Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надежден дизелов двигател за джип 2002-2005г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Надежден дизелов двигател за джип 2002-2005г.

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
    Параноици

Ники, ти да не им се впечатляваш.

Имаш добър търговски усет, опитай да продадеш още няколко Freelander-а в Панагюрище. Тук надали ще се получи...
    А, що, нека се пробва, тука барем има калабалък, а и който е настоятелен успява.

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    Абе че Фанеме конспирацията ние с тебе !
    ...
    2.Тръгва реклама за "новото панагюрско съкровище" ( каквото и да означава това - не знам по кой теУевизор гледаш ) .
    ...
    Рекламата беше в обедните новини по БТВ или НОВА, на най-модерната болница на Балканите, както споделиха, и я представиха като новото Панагюрско съкровище.

Са, колко е конспирация, не знам, ама ако е, да пробват първо с магаре.

... но, според мен, някой изкъпан колега си е пуснал тема "Ташацинарояци", както казва един форумен класик.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Ся, за джипове ли говорим, за коли ли, или за болници? Авторът на темата я пусна като пръдня и гледа сеир...Новото панагюрско съкровище е болница в нищото. Мегапроект по примера на развития соц.- ей го, тука ще е, щото така сме решили...целувайте ръка и кажете Амин, за вас го правим. Ще постои празна 5-6 години и некой правилен човек ще я купи за два лева. Построена за 100 милиона, ще я разкеркенечи, ще я продаде, и ще изкара 20 милиона за един час. Асарел Медет ще заведе иск, и ще го спечели. И те така...
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Ще бъде жалко ако темата се окаже че е с цел "забавление" от съответния нов участник, не че не можем и ние да се позабавляваме по темата, но нали все пак сме сериозен форум....

Коментар

Таа тема ми мяза като на оная на "Лусито" или там както и беше името от лани, дето се търсеше УАЗ-ка с райбер, ма тя поне се обаждаше чат-пат.
          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=200477
          Последно редактирано от siem; 05-11-16, 20:22. Причина: линк
          Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

Лусито реално си търсеше уазка с райбер. И за малко да си намери - просто разбра какво представлява и се отказа.

Коментар

Я кво гениално нещо съм бил казал
              Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Независимо от покупната цена на джипа, той става за каране като стойността му надхвърли минимум два пъти покупната, но не по-малко от 10 000 лв.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Я кво гениално нещо съм бил казал
                Класик, класик !

Кво станА с темата на "непознатата мома" ?
                3-4 "нейни" поста, 5 страници, и после тишинааа ...

Коментар

Ти колко дами познаваш където си слагат и "набора" в Ник-а..........Аз нямам такъв спомен !
                  подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Обикновено не вземам отношение по такива теми, но тази я изчетох цялата. За мен, това което се иска е безумие. Независимо с кола, джип или каквото и да е , дори Ламборгини. Особено пък за жена, която да пътува там колко бяха км на ден
                    Аз пътувам по 60 км на ден в двете посоки, като половината са по магистрала и пак ми тежи и ми е досадно
                    Да пътуваш по междуселски път...
                    Абе, безумно ми звучи...
                    Ако аз трябваше да пътувам така, не биха ме навили. С каквото и да е .
                    Квартира там, да.
                    Темата е партенка, според мен
                    Независимо каква е целта и слабо ме интересува.
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз пък пак я прочетох и :
                      първо-лексиката не е на жена,определено е мъж питащия.
                      второ-има осигурен ведомствен транспорт от/до София,Пловдив от самата болница.
                      Но пък такива теми помагат да се опознаваме по-добре!
                      Скоро разбрах как един колега пътувал всеки ден от София до Видин и обратно и после си миел и чистил колата,Друг работел по 12 часа и пътувал 3,после 3 часа пише в нета и т.н.Така че са хубави тия теми!
                      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Обаче пък ква хубава дискусия става в секви посоки !

... и разбрахме, че най-тарикатската болница на Балканите е в Панагюрище.

Коментар

Колеги аз пътувах около една година и половина всеки ден понякога и събота по около 60км в едната посока за да ходя на работа... Живея в Лондон а Работата ми беше в Лутън ако има значение. И цялото това упражнение беше 90% по магистрала със Сузуки Суифт 1.0 2002ра година ( все още си го карам всеки ден, излезе желязна количка) като се има в предвид че тук снегове няма, колата харчеше средно междо 5.3 и 5.6 литра на 100 километра а разстоянието се взимаше за около 50 минути в едната посока. Еми няма какво да се лъжем но ако мога да избирам не бих си го причинил отново. Просто си е бая загубено време и не малко пари... Сега работя същата работа но на по ниска позиция но със подобно заплащане но на 4 километра от вкъщи и със няколкото допълнителни часа работа спестени от пътя и то само понякога когато ми се работи си докарвам бая повече пари като чист доход в края на месеца.... липсата на стрес и умора от пътуването си е бая сериозен бонус също вервайте ми. И това при положение че колата ми струва около две дневни надници и през цялото това време е влизала в сервиз само за обслужване и един сменен безплатно акомулатор на пътя ( оказа се че бил застрахован към полицата за бреик даун). Ако се беше наложило да правя и ремонти сметката съвсем щеше да излезе крива. Не искам този пост да прозвучи като хвалба или нещо подобно просто споделям реален опит макар и направен извън България...
                          0-

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                            ...Новото панагюрско съкровище е болница в нищото. Мегапроект по примера на развития соц.- ей го, тука ще е, щото така сме решили...целувайте ръка и кажете Амин, за вас го правим. Ще постои празна 5-6 години и некой правилен човек ще я купи за два лева. Построена за 100 милиона, ще я разкеркенечи, ще я продаде, и ще изкара 20 милиона за един час. Асарел Медет ще заведе иск, и ще го спечели. И те така...
                            За протокола : дължа да отбележа , че нямам нищо общо с въпросното "ново съкровище" . ... и за да не пиша 3 часа , просто ше се повторя :

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                            ....На мен не ми е ясна идеята за тая болница,кой гербаджия пере пари.....
                            Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            ....Като не ти е ясна , що пускаш лайномета ?!....

... при това , вече въпросът ми е и към двамата .
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Здравейте,колеги!
                              Добре,че имам чувство за хумор,добре се посмях,на някои от постовете Ви!
                              Извинявам се моя е вината,че съм пропуснала да напиша "на дежурство"т.е. всеки ден на дежурство ми се налага да пътувам,може да е от умората!Сори!
                              Ами бях дежурна,за това не съм влизала във форума.Ще се опитам да отговоря на всички за приятни,по темата и не чак толкова приятни постове.
                              Никъде не съм споменала име на болница ,защо всички се вторачиха толкова не зная.Който иска нека и прави реклама.Аз няма да обяснявам имам ли сестра!Не нямам имам брат в Русия.Да,след постовето на повечето Тома не верни,започвам да се замислям и за лека кола или "Дача дъстър".Е не изглеждам като мадамата с кученцето от рекламата,но в случая това няма значение.Жилище и кватрира там,не става,работя и в София,засега пътуването през два три дни ме устройва.КАРАМ БАВНО.Справям се сама.Ей това българите сме уникални,веднага се появиха следователи,веднага конспирации,ми то нищо ново.Днеска съм на линия,добре сте пописали,Благодаря на всички.Ровъра някак ми допада,има много светлина в него,простор,обзор и най вече светлина,за това се вторачих него.За тойотите на знам колко марки са,Круизера става въпрос,на кой двигателя е най-дуракоустойчив.Харесва ми тази дума и пасва на повечето постове.Все още не мога да пиша на лични,правила.Сори!Моля който ще пални темата с мойте сметки и ще изследва пола ми да ми пише на лични,тука нека пишат реално каралите и позвалите.Какъв е този Родъвр Дискавъри с бензинов двигател,няма такива в автомобилните сайтове?

Коментар

Това че има "много светлина" в колата не е никакво предимство при шофиране, даже напротив.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X