Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за помощ при избор на джип (около 15 000лв)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за помощ при избор на джип (около 15 000лв)

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    ...включих блокажа на междинния, и се усетих каква глупост съм направил чак след като се...
    ...завъртях на 180 градуса Весело беше.

..Ама го изключих и си припках все едно съм на асфалт...
    Вярно, вярно.

Коментар

Не, не е така. Патрула и Г-класата бяха 4х4 без други блокажи. А Патрула изобщо не спря, просто се подхлъзна надолу. После включи заден блокаж и се подхлъзна повече.
      Г-класата горе тръгна да обръща с преден и заден блокаж и така се изсипа в дърветата че направо ни идваше да я оставим там.
      И от гумите не е. Щото и аз като тръгнах да обръщам за да дърпам Патрула, в суматохата включих блокажа на междинния, и се усетих каква глупост съм направил чак след като се паркирах между дърветата. Ама го изключих и си припках все едно съм на асфалт. А при парт-тайм това няма как да стане.
      Истината е че след като ги видях как се свличат с ал-терен а аз бях с МТ, и на мен ми се дръпна ххххххх и се върнахме като охлюви.
      Гледах го още наколко пъти. Патрула се държи както казваш и според законите на физиката. Първо беше спрял или забуксувал, после тръгна с 4 по 4 и се свлече равномерно, после включи задния блокаж и му се свлече само предницата щото предно ляво дето не се вижда сигурно не върти и е като спирачка.
      Така изглежда и на Г класата, в момента обаче когато тръгне да се свлича предницата, предно ляво я дърпа нагоре.
      Но щом казваш явно е от това че се движи равномерно и не е превъртял някое колело.

Коментар

... После включи заден блокаж и се подхлъзна повече...
        Лично аз се въздържам да използвам блокаж на страничен наклон, защото най-вероятното е просто да те завърти напречно на траекторията, която трябва да следваш.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Киро беше в Патрула, Хаки в Г-класата. И двамата са активни членове на форума.
          Изненадан съм че хора които карат офроуд не са го забелязали.
          Ако вместо сняг имаше мокра трева, ефекта щеше да е същия.

Коментар

Не бих казал че карам офроуд, по скоро ходя за риба.
            Ама все пак едно е да го снимаш на живо, и после кой какво направил, а друго да го гледаш на видео.
            А иначе филмчето е хубаво и поучително, и изобщо не се съмнявам в това което казваш.
            Най накрая се вижда още нещо което си заслужава да се отбележи: Патрула включи на зад и му се свлече само задницата, щото предно ляво е като котва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X