Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надежден дизелов двигател за джип 2002-2005г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Надежден дизелов двигател за джип 2002-2005г.

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
    ..
    първо-лексиката не е на жена,определено е мъж питащия.
    ..
    Явно Панагюрската болница е единствената със старши систър.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Има много лесен начин да откажеш повечето девойки от мераци за голям джип. Просто и даваш да смени гума.

Даже няма нужда да откача резервната гума от стойката - това е опасно. Просто да свали едно от колелата, да го сложи легнало на земята и после да го върне където е било.
      Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
      И всичко това на уазка.
      Без значение, ма нека да 33".
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Един познат продава Спортидж, бензин на 2 години и под 40 000 км, заедно с лизинга остават 22 - 23 000 лв, иска новия модел и за това продава тази, купена е от вносителя. Оранжева е. Аз все си мисля че не трябва джип за този маршрут, но автора си знае.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Може и на Диско. Колелата му са малко по-големи от на УАЗ, но пък гайките обикновено са по-малко криви.
          На Диско 3 е предизвикателство и за мъж.... Жокер-крика има опасност да изпусне(много е кекав), ключа за гуми е от кашкавал, а капачките на гайките ръжда ги надува от вътре.
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            На Диско 3 е предизвикателство и за мъж.... Жокер-крика има опасност да изпусне(много е кекав), ключа за гуми е от кашкавал, а капачките на гайките ръжда ги надува от вътре.
            На тва гайките по кило ли са?
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              На тва гайките по кило ли са?
              Ъъъ?Дали съм ги купувал на кило ли? Не,оригиналдЪ са.Другата хубавина е, че има наистина впечатляващи ходове на окачването.И хода на нормален крик свършва с повдигане на купето
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Ъъъ?Дали съм ги купувал на кило ли? Не,оригиналдЪ са.
                Нее. На една известна част от ЛР продуктите гайките за джантите са по около кило парчето ключ 22 или нещо подобно.
                Ма Д3 не го знам наизуст.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Нее. На една известна част от ЛР продуктите гайките за джантите са по около кило парчето ключ 22 или нещо подобно.
                  Сравними са с на Д1.Ама на Д1 поне не надуваше ръждата.38 кинта парчето(на единичката в МП навремето).
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

27. И никога не съм губил гума в движение, за разлика от колеги, ама това е една съвсем различна тема.

Коментар

Първоначално публикуван от nikoleta70 Преглед на мнение
                      ...
                      Та не ми одобрявате дискавърито! ... Ужас!
                      Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                      ...Дискавърито е голям камьон и не е подходящо да го кара дама че и всеки ден.
                      1. Голям разход 10 нафта или 20 газ.
                      2. Лесно се чупи и често ще Ви оставя в нищото.
                      3. Трудно се води, много тежи и не е за дама.
                      4. ...
                      Всичко по горе е що годе валидно за повечето големи джипове.
                      Заради това колегите се напъват да Ви вразумят към нещо по малко, по ново и по дамско
                      rosen_offroad, май е по-добре да пишеш, че става дума за личен опит с твоята кола, или от първо лице, ед. число! Защото г-жа жена ми, която е доста дребна (165 см, 62 кг) за 2 години с нейния ЛР Диско 2, Тд5, обиколи и ревизира половината зони по Натура 2000 в България, по места където много "офф-роудъри", които чешат клавиатурите тука, не биха и помислили на минат! За да няма съмнения, ето и колата й:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P3.jpg
Прегледи:2
Размер:183.3 КБ
ID:5734191
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                        rosen_offroad, май е по-добре да пишеш, че става дума за личен опит с твоята кола, или от първо лице, ед. число! Защото г-жа жена ми, която е доста дребна (165 см, 62 кг) за 2 години с нейния ЛР Диско 2, Тд5, обиколи и ревизира половината зони по Натура 2000 в България, по места където много "офф-роудъри", които чешат клавиатурите тука, не биха и помислили на минат! За да няма съмнения, ето и колата й:

[ATTACH=CONFIG]890123[/ATTACH]
                        М-р Трапер,
                        1. Сигурно имате изключителна съпруга - защо ли колкото пъти съм давал кръгчета на жени коментарите са били - ох голям камион, не мога се размина, не мога да спра и т.н.
                        Защо ли от 3-ма познати с дискота жените им не искат да ги карат?
                        2. Сигурно имате и изключителен автомобил дето не Ви/я е оставил никъде?
                        Голям късметлия сте!
                        Land Rover Discovery II, V8 4.0
                        VW Golf VI variant
                        Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

М-р Трапер,
                          ...
                          2. Сигурно имате и изключителен автомобил дето не Ви/я е оставил никъде?
                          Голям късметлия сте!
                          Ха-ха-ха, всъщност сега имаме трето Д2. Сега жена ми кара Мицубиши Паджеро и с тъга си спомня за "камиона"...
                          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Концепцията че паркетник има по-здраво окачване от лека кола е тотално погрешна.
                            По високите гуми на паркетника щадят повече окачването.
                            8)

Коментар

Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение
                              По високите гуми на паркетника щадят повече окачването.
                              Ми не. То е сметнато. Да не говорим че по-високите гуми тежат повече и съответно товарят повече оТкачването.

Коментар

М-р Трапер,
                                1. Сигурно имате изключителна съпруга - защо ли колкото пъти съм давал кръгчета на жени коментарите са били - ох голям камион, не мога се размина, не мога да спра
                                Има и такива жени. Не е само на Трапера.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X