Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4x4 за начинаещ (за "забавление")

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 4x4 за начинаещ (за "забавление")

От изброените с кожени седалки няма. Евентуално вранглера.
    Също така 33 са големи за почти всички.

Добра база е патрул у60

Бюджет...
    Гуми 1.5
    Лебедка с монтаж 1-1.5
    Шнорхел с монтаж 0.5-0.7

Нещо да се обслужи 1
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Винаги мога да ги претапицирам, не е болка за умиране. Въпросите, които ме вълнуват са:
      Джимнито по-добър вариант ли ще е от самурай, изключая, че ще е по-ново или не?
      Какви гуми като размер е разумно да сложа на такъв автомобил, и нужно ли ще е да се променя нещо по окачване/трансмисия или не?
      Китовете за повдигане за витара илу джимни около какъв бюджет ще се въртят?
      Благодаря на всички, оценявам съветите ви !
      Явор
      yavor.nikolov@gmail.com

Коментар

Има едно 4 литрово Чероки в мобилето, понагласено, виж го, защото ти е близо до бюджета.

Коментар

Здравейте отново,

Съжалявам че бъмпвам темата отново без да има какво да покажа като покупка (не е заради липсата на търсене до сега ).

Днес ще гледам една Toyota LC до Сливен, 5400 лв, (десен волан, автоматик) в стандартния сайт, мисля че се води Prado, та въпросът ми е (тъй като намерих противоречива информация както тук така и на други места) дали този модел е подходящ за повечко юркане из къра, или е по пригоден заводски за градско каране.

Утре ще гледам и едно Паджеро в Габрово и евентуално още едно в Тетевен, та така де, надявам се скоро да мога да пусна и ъпдейт с някакъв реален резултат от всичкото търсене и съвети .

Коментар

Първоначално публикуван от Стаматко Преглед на мнение
            Здравейте отново,

Съжалявам че бъмпвам темата отново без да има какво да покажа като покупка (не е заради липсата на търсене до сега ).

Днес ще гледам една Toyota LC до Сливен, 5400 лв, (десен волан, автоматик) в стандартния сайт, мисля че се води Prado, та въпросът ми е (тъй като намерих противоречива информация както тук така и на други места) дали този модел е подходящ за повечко юркане из къра, или е по пригоден заводски за градско каране.

Утре ще гледам и едно Паджеро в Габрово и евентуално още едно в Тетевен, та така де, надявам се скоро да мога да пусна и ъпдейт с някакъв реален резултат от всичкото търсене и съвети .
            Насочи се към нещо друго.
            Тази Тойотка не е база за джип за забавление има драми с предницата дори и при цивилна употреба.
            Защо пренебрегваш колите с цели мостове не знам?!
            Land Rover Discovery II, V8 4.0
            VW Golf VI variant
            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

С цял преден мост е идеалният вариант,но няма много избор.
              Това си е мое мнение,може и да греша?
              .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
              Киа спортаж2000тди 98г
              Ауди А3 1.9ТДИ
              Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                Насочи се към нещо друго.
                Тази Тойотка не е база за джип за забавление има драми с предницата дори и при цивилна употреба.
                Защо пренебрегваш колите с цели мостове не знам?!
                Стига с тия драми !
                Имам приятел който и наби 200000 километра оф и колело не е падало , но не е глух мърляч !

Изпратено от моят EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE с помощта на Tapatalk
                Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

200000км. оф,или офроуд?Това са доста км.без повреда,ако се кара извън пътя.
                  .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                  Киа спортаж2000тди 98г
                  Ауди А3 1.9ТДИ
                  Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                    200000км. оф,или офроуд?Това са доста км.без повреда.
                    Оф-офроуд= извън пътя!
                    И една служебница на строителна фирма която е на 650000 километра и тя така ..... Та не знам къде са тези драми драмите.

Изпратено от моят EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE с помощта на Tapatalk
                    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Тойотата беше прилична, проходима ми се стори доста, нямаше много ръжда. Ще я помисля.

Утре ще гледам - Паджеро 2.5 дизел 99 к.с., суперселект, 2004 година.

Проблема е че не виждам такъв модел с 99 к.с., пък от 2004... Пак е с десен волан, за съжаление човека я е свалил от сайта, та не мога да я видя пак, но беше с квадратни фарове, не с тези които са на 3-тото поколение (което в никакъв случай не бих обмислял дори, заради сериозните проблеми които имат с горивна помпа и тн.).

Надявам се да е 2ро поколение и човека да е сбъркал годината доста

Гледах иначе досега и разни Терано, Фронтера, и тн., от тези по-ставащите за целта спрямо мненията тук, но просто не успях да харесам нищо, и съм склонен да намаля изискванията откъм това да е толкова "здрав" за гората... Може би и нещо по-средно ще ми свърши работа за начало, а и естествено ще ме спира да налазвам смело още без опит в офроуда.

Та, описаното Паджеро което ще гледам, то с цял мост ли е, или и то не е това което първоначално бях описал като изисквания, малко се обърках, тъй като и Паджеро беше споменато на няколко пъти тук, та бях останал с впечатление че е ок за целта.

Коментар

Защо се бориш с тия десни волани?
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Свършиха левите

Сега сериозно, предимно леви гледах отначало, но нищо не ми хареса, да го видя и да си кажа ей с това искам да съм горе в планината, аз и сега гледам и с леви, просто тези двете днес и утре са десни, но автоматик, което вече видях че няма да ми е проблем при карането.

По-добре ляв да намеря, но за сега почти всичко което гледах с ляв не се и замислях дори след това дали да го взимам, имаше някакво Терано дето беше ок, ама само 2 седалки, отзад едни ламарини да мъкнеш камъни, пък искам все пак ако се наложи да може човек да се вози отзад.

Приемам конкретни насоки за конкретни опции ако има някой такива.

Коментар

Патрул у60 гледа ли?

Коментар

Всеки ден гледам какво излиза от късите бази (последните две седмици реших да не гледам дълга база изобщо, за да мога да смаля възможностите и това евентуално да помогне да избера по-бързо, а и за целта мисля че къса база е оптимално).

У60 няма много обяви, или ако има то те са почти набори и страшно спартански... Вярно е че не търся комфорт кой знае колко, но тези които виждам са ми твърде хардкор.

У61 има една къса база наблизо (в Габрово съм сега) в Севлиево, 7999 лв., може и до там да отскоча, но май до към 5к би трябвало да се намери отговор на задачата принципно.

Коментар

Е то офройда в общия случай води до спартански джип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X