И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Кията е невероятен кенеф.
Карал съм чисто нова от магазина.
Когато Пенчо не е чувал за тая марка.
ПП Това разбира се е без значение.
Обаче е некси тъпо на всяка тема - купи си кия. Евтини са, факт. Не случайно
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Кията е невероятен кенеф.
Карал съм чисто нова от магазина.
Когато Пенчо не е чувал за тая марка.
ПП Това разбира се е без значение.
Обаче е некси тъпо на всяка тема - купи си кия. Евтини са, факт. Не случайно
Търтьо, Кията е перфектна за първи джип. Най-важното е че е евтина, с евтина поддръжка и доста по надеждна от руска машина.
Не знам ти каква, кога и за колко време си карал, както и поддържал.
Аз купих такава за 3600 лв, карах я 4 години и я продадох за 3000 лв. За тези години съм дал около 2500 лв за ремонти. Това включва - смяна на глава с пълна ревизия, комплект АТ гуми и всичко останало. Покарах я и разбрах какво искам.
Като дойде новак, който не знае къде се намира и пита за нещо за 3-4000 лв -какво да му предложиш - УАЗ (читави за тия пари няма) или Нива ? Кията е най-доброто възможно за такива пари. Вървящо и не тотално изгнило.
А да попитам не е ли по смислено едно Паджеро късо, суперселект че и със заден блокаж.
Супер здраво в завод. Едни рошави 31-ци и е в джаза директно в бюджета.
И въобще да не съм чул че дизела бил слаб... И без това ще върви в 90% от времето по черно на бавни.
Има негнили в бюджета, а е смислено от към стартиране и да води какво може и какво не.
При зададените условия бих взел едно от следните:
1. Сузуки Витара
2. Сузуки Джимни
3. Патрол
4. Паджеро
5. Диско 1
6. Старо Вранглерче
Вписват се в бюджета, нямат сложни електроники и умни системи.
Някои от тях могат да се намерят с десен волан за смешни пари, а в гората къде е воланът, си остава без решаващо значение (пример Витара 2005та за 3300лв...)
Но с две ръце се присъединявам към препоръката колегата да се качи, да се повози и ако все още иска такова животно, едва тогава да се захване с търсенето.
За качването, качвал съм се, вярно че само веднъж и не за дълъг път, но слизах скоро с един повдигнат LC от хижа Добрила към Сопот, така да кажем от там тръгна всичко, и освен пеша, ми се прииска и с кола в планината
Та поразгледах и тази вечер, след като прочетох мненията тук, като цяло съм запазил в бележника в стандартния сайт следните модели:
Mitsubishi Pajero TD 100 кс - къса база (дългата на Pajero ми се струва доста голям за тези нужди) - 4.5к
Nissan Terrano 2.7 TDI - 4.6-5.3к
Kia Sportage - 2.8к (газ)
Opel Frontera 2,2i -136кс - 4.4к
Suzuki Jimny 1.3 - 4.9-5.5к (5.5 е с газ)
Suzuki Vitara 82кс, газ - 4.6к (92г, малко старичка )
Тoyota 4runner 2.4 TDI - 4.3к
А, и едно Mitsubishi Pajero 3.2DID 200kc - 27.5к, скоро трябва да сменям и ежедневата кола, но това е за една друга тема , в тази търся горския рейнджър.
Има ли нешо от този списък който бихте изключили категорично (знам, доста субективно).
P.S. за сега десен волан не гледам, тъй като все пак и по нормални пътища ще трябва да се кара за да се стигне до дестинацията, пък от Пловдив до Балкана пак си е път... Но ако я видя тази Витара 2005 за 3.3, може и да размисля (не я откривам на стандартния сайт).
Коментар