Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто нова кола:?: Абсурд.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чисто нова кола Абсурд.

Еми да по-добре стара S класа за 30 хиляди лева,отколкото нова дачия.
    SsangYong Kyron 2.7 xdi 163 hp,Automatic 5G tronic transmission with DPF 2008 година /

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
      А факта че вместо да се даде 30х.за нов автомобил се дават за стари с-класи как да го наречем?
      За 30х. нямаш почти никакъв избор за нещо читаво ново, сравнимо със стара луксозна кочинка.

последно като правих сравнение, ами мин. 50-60х. е нещо ново с компромиси, което ще замени кочинките дето карам най-често.
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
        А факта че вместо да се даде 30х.за нов автомобил се дават за стари с-класи как да го наречем?
        Ако аз имах 30 000 за кола, и не ме притеснява разхода и цените на частите-и аз ще си взема стара S класа вместо нова Дачия.

Абе пари трябва да има, пари. Изборът кой какво да кара си е чисто субективен, и няма смисъл да се обсъжда.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Баси, тук уж нямате пари, а само на С-класи се налита.
          А поддръжката кво правим?
          Щото премиум сегмент извън гаранция обикновено разплаква при ремонта. Не е един примера за това

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
            Лада или нещо сделано, не искам да коментирам. И да имат нещо повече, този преди теб е платил с 60% повече, и го е гледал в рамка? Стига глупости.
            От опит знам, че се намират такива. Не го казвам, защото ми е кисело гроздето. Ладата е краен, но валиден пример. Чувал съм хора да го споменават като вариант. Не пиша, за да се заяждам, а просто давам другата гледна точка.

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
            Да си купя джип за 18к втора ръка, шото може веднъж на 3 месеца, да се наложи да му ползвам 4х4 ? За същите пари Дъстър. Гол, но нов.
            Като ти трябва постоянно 4х4,дуракоустойчивост и надежност, вдигаш парите. Няма пари, ми сбъркан бизнес модел.
            И да не му ползваш 4х4 често, пак има удачни варианти втора ръка. Има доста коли, "гледани в рамка". Не са всички изстинали милионници.

Ако сложиш в уравнението бюджет, цел, пробег, който предвиждаш следващите години, в моя случай никак не е умно да си взема "гол" Дъстър, вместо кола от по-висок клас. С по-висок клас спирачки, двигател, оборудване, комфорт, дори оборудване за пасивна и активна безопасност.

Това конкретно в моя случай. Не всички карат по 100 000 на година.

Аргументът на Спарки остава валиден. След две - три години новият гол Дъстър ще е употребяван гол Дъстър. Кола от по висок клас ще си остане от по-висок клас, дори с две - три години по-стара.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Ми дохода я.
              Колко пъти да се казва?

Всеки иска да може да си позволи покупката на нова кола..

Не всеки!
              Не ми е проблем още утре да си купя СЛ 600 с АМГ Тунинг, ама няма да го направя.
              Поне не и докато съм в България. Да изброявам ли причини?

Коментар

дублирах без да искам поста
                LZ1UX

Коментар

Ако човек има 30к да купи втора употреба ес клас, то по-добре да ги даде за начална вноска за лизинг на нова среден клас кола, която ще е около 50-60к и разликата да изплаща, вместо да набутва парите в ремонт на ес класата или друг сходен клас кола. Колегата кок401 е прав за ремонти на този тип возила.
                  LZ1UX

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    ...
                    Абе пари трябва да има, пари. Изборът кой какво да кара си е чисто субективен, и няма смисъл да се обсъжда.
                    Пари е ясно че трябва да има. И че обикновено има ограничено количество.

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                    ...
                    Щото премиум сегмент извън гаранция обикновено разплаква при ремонта. Не е един примера за това
                    Бинго!

А едно време не беше така.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      А едно време не беше така.
                      Кога не е било така?

Знаеш ли що не ги карат Г класите? Щото чистача на сферата е 100 кинта. А е просто парче пластмаса. Това на кола модел 77 година
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Че на 124 колко струваше един балансьор на кардана?Пък и ако го намериш.
                        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

124 дори не е премиум.
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Чисто нова кола Абсурд.

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                            Баси, тук уж нямате пари, а само на С-класи се налита.
                            Може ли примери как посоченият модел S класа ще разплаче собственика си?
                            Според мен, след стартови 10-15к за подмяна на разни неща ще пропуснеш в следващите няколко години посещения по сервизи, освен нещо дребно.

А от личен опит, W140 вози много-много по-добре от Peugeot
                            И, вероятно субективно, се чувствам много по-сигурен.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              124 дори не е премиум.
                              А да не би Гегата да е?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                А да не би Гегата да е?
                                От доста време насам да. И цените са още нагоре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X