Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Patrol или Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Patrol или Cherokee

Oфроуд не става без рама. Черокито е концептуално непригодно. Както и от Патрул не трябва да очаквате динамика на пътя, но в стоков вариант с едни гуми е готов за бой.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Тук има толкова много неточности в тази тема, че е срамно за офф роуд форум

Гранд Чероки и Чероки са толкова различни машини колкото са различни Патрул и Терано.

Повечето или може би дори всички посъветвали тук за Чероки имат едно конкретно нещо в предвид - Бензинов Джийп Чероки XJ 4 литра бензин, автоматик и фулт тайм раздатка; средно тежък офф роуд с газова аз съм минавал 140км с 20 литра газ, Патрула когато работи на място харчи повече в левове, Черок на газ из горите и балканите натоварен вътре с над тон картофи и дърпащ още тон и половина ремарке върви без да пускаме бавните и пак харчи по-малко от 20 газ на 100км щото има сила доста на ниски обороти.

Всички останали версии на Чероки както и Грандове(без супер големите бензинови двигатели) според мен с право са класирани след Патрула.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
        Всички останали версии на Чероки както и Грандове(без супер големите бензинови двигатели) според мен с право са класирани след Патрула.
        На кое викаш "супер големите бензинови двигатели"? Всичките са small-size / compact по американските критериЙ. Само "хеми" (и то дали не беше от 6,1 л. нагоре) успява да се класира в mid-size. В книжката на "Либито" ми (3,7 л.) пише следната щуротия: "Загрижени за опазване на околната среда и за икономия на все повече поскъпващото гориво, ние от "Крайслер" специално разработихме този миниатюрен свръх-компактен двигател"
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Еха,е тва чероки.С един тон вътре с газова бутилка по черен път,и с един тон на теглич,и да не е сгънало прозорците....
          Може,ама кога е бил на 5г,или не се е докопал до нашата зима.
          Късият Патрол има достатъчно място вътре,че е като хол.Липса на мощност не съм усетил(сравнен с Фронтера 2.0 къса, и паджеро 2.5 тди пак късо).Всичките с 31 регенерати.
          За нормална експлоатация,с малко по-големи гуми е идеален.
          Патрол Y60 е с 5 кабела стоков на кръст.

p.s Автора да отвори двата под форум на американският и японският джип.
          Това което аз виждам.При японеца 80% се пита как да се надгради базата,при 80% от американеца се пита как да се оправи стоковата таква че да не се чупи в нормалният му вид.
          Мисля че е достатъчно показателно...
          Последно редактирано от FiveFinger; 16-08-16, 11:19.

Коментар

..........да си купя джип с който да ходя на лов и да го използвам за лек офф роуд......... да се кара по пресечен терен,.......... да може да преодолява пресечените терени.... мисля в последствие дори да започна да се занимавам по-сериозно с офф роуд.

Patrol y60 е отговора на въпроса

Коментар

Е той отговора го има в пост 2
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                p.s Автора да отвори двата под форум на американският и японският джип.
                Това което аз виждам.При японеца 80% се пита как да се надгради базата,при 80% от американеца се пита как да се оправи стоковата таква че да не се чупи в нормалният му вид.
                Мисля че е достатъчно показателно...
                Цитирането на раздели, в които авторът не е поглеждал, прилича на цитиране на несъществуващи мъдрости на др. Тодор Живков, том сто-и-еди-кой-си, страница триста-еди-коя-си. Я да надзърнем:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:patrol.jpg
Прегледи:1
Размер:131.6 КБ
ID:5723312

Коментар

И я ги сравни с тези на Американеца,ама не само първа страница,щото верно като другаря става.
                  Срвани и ги по технически въпроси,обем на страниците като отговори...и нещата стават съвсем други.

Само на първата страница думичката проблем(и то какви,карета,табло,две с проблеми с по амнайсе страници) се среща 5 пъти.
                  При японеца само 3 пъти(и то с подгрев реле на Патрол,климатик на Терано и Патфайндър автомат)

И подчертаното от теб г-н Гагич,е точно това което и аз казвам.Надграждане на текущата база,е не ремонт на стоковата...
                  Последно редактирано от FiveFinger; 16-08-16, 12:00.

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                    Бензинов Джийп Чероки XJ 4 литра бензин, автоматик и фулт тайм раздатка;

Споко и това е класирано след Патрула.
                    Drag Grand Canyon Daily
                    LZ1JYM

Коментар

И подчертаното от теб г-н Гагич,е точно това което и аз казвам.Надграждане на текущата база,е не ремонт на стоковата...
                      Е, те патрулджиЙте са корави мъже (щото "Патрула" такива ги е направил) и не реват "помощ, проблем" Всичко това са бели кахъри:
                      Pаtrol k160sd33 Проблеми с подгрева

Или:
                      Първоначално публикуван от gogo16 Преглед на мнение
                      Мнение на Владимир Раденков(vladyas)
                      С една дума - дуракоусточива . Достатъчно здрава е и ако джипа е на толкова километри реално, няма какво да те притеснява.
                      Абе....отивай да ми правиш моя нисан, стига си седял по форумите
                      Обезвъздушаване на горивна система на 3.3 TD

Тема: Y61, воланът "тресе"

И все "подобрения" се обсъждат... например как да сменим целия двигател с нещо друго?

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
                      Колега,знам,че такава интервенция се прави вече и при нас.Във Варна има мисля три,или четири патрола с мотори от баварец.

Коментар

Все бели кахъри,сравнени с американеца.Защо сменяват двугателя с БМВ?Какви са тези машини,за какво се ползват.
                        Именно подобрения,а не реставрация с тунинг части,както при американеца,щото оригиналните много читави...

Коментар

Все бели кахъри,сравнени с американеца.Защо сменяват двугателя с БМВ?Какви са тези машини,за какво се ползват.
                          Именно подобрения,а не реставрация с тунинг части,както при американеца,щото оригиналните много читави...
                          Уффф, аз не предлагам "Чероки" на автора на темата, но не знам защо се изказваш така неподготвен по въпроса за тях? Сменят двигателя с такъв от БМВ много ясно защо - защото двигателят на "Патрула" е немощен тракторен, а двигатели от БМВ-та по моргите има най-много, щото БМВ е най-разпространеният ковчег на 4 колела в БГ и има множество катастрофирали такива.

Коментар

Немощен за какво?
                            Навремето се бях засилил да си взимам Чероки след Фронтерата,щото бях глъмчо,добре че усвестих навреме...(та ги проучвах и събирах мнения за тях)
                            Иначе съм съгласен за ковчезите

Коментар

Сега погледнах, че човека в първия пост споменава и за лов..Да се има предвид, че Черока освен всичко друго е И малък отвътре, на мен лично ми опира глевата в тавана в такава машина и е тясно..А ако вземе и 4.0 с бидоня газовия в багажника, трябва да ходи само на лов за пъдпъдъци, а пушката вързана на багажника отгоре, кучето пайванисано за теглича..
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Гагич, айде стига де.

Виж какво става на втора минута.

Drag Grand Canyon Daily
                                LZ1JYM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X