Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надежден дизелов двигател за джип 2002-2005г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Надежден дизелов двигател за джип 2002-2005г.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Концепцията че паркетник има по-здраво окачване от лека кола е тотално погрешна.
    Да те разбирам ли, че окачването на Mercedes С или E 320 CDI 4matic е по-здраво от това на Mercedes ML 320 CDI?
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
      ... коментарите са били - ох голям камион, не мога се размина, не мога да спра и т.н.
      ...!
      Какво разбират те от големи камиони... И не само те. Джип не може да е дори малък камион.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
        Да те разбирам ли, че окачването на Mercedes С или E 320 CDI 4matic е по-здраво от това на Mercedes ML 320 CDI?
        Ама четете внимателно, много моля. Окачването им е еднакво здраво. Как по-просто да го кажа. Едното ще се преебе за 2 години, другото за 24 месеца.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Защо наказвате така тази дама с умели съвети за Дискавъри 2, който е един от най-големите провали на Ленд ровър по надеждност сигурно заедно с първа серия на Фрилендър. Прочетох темата в диагонал, но например Димо има много какво да разкаже по темата, а хем той беше бая упорит и крайно дълго време държа този туч пред къщата си.
          Последно редактирано от Yaro; 08-11-16, 19:57.

Коментар

Ти кой джип на 12-16 години, с цена около 10000 лв. и фабрична комплектовка би препоръчал, като по-добър или най-сигурен?

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Ми не. То е сметнато. Да не говорим че по-високите гуми тежат повече и съответно товарят повече оТкачването.
              Как точно товарят повече окачването(шарнири,амортисьори,накрайници)?Да не говорим какво става с джантите в с ниски гуми.
              8)

Коментар

Ти кой джип на 12-16 години, с цена около 10000 лв. и фабрична комплектовка би препоръчал, като по-добър или най-сигурен?
                Аз не се наемам да препоръчвам, вкусове всякакви. За много по-малко от 10000лв и ако трябва да е надежден дизел, аз бих взел е-класа 300 4-матик, но не го препоръчвам като решение.

Но след като ме питаш, за протокола ще отбележа, че познавам хора, които купиха джипове в сток вид и за под тази цена но от друга марка и с едно обслужване и гуми обиколиха бая извън България, така че има алтернативи.

Без да се обиждате на марка, препоръчването на Дискавъри 2 на самотна жена с дете в случая е смел и безотговорен съвет и тези от вас които притежават тези коли много добре го знаят.

Коментар

Тя е свикнала на Фрийлендър.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    ...Но след като ме питаш, за протокола ще отбележа, че познавам хора, които купиха джипове в сток вид и за под тази цена но от друга марка ...
                    Поименно марките, Yaro, поименно!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Тя е свикнала на Фрийлендър.
                      Явно не.
                      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Поименно марките, Yaro, поименно!
                        Полемики от рода спор за спора са ми безмислени. Ако наистина те интересува, обади ми се, ще те запозная с човека и колата. Даже колите, защото се сещам за повече от една.

Коментар

Сега ще ме налазят обаче аз препоръчвам още и Лада Нива Урбан-висок клирънс,пълноприводна,проходима,кара се лесно като лека кола и икономична.С хидравлика,климатик и другите подобрения не отстъпва на другите особено че ще е нова.
                          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Лада и икономична..... Бас държа, че с невероятните си 83 руски коньове, има разход колкото на нормален автобил със 100 коне горница.
                            Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                            Drag Grand Canyon Daily
                            Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                            LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                              Сега ще ме налазят обаче аз препоръчвам още и Лада Нива Урбан-висок клирънс,пълноприводна,проходима,кара се лесно като лека кола и икономична.С хидравлика,климатик и другите подобрения не отстъпва на другите особено че ще е нова.
                              Михов, нямам случай да не е имало нужда творение на руския автопром след излизане от магазина да се отбие в първия сервиз или в канала на село за доработки, защото иначе не подлежи на надеждно шофиране. За това как се късат носачи, и как се трошат шарнири 2 завоя след смяната им хич не искам да споменавам. Ръждивите поточета при отцеждането на водата след първото миене и пробитите на 4-тата година калници са само дребна подробност. Разпадащи се платна на бензинови помпи, блокиращи кранчета за парно, ръждясващи зверски механизми за регулиране на ръчна спирачка, монтирани тръби по двигателя без гарнитури (не, не е от технологична култура ), разпадащи се седалки по време на шофиране, изгнили писти по платките на бушоните, щото влизала вода.... И това 50 години без промяна. Мога да продължавам. Знам че няма сми, обаче.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Може да си купи две Лади, едната за части.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X