Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на джип - помогнете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покупка на джип - помогнете

Ако ще гледаш и Р38, оглеждането е като за всяка кола цялостно състояние. Но когато го настъпиш от място НЕ трябва да има излишни шумове (най вече чаткане като от картечница, означава че веригата в РК е разтегната- 200 паунда за верига)

Коментар

Първоначално публикуван от krisalesk Преглед на мнение
      Ако ще гледаш и Р38, оглеждането е като за всяка кола цялостно състояние. Но когато го настъпиш от място НЕ трябва да има излишни шумове (най вече чаткане като от картечница, означава че веригата в РК е разтегната- 200 паунда за верига)
      Това означава че слагам лоста на P или на N и го пробвам? Предполагам шумовете трябва ако има да се появят при падането на оборотите? Да ще гледам и двата и на каквото попадна

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
        Следи го този сайт изкачат доста добри обяви особено за автомобили с големи двигатели! Миналата година някой отнесе чудна фейслифтова е38ца 740ил индивидуъл като нова за 8к евра.. тази кола струва двойно в това състояние! Много тойота и джийп има и по-малко ленд роувъри, но пак се намират. Трябва обаче наистина да си заслужава за да се занимаваш с докарване и т.н.. Другата подробност, е че тук не гният колите особено в по южните части на Гърция. Колкото коли съм погледнал отдолу са били без никакви ръжди! Дори и най-гниещите като витара и фероза са толкова запазени че чак не е истина))
        Да ще гледам имам време до покупка, надявам се в точния момент да намеря нещо прилично...

Поздрави

Коментар

D и от място всичката газ, само гумите трябва да свирят, и евентуално ТС. Автомата знаеш как се тества, няма друго.
          Забравих да напиша така че ще добавя. Първо му дай всичката газ от 20тина км/ч, че ако е разтегната веригата и от място го стресираш ударите отиват в кутията и ще се строши на 2рата секунда.

Успех.
          Последно редактирано от Кристиян Костадинов; 10-09-15, 15:02.

Коментар

Добър вечер. от няколко дни има една обява за продан на търсения ЛР Дискавъри 4.0. Проблема е че се продава около Пловдив и за съжаление нямам
            хора които да го видят и проверят. Пише че е внос от Швейцария. Друг проблем до някъде е че джипката е от салоните до село Труд където колите не се хвалят с качество.
            Ако някой помогне със сериозен оглед ще съм много благодарен! Колата е на обява в cars.bg

Предварително благодаря!

Коментар

Като за начало няма кожен салон, шибидасите са ръчни, окачването е супер уморено = 2000 лв. на ОМЕ без труда.
              От Швейцарско задължително се гледа много добре за ръжда по рамата.
              Километрите може и да са реални защото разхода е сериозен дори за Швейцарците.
              Гумите не са показани най вероятно са за смяна = 1000-1500 лв.
              Иначе така само по снимките не изглежда зле.
              Най добре някой да го покара и прегледа.
              Поздрави

Първоначално публикуван от Peter Angelov Преглед на мнение
              Добър вечер. от няколко дни има една обява за продан на търсения ЛР Дискавъри 4.0. Проблема е че се продава около Пловдив и за съжаление нямам
              хора които да го видят и проверят. Пише че е внос от Швейцария. Друг проблем до някъде е че джипката е от салоните до село Труд където колите не се хвалят с качество.
              Ако някой помогне със сериозен оглед ще съм много благодарен! Колата е на обява в cars.bg

Предварително благодаря!
              Land Rover Discovery II, V8 4.0
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Предварително благодаря!
                Според мен си е ОК на цената (коментара е задължителен).
                Има си всичко което търсеше.
                има липси според мен е имала булл бар отпред.. окачването е перфектно тъкмо ще минеш на +2"
                Гуми и без това ще сменяш
                Отивай направо, гледаш за ръжди и после се ослушваш за шумове и действаш....

и без това ти влиза тежко в Бюджета....

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                  Като за начало няма кожен салон, шибидасите са ръчни, окачването е супер уморено = 2000 лв. на ОМЕ без труда.
                  От Швейцарско задължително се гледа много добре за ръжда по рамата.
                  Километрите може и да са реални защото разхода е сериозен дори за Швейцарците.
                  Гумите не са показани най вероятно са за смяна = 1000-1500 лв.
                  Иначе така само по снимките не изглежда зле.
                  Най добре някой да го покара и прегледа.
                  Поздрави
                  Точно за това е хубаво някой да я погледне сериозно! Що се касае за нещата които трябва да се вземат то е ясно че все нещо ще има.
                  Шибита не ползвам даже ако има без още по добре. За салона да не е кожа но не мога да разбера поне имали ел пакета за мен е една от най хубавите екстри.
                  Иначе и на мен ми изглежда добре.
                  Поздрави и трябва да те видя тази седмица

Коментар

Първоначално публикуван от manta2005 Преглед на мнение
                    Според мен си е ОК на цената (коментара е задължителен).
                    Има си всичко което търсеше.
                    има липси според мен е имала булл бар отпред.. окачването е перфектно тъкмо ще минеш на +2"
                    Гуми и без това ще сменяш
                    Отивай направо, гледаш за ръжди и после се ослушваш за шумове и действаш....

и без това ти влиза тежко в Бюджета....
                    Проблема е че много трудно да ходя, работния ми ден започва в 5 сутринта и завършва към 19-20 часа.
                    Затова и помолих ако може да го види някой. Хахаха чакай че се сдухах нещо!
                    Поздрави

Коментар

Ейййй, Велико Търново

Коментар

Затова и помолих ако може да го види някой.
                        Та после да има кого да пЦуеш, че те е подвел да купиш "тотална щета" ? Не-е-е-е-е, няма кой да ти се върже.
                        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                          Та после да има кого да пЦуеш, че те е подвел да купиш "тотална щета" ? Не-е-е-е-е, няма кой да ти се върже.
                          E чак пък това! Плюс това не падам от марс и имам доста добър и прецизен вкус към кола...

Коментар

Пост #184... от толко назландисване на мен би ми минал мерака Успех и дано яхнеш търсеното в най-скоро време.
                            Jeep WJ 4.7
                            Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9

Коментар

Първоначално публикуван от velinp Преглед на мнение
                              Пост #184... от толко назландисване на мен би ми минал мерака Успех и дано яхнеш търсеното в най-скоро време.
                              Това едно на ръка.
                              А това:
                              ....не падам от марс и имам доста добър и прецизен вкус към кола...
                              Как ще ги изявеш тези качества по обява и по "телефонен доклад" от евентуално непознат лично колега от интернет-форум ?
                              Взимаш си отпуска, взимаш парите със себе си (или поне сериозна сума за капаро, макар, че гаранция-Франция да ти запази автомобила, че и да ти върне капарото продавачът, за връщане в двоен размер, както е по закон е ясно, че няма да стане ) и отиваш лично. Колата трябва да ти хареса на тебе, а някой познаващ конкретния модел, може да дойде, за да те разубеждава да не я купуваш или да даде рамо при пазарлъка, изтъквайки пред продавача "многобройните й недостатъци, повреди и плачевното й общо състояние" . И по-добре не питай кой може вместо теб да отиде да я огледа, а питай за подходящ сервиз близо до продавача, където да се закара за оглед.
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Само едно ще те посъветвам - Не бързай
                                Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                                Това е положението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X