            Преди 2-3 седмици във Варна имаше сботр на японски автомобили, отидох да видя точно Витарките, но имаше само 3, което много ме учуди.
            ще се радвам да разбера повече за сбирки на притежателите на Витари от Варна.
            И аз чух за сбирката на японските автомобили, ама калпазани не пуснахте тема за да се организираме.Седмица след сбирката ми изпратиха снимките от паркинга на Метро, ама след дъжд качулка
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

эдравей приятелю и аэ като теб се чудих .един приятел ми наби в главата витара...и си вэех. имам я от една година и много съм доволен .полэвам я предимно эа ходене на риба но энаеш ли как ме гледат със эавист теэи дето си носят раничките 1 км до водоема
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

А защо не и Нива в този ценови диапазон ?

Коментар

да нивата е много добра алтернатива.евтини части,лесна поддръжка,добра проходимост и що годе прилична возия

Коментар

Всичкото дето го пишат колегите съм го карал.Човек си задава въпроса: за какво ще я ползувам?и търси.Аз бих казал ,че в ниския ценови клас за начинаещия е най добро Нива,Самурай,Витара и Фероза,Като от изброените предпочитам Ферозата.

Коментар

Колеги, аз предлагам Гкласа. А сега де.Некой нещо да каже?

ПП Внимателно прочетете това мнение за Витарата. Може да е неволно но се смях от сърце
                      Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Не си търся джипка, имаме си в къщи и джип и витара, на кота прочетох това ми се замъти главата.
                      Извинявам се предварително на колегата s_s1, ако се почувства засегнат. Не ми е това целта.

ППП Пусналия темата има сами едно мнение от 4.02.2009
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                        Колеги, аз предлагам Гкласа. А сега де.Некой нещо да каже?

ПП Внимателно прочетете това мнение за Витарата. Може да е неволно но се смях от сърце

Извинявам се предварително на колегата s_s1, ако се почувства засегнат. Не ми е това целта.

ППП Пусналия темата има сами едно мнение от 4.02.2009
                        Вярно си е, Светльо кара JEEP а кака Мими Vitara, в случая марките са употребени буквално
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Аз също имам лични и то много добри впечатления от Сузуки Витара - препоръчвам, трудно се чупи и върши добра работа. Хонда ХРВ също е подходяща, ако намериш читава.

Коментар

Май от цялата дискусия става ясно, че повечето хора са за Витара И аз така мисля

Коментар

Какво ще кажете за Нисан Патрул 2.8ТД дълга база 1996г?

Коментар

Здравейте колеги! Вярно е,че всеки си има свое мнение но целта е от всяко мнение да се намери най подходящото.Ето например на мен ми трябва и търся "Витара" дълга база да си ходя на риба по язовири, реки и да си спя в нея вместо палатки и т.н.Ако може някои да помогне ще му бъда благодарен.
                                До скоро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X