Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Patrol или Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Patrol или Cherokee

Не бъркайте джип правен за в гората с 33-ки или 35-ци с джип, който си е с оригиналните гуми и да се сравняват кой как вози на магистрала. Същото важи и да се сравняват кой как ще се представи в гората в тежки условия. На човека му трябва джипа за лов и офроуд разходки, какви са тези скорости, какъв пък толкова комфорт. Взимай смело това, което ти допада на тебе и не го мисли.
    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Той и трактор Беларус е 40 кс ама що не пробваш да ореш с жипа?
      Търтьо, мое и да не ти се верва, ма това упражнение съм го правил с ГАЗ-69 и ръчен (конски) плуг. Призивите за самозадоволяване бяха докоснали нашите млади сърца. Е, верно, че беше в казармата, но е факт!
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Винаги са ми харесвали тези ръбати чудовища, даже по едно време мислех да взимам такъв за втора кола, но горното ако е вярно, значи не е за мен. Знам какво е да караш с 90 км/ч едни 400км - хем загуба на време, хем ти опъва нервите. С LC95 Д4Д приятната скорост е 140км/ч, но и нагоре не е проблем.
        Ми аз съм ходил с него до морето, невероятно преживяване, никога няма да го забравя!! Представях си препускане с джипа по необитаеми плажове, а после прохладни разходки в гората, вместо това обаче на Ихтиман ми се ревеше, като видях стрелката на резервоара. На Пловдив мислех за самоубийство, раздатката и скоростите така се напекоха, че и до ден днешен за мене остана мистерия как не се запали нещо или не се разтопи. Отдолу лъхаше такава неописуема жега,че не можеше да си държа ръката на скоростния лост,а телефона ми се опече в чекмеджето на подлакътника. И грам не преувеличавам... Ако някога ми се прииска истинска авантюра, пак ще си купя едно Патролче... притежанието му ми остави трайни следи. Няма как да си изкривя душата, че И ако е здрав и имаш малко акъл ,няма гора която да ти се опре. Но пак казвам лично мнение, това е Джип за много запалени ХАРД офроуд любители, за разни офроуд състезания и т.н. и за преминаване на терени по които друго не може да мине. Иначе да похарчиш такава маса пари за леки разходи и да постреляш по някоя лисица ми се струва крайно лоша инвестиция.

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
          Търтьо, мое и да не ти се верва, ма това упражнение съм го правил с ГАЗ-69 и ръчен (конски) плуг. Призивите за самозадоволяване бяха докоснали нашите млади сърца. Е, верно, че беше в казармата, но е факт!
          Заеби ти газката, с Черока искам, или па с Гранд Черок
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
            невероятно преживяване
            Аз затова си взех кабрио - там над 60 почват да излитат незакрепени неща от седалките и не ти дреме че не вдига повече от 90

А ти Боби, си направил капитална грешка - изобщо не е трябвало да се качваш по магистралата - по стария път и яваш яваш и даже си влизаш в ограничението 90
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Kinex беше писал някъде, че Patrol e МПС, което (извън България) се кара само от хора, на които им плащат, за да го правят, ама не мога да му намеря мнението. За сметка на това попаднах на тази култова тема. Верно ли дизеловите "Патроли" са по 116 к.с.? (Което обяснявало "здравината" на възлите им - с толкова мощност, как да ги счупиш)
              https://www.youtube.com/watch?v=eLYq5VZP3S8 това е с малко повече коне ,към 118 отива !
              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Този джип от тубата е поне 250 коня пич

П.П Такъв бих карал и аз, и никога няма да го оплюя заклеАм се.

Коментар

Значи поне на 250 коня ,но дали са само токова ?
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Епа двигател от скайлайн влиза елементарно, най-вече щото те са реално еднакви.

Коментар

Как ще го караш, като е бензинов и не врЪви на олио и гОрено мАсло?!
                      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
                        Не бъркайте джип правен за в гората с 33-ки или 35-ци с джип, който си е с оригиналните гуми и да се сравняват кой как вози на магистрала. Същото важи и да се сравняват кой как ще се представи в гората в тежки условия. На човека му трябва джипа за лов и офроуд разходки, какви са тези скорости, какъв пък толкова комфорт. Взимай смело това, което ти допада на тебе и не го мисли.
                        Тъй де, и аз това казах - ако си местодомува за постоянно в гората и не помирисва асфалт, всичко е позволено.
                        Из "Златния телец"

Коментар

И какъв е извода като почете човек тука !? Не си взимай Патрол- е нема такъв кенеф.
                          0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
                            И какъв е извода като почете човек тука !? Не си взимай Патрол- е нема такъв кенеф.
                            Авторът на темата вече обяви, че си е избрал Патрол. Всичко по-нататък написано е да го подготви за културния шок и предпази от разочарование.
                            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Още един глас за патрола.
                              Той е машина за сериозни мъже, а не за изнежени... хм...госпожици.

Обаче колега-ако вземеш първо гуми, и после да започваш да го правиш за сериозен офф-ще купуваш гуми още веднъж.
                              Всички сме минали по този път, та ти давам безплатен съвет.

Ако нямаш кой да те посъветва наживо за правенето на патрол-тук ще намериш много информация.
                              Та си изясни най-напред какво ще става от машината, и я почвай, но с ясна цел. Щото после освен гуми може да купиш и още нещо за втори път. Щото започва да идва малко или слабо...
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Още един глас за патрола.
                                Той е машина за сериозни мъже, а не за изнежени... хм...госпожици.

Обаче колега-ако вземеш първо гуми, и после да започваш да го правиш за сериозен офф-ще купуваш гуми още веднъж.
                                Всички сме минали по този път, та ти давам безплатен съвет.

Ако нямаш кой да те посъветва наживо за правенето на патрол-тук ще намериш много информация.
                                Та си изясни най-напред какво ще става от машината, и я почвай, но с ясна цел. Щото после освен гуми може да купиш и още нещо за втори път. Щото започва да идва малко или слабо...
                                Е то е ясно - при правенката за тежък офроуд само емблемата ще остане да напомня за изходния полуфабрикат. .

П.П. Търтей, ти колко Черокита подготви за състезания та сметаш, че с едно, ама наистина подготвено не може да се оре?
                                П.П2. И не, не съм пристрастен, просто сектантите ми идват в повече по некое време
                                Последно редактирано от коко келеша; 11-08-16, 16:02. Причина: П.П.
                                Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X